Lebara mobilabonnement: Se pakker, priser, dækningskort mm.

lebara-mobilabonnement

Overvejer du at blive mobil-kunde hos Lebara med et abonnement til telefonen?

I så fald bør du læse med her på siden, hvor vi klæder dig godt på til at blive kunde hos Lebara. Her finder du både et overblik over de mulige abonnementer, du kan tegne hos virksomheden, såvel som øvrige nyttige informationer, der kan hjælpe dig som abonnent.

Overblik: Lebaras mobilabonnementer

Lad os starte med at give et overblik over Lebaras mobilabonnementer. Lebara har 6 forskellige abonnementer, hvert af dem til et bestemt type behov. Herunder har vi listet dem alle:

  • 20 timer / 20 GB data (roaming i EU: 5 timer + 2 GB)
  • 30 timer / 30 GB data (roaming i EU: 5 timer + 3 GB)
  • 60 timer / 60 GB data (roaming i EU: 5 timer + 4 GB)
  • 100 timer / 100 GB data (roaming i EU: 5 timer + 5 GB)
  • 200 timer / 200 GB data (roaming i EU: 5 timer + 6 GB)
  • Fri tale / 500 GB data (roaming i EU: 5 timer + 16 GB)

Priserne hos Lebara er generelt lavere end hos andre discount-selskaber, og de holdes hele tiden nede efterhånden som servicen optimeres. Det er ikke unormalt at finde et Lebara-produkt med tilsvarende mængde taletid og data til 50-60% af prisen på et tilsvarende produkt hos en lavpris-konkurrent.

Du kan læse mere om priserne på de konkrete af Lebaras produkter på virksomhedens hjemmeside.

Hold øje med Lebaras forside på deres hjemmeside. Nogle gange kører Lebara nemlig en beskeden kampagne, hvor du kan få det første måneds abonnement hos dem gratis.

Hvorfor vælge et mobilabonnement hos Lebara?

Måske har du læst med så langt nu, eller besøgt Lebaras hjemmeside – og nu spørger du dig selv: Hvorfor skulle du overhovedet vælge Lebara?

Vi ved det godt – virksomhedens hjemmeside er ikke just et prangende visitkort, og der er ingen gode kampagnetilbud for nye kunder. Alligevel har et mobilabonnement hos Lebara sine egne fordele, som du faktisk ikke rigtig finder andre steder.

Alle Lebaras mobilabonnementer er til faste, lave månedlige priser. Dét er hele konceptet hos Lebara: Simple produkter, lave priser og ingen kampagner.  Du får præcist hvad du skal bruge, og betaler præcist så meget, som det koster.

Det kan godt være, at du kan finde kampagnetilbud andre steder, hvor mobilabonnementet i en periode er billigere end du kan få det til hos Lebara. Men på den lange bane er Lebara faktisk ofte blandt de billigste løsninger.

Hvilket mobilnetværk benytter Lebara?

Lebara benytter sig af TDC NET’s mobilnetværk, og det kommer dig som kunde hos Lebara til fordel. TDC NET er nemlig Danmarks suverænt bedste mobilnetværk – og er for 7. år i træk blevet kåret som det bedste af Teknologisk Institut.

Dækningskort: Her får du god mobilsignal hos Lebara

Nogle gange er det afgørende, når man skal have et nyt mobilabonnement, at man er sikker på udbyderens dækning i ens område.

Med Lebara kan du for det meste vide dig fuldstændig sikker. Som vi næsten lige har nævnt, så benytter Lebara sig af TDC NET’s mobile netværk, hvilket er Danmarks bedste – også når det kommer til dækning. Du kan finde TDC NET’s komplette dækningskort over Danmark her, og se om dit område også kan få god signal fra masterne.

Erhverv: Få et mobilabonnement til din virksomhed

Lebara tilbyder desværre ikke deciderede erhvervs-mobilabonnementer til virksomheder og/eller medarbejdere. 

Når det er sagt, så er der selvfølgelig ikke noget i vejen for, at du bruger dit mobilabonnement fra Lebara i virksomhedsøjemed. Men hvis du er interesseret i en fordelagtig ordning med mobil-telefoni for dine medarbejdere, så bør du nok se dig om efter noget andet.

Kundeservice hos Lebara

Hvis du oplever problemer med dit mobilabonnement hos Lebara kan du kontakte deres kundeservice på tlf.: 50 10 10 10. Du kan også altid sende dem en mail på infodk@lebara.com.  

Lebaras kundeservice har åbent mandag-torsdag fra kl. 8-16, og fredag fra kl. 8-15.30. I weekenden holder kundeservice hos Lebara åbent fra kl. 10-14 både lørdag og søndag.

Opsigelse og vilkår

Hos Lebara er der generelt ikke nogen bindingsperiode på deres abonnementer. Du kan tegne et abonnement den ene dag, og et par uger efter opsige det igen uden nogen slinger i valsen. Du skal dog være opmærksom på, at der generelt i branchen er 30 dages opsigelse.

Du har selvfølgelig også altid ret til at fortryde dit køb – også af Lebaras mobilabonnementer. Du kan bruge fortrydelsesretten inden for 14 dage fra dit køb.