Denne side er reklamefinansieret

Fibernet hos Altibox

Hvis du også gerne vil på fremtidens internetløsning, så kan det være, at du har overvejet fibernet fra Altibox.

Men inden du træffer en beslutning er der selvfølgelig flere ting, du skal finde ud af først. Hvor hurtigt fibernet kan du få fra Altibox? Hvad koster det – og der er nogle særlige betingelser, eller øvrige vilkår, som de måske selv skjuler en smule på deres hjemmeside? 

Her på siden har vi gravet alt frem om fibernet fra Altibox, så du ikke selv skal til at trevle internettet igennem. Vi serverer det hele for dig på et sølvfad, så du bliver godt klædt på til at træffe en beslutning. Brug blot et par minutter på at få et overblik herunder, og find ud af, om fibernet fra Altibox er noget for dig.

Muligheder for fibernet hos Altibox

Altibox arbejder med 2 forskellige fibernet-kategorier til sine kunder: Fibernet Premium og Fibernet Light.

Fibernet Premium er den nemmeste løsning. Her får du fibernet leveret inkl. en gratis lånerouter, samt fri telefonisk support alle ugens dage.

Herunder kan du se de 4 løsninger, som du kan vælge mellem med fiber premium fra Altibox:

  • Fibernet 1.000/1.000 Mbit
  • Fibernet 500/500 Mbit
  • Fibernet 300/300 Mbit
  • Fibernet 150/150 Mbit

Fibernet Light er derimod den billigste løsning. Her skal du selv stå for routeren, men du har stadig adgang til teknisk support til fibernettet via mail eller chat.

Herunder kan du se de 2 løsninger, som du kan vælge mellem med fiber light fra Altibox:

  • Fibernet 500/500 Mbit
  • Fibernet 100/100 Mbit

Hvis du vil have den absolut billigste fibernet-løsning fra Altibox, så skal du gå med Fibernet Light 100/100 Mbit. Er du derimod mere til lynhurtigt internet uden problemer, så gå med en Fibernet Premium på 500/500 Mbit eller 1.000/1.000 Mbit.

Dækning: Se om du kan få fibernet fra Altibox

Altibox dækker desværre ikke hele Danmark med fibernet endnu. En af årsagerne er, at fibernettet som sådan endnu ikke er helt udrullet i alle landsdelene – men det er godt på vej. En anden årsag skal findes i, at Altibox primært opererer i Jylland, og virksomhedens tilstedeværelse på Fyn og Sjælland er begrænset.

Hvis du vil se, om du kan få fibernet fra Altibox på din adresse, så er den bedste metode simpelthen at indtaste din adresse på Altibox’ forside. Tryk på det lille adresse-ikon øverst til højre, og skriv din adresse. Klik dig derefter ind på enten Fiber Premium eller Fiber Light her – så kan du se hvad de kan tilbyde dig.

Installation hos Altibox

Når du skal modtage fibernet fra Altibox, så er installationen heldigvis nem.

Hvis du har valgt Fiber Premium, så vil du få tilsendt en gratis låne-router inden for få hverdage fra din bestilling. Den skal du blot koble på dit fiber-modem, og følge den vedlagte manual for at få tingene til at spille. Det tager blot en 5-10 minutter.

Hvis du derimod har valgt Fiber Light, så skal du koble dit eget udstyr til. Fremgangsmåden er den samme – men du kan finde en hurtig installationsvejledning fra Altibox her – klik på videoen, der hedder “Opsætning af router”. 

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos Altibox?

Med Altibox Fiber Premium kan du få op til 1.000/1.000 Mbit fibernet – altså, med både 1.000 Mbit på download- og upload-hastigheden. Dét er lynende hurtigt, og andre udbydere arbejder med samme maks-hastighed på fibernettet.

Hvis du vælger Fiber Light, så kan du højst få 500/500 Mbit på din adresse. Det er stadigvæk rigtig hurtigt, og kan nemt dække selv de store behov.

Erhverv: Kan du få fibernet til din virksomhed hos Altibox?

Altibox er også leverandør af fibernet til virksomheder over stort set hele Jylland. De har et fast udbud af fibernet-løsninger til virksomheder, som du kan se herunder:

  • Erhverv-fibernet: 1.000/1.000 Mbit
  • Erhverv-fibernet: 500/500 Mbit
  • Erhverv-fibernet: 300/300 Mbit
  • Erhverv-fibernet: 150/150 Mbit

Du kan læse mere om de faste erhvervsløsninger til fibernet fra Altibox på Altibox’s erhvervsside. Her kan du også læse om Altibox’s medarbejderbredbånd, hvis du vil supplere virksomhedens medarbejdere med billigt internet på deres hjemmeadresse.

Hvis du ønsker en mere skræddersyet fibernet-løsning til din virksomhed, så kan du også kontakte Altibox direkte på tlf.: 70 300 600.

Tjek driftstatus

Fibernettet er generelt kendt for at være det mest stabile internet, du kan få i Danmark – ja, faktisk i hele verden. Alligevel sker det jo nogle gange, som det gør med alt det tekniske: Der kommer knas på forbindelsen.

Hvis du oplever problemer med fibernettet kan du lynhurtigt se, om det skyldes planlagte driftsforstyrrelser i dit område. Tjek denne side for at finde ud af det.

Opsigelse

Hvis du allerede har en fibernet-løsning fra Altibox, og du ønsker at opsige dit abonnement, så skal du rette henvendelse til Altibox’s kundeservice på tlf.: 70 300 600 – tast 1, 3 og derefter 1 igen. Så kommer du direkte igennem.

Ved opsigelse skal du huske at returnere din gratis låne-router, som du modtog da du tegnede abonnementet. Vær også obs på, at der er 6 måneders binding, og 30 dages opsigelse på fibernet fra Altibox.

Øvrige produkter hos Altibox