Denne side er reklamefinansieret

Mobilabonnement | Sammenlign de bedste abonnementer i 2023

Hvis du leder efter det bedste mobilabonnement i 2023, så har vi gjort det ufatteligt nemt for dig. Du skal blot bruge en 3-4 minutter på artiklen her, og så får du et overblik over de bedste mobilabonnementer til dig.

Vi har gjort det besværlige research-arbejde på forhånd, så det bliver så nemt som muligt for dig at vælge det bedste abonnement til mobilen. Vi har sammenlignet de bedste mobilabonnementer inden for flere kategorier, og udvalgt 9 fantastiske muligheder for dig herunder.

Vi har opdelt vores sammenligninger i 3 kategorier. I den første kategori giver vi dig de 3 bedste mobilabonnementer – all things considered. Her vægter vi både ting som pris, datapakker, dækning og kundeservice, og forsøger at balancere tingene.

Derefter har vi fundet de 3 billigste mobilabonnementer. I denne samling har vores fokus været at finde de 3 bedste mobilabonnementer under 100 kr. pr. måned. Så bliver det også nemt at få en god, stor pakkeløsning på budget.

Endelig har vi også fundet de 3 største mobilabonnementer, du kan finde i 2023. Disse mobilabonnementer er til dig, der bare ikke kan få nok ud af dit abonnement. Her får du både vanvittigt store data- og taletidspakker, samt en masse ekstra lækre fordele med i købet.

Læs med, og god fornøjelse!

Sådan har vi fundet de bedste mobilabonnementer

Når vi har udvalgt de bedste mobilabonnementer inden for de forskellige kategorier, så har vi taget udgangspunkt i et fast sæt af parametre. Disse er bl.a.: 

 • Pris
 • Taletid & data (inkl. roaming)
 • Signal & dækning
 • 5G-klar
 • Mulighed for familieabonnementer
 • Ekstra fordele og services

Herunder kan du læse mere om hvordan vi vægter hvert enkelt parameter.

Pris

Prisen betyder selvfølgelig noget, når man skal vælge et mobilabonnement. For mange er prisen faktisk den primære parameter – selvfølgelig ud over mængden af taletid og data i pakken.

Det siger sig selv, at prisen skal være lav. Endnu vigtigere mener vi dog det er, at prisen skal afspejle (eller helt underspille) de fordele, du får ud af abonnementet.

Mængde af taletid og data (herunder roaming-aftaler)

Hvor mange timer, du kan knævre løs i telefonen, og hvor meget du kan surfe rundt på nettet spiller selvfølgelig også en afgørende rolle i vores sammenligninger. Her er det vigtigt, at taletids- og datapakken matcher de behov, du har.

Det samme gør sig gældende for mængden af roaming, du frit kan benytte i de enkelte pakker. Jo mere, desto bedre – især hvis du er blandt de rejselystne.

Signal & dækning

Hvad nytter det med masser af tale og data, hvis signalet konstant knaser der, hvor du er? At signalet og dækningen er god er alfa og omega for ethvert mobilabonnement.

5G-klar

Hvis du hører til dem, der godt kan lide at være med hvor det går rigtig hurtigt, så skal dit mobilabonnement selvfølgelig inkludere 5G. Det har vi også øje for i vores sammenligninger.

Mulighed for familieabonnementer

Flere og flere benytter sig af de ekstra fordele, der følger med når man samler alle familiens abonnementer under ét tag. Altså, én regning selvfølgelig. Det gør det ofte både billigere og nemmere at overskue, når man udelukkende skal betale en enkelt regning frem for flere.

Ekstra fordele & services

Et mobilabonnement i dag er sjældent blot et mobilabonnement. Mange udbydere tilbyder nemlig også deres kunder en række ekstra fordele og services oven i mobilpakken. Det kan fx være gratis adgang til streamingtjenester, app’s til lydbøger, fordelsklubber og meget mere.

Nå – lad os så komme til kødet!

Se alle udbydere af mobilabonnementer her

De 3 bedste mobilabonnementer i 2023

Herunder gennemgår vi de 3 bedste mobilabonnementer i 2023.

