Altibox mobilabonnement: Se pakker, priser, dækningskort mm.

altibox

Hvis du er på jagt efter et nyt mobilabonnement, og Altibox er blandt de udbydere, du overvejer, så læs med her.

Her på siden har vi nemlig samlet alt det, du behøver at vide for at træffe en beslutning. Så skal du ikke selv til at grave informationerne frem fra internettets afkroge.

Her finder du et komplet overblik over Altibox’s mobilabonnementer. Vi gør dig også opmærksom på øvrige vilkår, der er gode at vide inden du tegner et abonnement. Vi vil hverken forsøge at tale Altibox op eller ned, men i stedet give dig et så retvisende billede af virksomhedens mobilabonnementer som muligt.

Brug 2 minutter på at læse med, og bliv klædt godt på inden du beslutter dig. God fornøjelse.

Overblik: Altiboxs mobilabonnementer

Altibox tilbyder i alt 5 forskellige mobilabonnementer til private. Dem får du et overblik over herunder.

  • Mikro mobilabonnement: 2 timer + 2 GB data (inkl. 2 GB roaming i EU)
  • Lille mobilabonnement: 10 timer + 10 GB data (inkl. 10 GB roaming i EU)
  • Normalt mobilabonnement: Fri tale + 30 GB data (inkl. 15 GB roaming i EU)
  • Det mellemstore mobilabonnement: Fri tale + 50 GB data (inkl. 20 GB roaming i EU)
  • Stort mobilabonnement: Fri tale + 100 GB data (inkl. 25 GB roaming i EU)

Fælles for alle mobilabonnementer er, at du kan tilvælge 5G når du tjekker ud for en lav merpris. Det er lækkert, hvis du ønsker ekstra høj fart på din dataforbindelse.

Alle mobilabonnementer hos Altibox kommer uden binding, og med gratis oprettelse.

Generelt er mobilabonnementerne hos Altibox billige, men de er ikke de billigste på markedet. Altibox kan konkurrere en smule med discount-mobilabonnementerne, men i virkeligheden ligger priserne nok et godt sted i midten.

Hvorfor så vælge et mobilabonnement fra Altibox frem for fra andre udbydere, der kan tilbyde billigere abonnementer? Svaret skal findes flere steder. For det første, så er mobilabonnementer ikke alt, Altibox tilbyder. Hos dem kan du nemlig også få TV-pakker, fibernet og mobilt bredbånd, og mange ønsker at samle disse regninger hos én udbyder. Derudover tilbyder Altibox også 5G på alle deres mobilabonnementer, hvilket ikke kan siges at være normen.

Hvilket mobilnetværk benytter Altibox?

Altibox benytter sig af TT-netværket, som er ejet af Telia og Telenor. Det er flere gange blevet kåret som Danmarks bedste netværk af Teknologisk Institut, som hvert år foretager målinger af de forskellige mobilnetværker i Danmark.

Dækningskort: Her får du god signal hos Altibox

Hvis du på forhånd ønsker at finde ud af, om du kan forvente god mobildækning i dit område med Altibox, så kan du tjekke dette dækningskort ud. Dækningskortet gælder for TT-netværket, som er det netværk, Altibox bruger til trådløse mobil- og datasignaler.

Kan du få mobiltelefoni til virksomheden med Altibox?

Det meste af produktpalletten hos Altibox er målrettet private kunder. Når det er sagt, så har Altibox også en erhvervsafdeling, hvor de bl.a. tilbyder IP-telefoni til virksomheder.

Her har Altibox ikke et fast udbud af produkter og services, men strikker derimod skræddersyede tilbud sammen til virksomhedernes behov. Hvis du vil vide mere om hvilke muligheder for IP-telefoni, som din virksomhed kan få hos Altibox, kan du kontakte deres erhvervsafdeling på tlf.: 70 300 600 – tast 1, og derefter 2.

Kundeservice

Altibox er rost for sin fremragende kundeservice. Hvis du vil i kontakt med kundeservice hos Altibox kan du ringe til dem på tlf.: 70 300 600.

Kundeservice hos Altibox har åbent alle hverdage mellem kl 8.30 og 18.00. Du kan også fange teknisk support uden for kundeservicens normale åbningstid ved at taste 5 i omstillingen.

Derudover kan du selvfølgelig også chatte med Altibox’s kundeservice via deres hjemmeside. Chatten har åbent mandag-torsdag fra kl. 9-15.30, og fredag fra kl. 9-14.30.

Opsigelse og vilkår

Hvis du har et mobilabonnement fra Altibox, og du ønsker at opsige, så skal du rette henvendelse til kundeservice på tlf.: 70 300 600. Tast 1, så 3 og derefter 1 igen.

Der er ingen binding på mobilabonnementer fra Altibox, og opsigelsesvarslet er 30 dage. Du kan selvfølgelig også gøre brug af din 14 dages fortrydelsesret, hvis du lige har tegnet et abonnement – så får du pengene tilbage.