Denne side er reklamefinansieret

TV-pakker hos Altibox

altibox

Hvis du mangler underholdning hjemme i stuen, så kan det være, at du har overvejet en TV-pakke fra Altibox.

Men hvad kan du vælge imellem hos Altibox? Hvordan kommer du i gang? Og er der noget, du skal være særligt opmærksom på inden du bliver kunde hos dem?

Her på siden har vi gravet alle de relevante informationer frem om Altibox’s TV-pakker, så du ikke selv skal til at gøre det. Vi giver både overblik over de forskellige TV-pakker, du kan vælge imellem, og gør dig opmærksom på vilkår, du ikke må overse.

Læs med herunder, og bliv klar til at træffe en beslutning.

Disse TV-pakker kan du få hos Altibox

Hos Altibox kan du vælge mellem 3 forskellige TV-pakker: Mini, Basic+ og Premium+. Herunder giver vi dig det komplette overblik over TV-pakkerne, samt deres indhold:

 • Altibox Mini TV-pakke: 14 TV-kanaler + mulighed for tilkøb af streaming
  Inkluderede kanaler: DR 1, DR2, Ramasjang,, TV2, Folketinget, lokal-tv og meget mere
 • Altibox Basic+ TV-pakke: 23 TV-kanaler + streamingtjenesten National Geographic Now
  Inkluderede kanaler: Alt fra Mini, TV3, TV3+, TV3 Puls, National Geographic, TV2 Regionerne, TV2 Sport X og meget mere
 • Altibox Premium+ TV-pakke: 43 TV-kanaler + 5 streamingtjenester
  Inkluderede kanaler: Alt fra Basic+, TV3 MAX, TV3 Sport, Cartoon Network, Disney Channel og meget mere.
  Inkluderede streamingtjenester: TV2 Play, Viaplay, National Geographic Now, Disney TV-arkiv & BBC TV-arkiv

Tilvalgsmuligheder: Ekstra-kanaler og streamingtjenester

Når du bestiller en TV-pakke fra Altibox, så kan du nemt tilvælge flere kanaler og streamingtjenester, hvis pakkens standard-indhold ikke helt er nok. Tilvalgsmulighederne kalder Altibox for “fritvalgspakker”.

Fritvalgs-streamingtjenesterne hos Altibox inkluderer:

 • Viaplay Film & Serier
 • C-more
 • HBO Max
 • Amazon Prime Video
 • Netflix

Alle disse streamingtjenester kan enten tilvælges til standard-pris eller til en lidt reduceret pris ift. normalen.

Fritvalgskanalerne hos Altibox er mange, og inkluderer bl.a.: 

 • TV2 News
 • TV2 Sport (& Sport X)
 • TV3 See
 • TV3 Sport
 • TV3 MAX
 • DK4 HD
 • Viasat Explorer
 • Viasat History
 • … og meget mere

Fritvalgskanalerne er lidt dyre – men de er der, og du har muligheden for at tilvælge dem. Det er nok alligevel det vigtigste. Men pga. prisen skal der altså ikke mange fritvalgskanaler til, før det hurtigt bedre kan betale sig blot at opgradere hele din TV-pakke.

Vilkår, du skal være opmærksom på

Når du bestiller en TV-pakke fra Altibox, så er der selvsagt nogle ting, der står med småt. Nogle af dem er vigtigte, og dem gør vi dig opmærksom på herunder.

For det første, så skal du vide, at fibernet fra Altibox er en forudsætning for at kunne modtage TV fra dem i første omgang. Altibox’s TV-pakker leveres nemlig udelukkende over fibernettet. Da Altibox primært dækker Jylland med fibernet, og desværre endnu ikke så store dele af hverken Fyn eller Sjælland, er det heller ikke sikkert, at du kan modtage TV fra Altibox.

Derudover skal du også være opmærksom på, at du selv skal betale for en TV-boks fra Altibox. TV-boksen er ikke et krav for at komme til at kunne modtage TV på dit fjernsyn, men hvis du ikke har et Smart-TV, hvor du kan finde Altibox-app’en bør du alligevel overveje det. Abonnementsbetalingen for TV-boksen er heldgivis lav og symbolsk, så det er nok ikke noget, der kommer til at vælte budgettet.

Opsætning: Kom i gang med at se Altibox TV

Hvis du bestiller en TV-pakke fra Altibox, så kan du komme ret hurtigt i gang med at se TV. Herunder viser vi dig hvordan.

Hvis du har et Smart-TV, så er det bare om at gå ind og finde Altibox-app’en i app-butikken. Den er gratis, og så kan du ellers begynde at se alle dine kanaler med det samme. Her vil der ikke være brug for ekstra TV-bokse eller andet udstyr. Det er bare smart.

Til gengæld kan TV via trådløs streaming også nogle gange give ophav til udfald på lyd og billede. Og billedkvaliteten er heller ikke altid den bedste. Hvis du gerne vil have den bedste billedkvalitet, så bør du overveje at bestille en Altibox-boks. Det kan du nemt gøre, når du tjekker ud under bestillingsprocessen. Den koster et lavt, månedligt beløb, som bliver lagt oven i betalingen for din TV-pakke.

Derudover kan du selvfølgelig også se Altibox-TV på alle dine enheder – mobil og tablet. Her skal du blot downloade Altibox-app’en, logge ind, og så kan du ellers streame løs af hele pakken. Nemmere bliver det ikke!

Opsigelse

Hvis du er TV-kunde hos Altibox, og du ønsker at opsige dit abonnement, så kan det heldigvis nemt lade sig gøre. Du skal rette henvendelse til kundeservice på tlf.: 70 300 600. I omstillingen skal du taste 1, så 3 og derefter 1 igen.

Opsigelsesvarslet på Altibox-TV er 30 dage, og der er ingen bindingsperiode.

Øvrige produkter hos Altibox: