Telenor mobilabonnement: Se pakker, priser, dækningskort mm.

telenor-mobilabonnement

Overvejer du at anskaffe dig et mobilabonnement hos Telenor? Eller måske et samlet abonnement til hele familien – og derved kunne opnå samlerabat?

Så læs med her på siden, hvor vi tager luppen for øjet, og går i dybden med Telenors mobilabonnementer. Vi giver dig det komplette overblik over alt, du skal vide – så det bliver nemt at træffe en beslutning. Læs med, og bliv klædt godt på.

Overblik: Telenors mobilabonnementer

Telenor udbyder mobilabonnementer til både voksne, unge og børn. Abonnementerne til voksne og unge er til fair priser. Den til børn har en relativt høj pris – men det bliver nu bedre, hvis børneabonnementet indgår i samlerabatten (læs mere længere nede). Alle Telenors mobilabonnementer er desuden inkl. gratis oprettelse, uden binding, og så kommer de med en udvidet 30 dages fortrydelsesret.

Herunder giver vi dig et overblik over alle Telenors mobilabonnementer.

Telenors mobilabonnementer til voksne

Telenor tilbyder 4 forskellige mobilabonnementer til voksne. Fælles for dem alle er, at de alle er inkl. 5G, fri tale, fri SMS og MMS, samt NetSikker – Telenors beskyttelse mod digitalt identitetstyveri på nettet.

  • Lille abonnement til voksne: 20 GB data + 20 GB roaming i bl.a. EU og USA
  • Mellem abonnement til voksne: 50 GB data + 25 GB roaming i bl.a. EU og USA
  • Stort abonnement til voksne: 100 GB data + 30 GB roaming i bl.a. EU og USA
  • Fri abonnement til voksne: Fri data + 35 GB roaming i bl.a. EU og USA

Telenors mobilabonnementer til unge

Telenor tilbyder 2 forskellige abonnementer til unge under 24 år. Igen kommer disse med 5G, fri tale, fri SMS og MMS, og med NetSikker. Abonnementerne ligner nogle af dem til voksne, men de kommer med en skarpere pris til de unge. Desuden har du også mulighed for at tryghedsspærre et unge-abonnement, hvis du er forælder. Læs mere om tryghedsspærring hos Telenor her.

  • Lille abonnement til unge: 100 GB data + 30 GB roaming i bl.a. EU og USA
  • Stort abonnement til unge: Fri data + 35 GB roaming i bl.a. EU og USA

Telenors mobilabonnementer til børn

Telenor har et enkelt abonnement til børn under 13 år. Ligesom med unge-abonnementerne har du også her mulighed for at tryghedsspærre abonnementet til dit barn. Til gengæld er der ikke fri tale til børn, og også kun en begrænset mængde data. 

  • Abonnement til børn: 5 GB data + 5 timers tale (inkl. fri Telenor-til-Telenor) + 5 GB roaming i bl.a. EU og USA

Samlerabat: Spar penge ved at samle alle familiens abonnementer hos Telenor

Selvom Telenor ikke just er kendt for at være et lavprisselskab, så kan du alligevel nyde godt af besparelser, hvis du samler alle familiens abonnementer hos Telenor. Her får du nemlig samlerabat, som er en konkret, kontant rabat på samtlige mobilabonnementer, I har i familien.

Så er der alligevel mulighed for at spare penge på Telenors mobilabonnementer – og få adgang til alle de øvrige fordele oveni.

Hvilket mobilnetværk benytter Telenor?

Telenor kører med sit eget mobilnetværk i Danmark. Telenor har flest master, og har altså det mest fintmaskede mobilnetværk i Danmark med en dækningsgrad på over 99%. Du kan derfor stort set altid få signal på telefonen, når du har abonnement hos Telenor.

Dækningskort: Her får du god signal hos Telenor

Vil du gerne vide dig sikker på at kunne få signal på din adresse inden du bliver kunde hos Telenor? Det kan vi godt forstå – og det kan Telenor også. De har publiceret et dækningskort, som kan fortælle dig mere om netværkets signalstyrke alle steder i Danmark. Du kan finde Telenors dækningskort her

Erhverv: Få et mobilabonnement til din virksomhed

Telenor tilbyder også mobilabonnementer til erhverv – både til dig såvel som til dine medarbejdere. Her har Telenor ikke noget fast udbud af abonnementer, men skræddersyr en abonnementsløsning, der er specielt egnet til virksomhedens behov.

Hvis du gerne vil tale med Telenor om mobilabonnementer til erhverv kan du kontakte dem på tlf.: 72 128 890.

Kundeservice

Hvis du har et mobilabonnement hos Telenor, og er stødt på et problem eller har brug for hjælp, så bliver du glad. Telenor har nemlig en af Danmarks mest fleksible kundeservices. 

Du kan få fat på dem på tlf.: 72 100 100 – og de har åbent mandag-lørdag fra kl. 7-23.

Opsigelse og vilkår

Hvis du allerede har et mobilabonnement hos Telenor, og ønsker at opsige det, så skal du kontakte dem

Husk, at du i udgangspunkt ikke er i binding hos Telenor – men du har 30 dages opsigelse. Hvis du har købt en telefon samtidig med, at du tegnede et abonnement hos Telenor, så har du 6 måneders binding fra købsdatoen.

Hvis du lige har købt et abonnement hos Telenor, og fortryder, så kan du gøre brug af den udvidede fortrydelsesret. Hos Telenor kan du nemlig altid fortryde dit køb inden for 30 dage fra du tegnede abonnementet – og så får du altså alle pengene retur. Servicen er ret eksklusiv, da loven kun foreskriver en fortrydelsesret på 14 dage.