Når vi har vurderet hvilke mobilabonnementer, der er de bedste, så har vi taget udgangspunkt i både pris samt hvor meget du får for pengene. Se vores liste ovenfor, hvor vi har gennemgået alle de parametre, vi har taget højde for i vores vurderinger.

Call Me: 50 GB data, fri tale & gratis C-more

(Priser og detaljer er vejledende – se aktuelle informationer på Call Me’s hjemmeside)

Call Me udmærker sig ved at være blandt de billigste lavpris-mobilselskaber i landet. Og lige nu har de selvfølgelig også et af de bedste all-round mobilabonnementer, du kan finde i 2023.

Her får du fri tale samt 50 GB data med i pakken – mere end nok til selv de flittigste forbrugere af datapakker. Og prisen? 119 kr. pr. måned – og ofte med et særligt fordelagtigt introtilbud med rabat.

Derudover følger der en ekstra nævneværdig fordel med i dette mobilabonnement: Gratis C-more. Call Me har nemlig rottet sig sammen med den populære streaming-platform, og gjort adgangen til den til en central del i alle deres mobilabonnementer. Dette er med til at gøre dette mobilabonnement særligt attraktivt – normalt koster C-more nemlig 99 kr. pr. måned. Du kan se C-mores udbud af film og serier på deres hjemmeside her.

Call Me benytter sig af Telias og Telenors netværk, hvilket flere gange er kåret som det suverænt bedste i Danmark. Du kan altså være sikker på, at dækningen er i orden med Call Me’s abonnementer.

Som kunde hos Call Me får du i øvrigt også adgang til Spotify via en reduceret pris på 79 kr. pr. måned. Normalt koster Spotify 99 kr. pr. måned, så det giver altså en god, flad 20’er ekstra på kontoen hver måned. Alt småt løber op.

Dette mobilabonnement er altså særligt attraktivt for dig, der i forvejen har C-more og Spotify. Ja, faktisk kan du spare hele abonnementets egen pris med denne løsning. Dét er hvad vi kalder for en god abonnements-deal.

Mobilabonnementet i detaljer:

 • 50 GB data
 • Fri tale, fri SMS & MMS
 • 30 GB roaming & fri tale i EU
 • Gratis oprettelse uden binding
 • Gratis C-more
 • Spar penge på Spotify
 • Pris: 119 kr. pr. måned

CBB: 30 GB data, fri tale & to streamingtjenester efter eget valg

(Priser og detaljer er vejledende – se aktuelle informationer på CBB’s hjemmeside)

CBB er endnu en af lavprisselskaberne herhjemme – og billige mobilabonnementer med masser af fordele er de eksperter i.

Dette mobilabonnement fra CBB giver dig alt det, du gerne vil have: Frihed til at knævre løs som det passer dig, en gennemsnitlig-stor datapakke – og ja, selvfølgelig også to streamingtjeneste efter eget valg. (Faktisk kan du også vælge flere til en fordelagtig merpris.)

Alt sammen til en sølle pris på 259 kr. pr. måned.

Lad os lige tage fat på det med streamingtjenesterne først – for de to streamingtjenester kan du nemlig vælge ud fra et fast udbud, som CBB arbejder med. Her kan du vælge imellem TV2 Play, Viaplay, HBO Max og Tidal – sidstnævnte en enorm musiktjeneste ligesom Spotify, der er ved at vinde frem.

Hvis du allerede har en eller flere af disse streamingtjenester, så kan der altså være penge at spare på dette område med et abonnementsskifte til CBB.

CBB anvender Telenors og Telias netværk – ligesom Call Me, som vi lige har set på. Som sagt er dette mobilnetværk Danmarks ypperste, og kommer med den bedste dækning over hele landet.

Mobilabonnementet i detaljer:

 • 30 GB data
 • Fri tale, SMS & MMS
 • 20 GB roaming + fri tale i EU
 • Gratis oprettelse & ingen binding
 • 2 vælg-selv streamingtjenester
 • Pris: 259 kr. pr. måned

Oister: 65 GB data, fri tale & Viaplay eller TV2 Play

(Priser og detaljer er vejledende – se aktuelle informationer på Oisters hjemmeside)

Ja, nu skal vi til det igen: Se på et lavprisselskab inden for mobilabonnementer i Danmark. Vi taler selvfølgelig om selskabet, alle kender fra TV-reklamerne: Oister. 

Oister tilbyder lige nu et fremragende mobilabonnement, hvor du både får fri tale, en enorm datapakke samt en populær streamingtjeneste med i pakken. Konceptet hedder “Oistertainment”, og blandet mobilabonnementet med underholdning fra streamingtjenesterne.

Du kan enten vælge Viaplay eller TV2 Play som streamingtjeneste oven i dit Oister-abonnement – men kun én af dem. Fælles for begge streamingtjenester er dog, at de begge er kendte for at koste en smule mere end de “normale” 100 kr. pr. måned, som mange andre streamingtjenester går til. Du får altså mere end normalt for pengene, når du vælger dette abonnement fra Oister.

Prisen på Oisters mobilabonnement her afhænger dog også af hvilken streamingtjeneste, du vælger at tage med i pakken. Vælger du Viaplay koster det 179 kr. pr. måned – og vælger du TV2 Play skal du slippe 219 kr. pr. måned.

En ting, der trækker lidt ned ved dette abonnement, er Oisters mobilnetværk. Oister kører nemlig på 3’s netværk, som ganske vist ikke er dårligt… til gengæld er det ved at være mange år siden, at 3 har vundet priser for sin dækning i Danmark. Du kan med fordel tjekke 3’s dækningskort inden du køber dette mobilabonnement. Hvis du har god dækning i dit område, så er der selvfølgelig ikke noget problem på denne front.

Mobilabonnementet i detaljer:

 • 65 GB data
 • Fri tale, SMS & MMS
 • 22 GB roaming + fri tale i EU
 • Gratis oprettelse & ingen binding
 • 1 streamingtjeneste efter eget valg
 • Pris: 179/219 kr. pr. måned

De 3 billigste mobilabonnementer (under 100 kr./md.) i 2023

Herunder gennemgår vi de 3 billigste mobilabonnementer i 2023.

Vi har dog ikke kun taget udgangspunkt i prisen herunder. Derimod gennemgår vi de bedste mobilabonnementer, du kan få for under 100 kr. pr. måned. Vi har udelukkende taget udgangspunkt i abonnementer som sådan. På denne liste har vi altså ikke inkluderet forbrugstakserede mobilabonnementer, som oftest er billigst, hvis dit forbrug i forvejen er lavt.

På denne liste finder du heller ikke mobilabonnementer, der når under grænsen på de 100 kr. om måneden via et tidsbegrænset introtilbud. Mange udbydere af abonnementer arbejder med rabatter på de første måneders abonnementer – men her er vi interesseret i de billigste abonnementer på den lange bane. Så skal du ikke til at skifte rundt hele tiden for at få den billigste løsning.

Hvis du vil have et hurtigt overblik over alle de parametre, vi har taget højde for i denne vurdering, så vil vi igen henvise til listen vi har lavet øverst på siden.

Lebara: 100 timers tale, 100 GB data & 5 GB roaming i EU

(Priser og detaljer er vejledende – se aktuelle informationer på Lebaras hjemmeside)

Vi kan selvfølgelig ikke lave en liste over billige mobilabonnementer uden at nævne priskongen øverst på listen: Lebara.

Lebara har længe været blandt de absolut billigste udbydere af mobilabonnementer i Danmark. Længe har Lebara været kendt for at udbyde billige taletidskort – men de senere år har selskabet altså også suppleret op med gængse mobilabonnementer, der kan dét, de skal.

Hos Lebara får du ikke masser af ekstra fordele oven i hatten på mobilabonnementet. Til gengæld får du det, du egentlig blot har brug for: God signal på telefonen (med Telias og Telenors prisvindende netværk), masser af taletid og masser af data.

Med dette abonnement får du 100 af det hele: 100 GB data og 100 timers taletid for en 100-lap – minus 1 krone. Roamingpakken er lille, men den er der, og det er selvfølgelig det vigtigste.

Du finder simpelthen ikke et abonnement på denne liste, der giver mere af ren data og taletid for pengene end Lebara. Haps dig på dem, og nyd godt af lidt ekstra luft i budgettet fremover.

Mobilabonnementet i detaljer:

 • 100 GB data
 • 100 timers tale, samt fri SMS & MMS
 • 5 GB roaming + 5 timers tale i EU
 • Gratis oprettelse & ingen binding
 • Pris: 99 kr. pr. måned

Oister: Fri tale, 50 GB data, 12 GB roaming & adgang til Oister+

(Priser og detaljer er vejledende – se aktuelle informationer på Oisters hjemmeside)

Her runder vi igen Oister – for hvorfor ikke, når du kan få 50 GB data, fri tale og adgang til en kæmpemæssig fordelsklub? Alt sammen til under en 100-lap om måneden, selvfølgelig. 

Vi skal selvfølgelig lige nå at sige lidt mere om Oisters fordelsklub. Den hedder Oister+, og den får du automatisk adgang til, når du er abonnent hos Oister. Hos Oister+ kan du finde 4 fordelsportaler:

 1. Eventportalen: Her kan du finde ekstra gode tilbud og rabatter på events, koncerter og happenings nær dig. Så er du med på beatet i dit område.
 2. Rabatportalen: Hvis du elsker at shoppe, så vil du elske rabatportalen hos Oister+. Her finder du en masse rabatkoder, som du kan bruge på stort set alt mellem himmel og jord. Du finder til hver en tid mere end 3000 forskellige rabatkuponer på rabatportalen.
 3. Gavekortportalen: Her får du adgang til Oisters populære gavekortpartnere.
 4. Streamingportalen: Ja, navnet siger lidt sig selv – det har i hvert fald noget med streaming at gøre. På streamingportalen kan du få adgang til mange streamingtjenester – enten lidt billigere, eller med lidt længere prøveperioder end normalt.

Oister kører som sagt på 3’s netværk, hvilket ikke just er kendt for at være fremragende. Det dækker dog stadigvæk langt det meste af Danmarks befolkede område. Vi tør godt satse på, at du ikke får problemer med signalet.

Mobilabonnementet i detaljer:

 • 50 GB data
 • Fri timers tale, samt fri SMS & MMS
 • 12 GB roaming + fri tale i EU
 • Gratis oprettelse & ingen binding
 • Adgang til Oister+ med en lang række fordele
 • Pris: 99 kr. pr. måned

Duka: Fri tale, 20 GB data & 20 GB roaming i EU

(Priser og detaljer er vejledende – se aktuelle informationer på Dukas hjemmeside)

Duka er for de rejselystne, der på samme tid gerne vil spare penge på mobilabonnementet. Her får du altid en roamingpakke, der er lige så stor som din egen datapakke hjemme i Danmark. 

Og hvad endnu bedre er, så kører roaming-data og DK-data på hver deres datapakke. Konkret betyder det, at du ikke forbruger af din roaming-pakke, når du bruger din data hjemme i Danmark – og vice versa. Dét er blandt de stærke fordele, du får fra Duka. 

Vi indrømmer gerne, at datapakken ikke er enorm. Til gengæld er roamingpakken her altså bare bedre end hvad du kan finde hos mange andre udbydere til denne pris. Og der er også fint spækket til med øvrige fordele hos Duka.

For eksempel kører Duka på TT-netværket – altså, Telias og Telenors efterhånden famøse netværk (i hvert fald i denne artikel). Det er bare det bedste netværk i Danmark – punktum.

Derudover er Duka særligt kendt for deres enormt høje kundeserviceniveau. Selskabet får fremragende anmeldelser på Trustpilot – så mon ikke du burde gå ind og tjekke dem lidt ud? 

Alt dette gør i hvert fald, at Dukas mobilabonnement er blandt de bedste, billigste mobilabonnementer i Danmark i 2023.

Mobilabonnementet i detaljer:

 • 20 GB data
 • Fri timers tale, samt fri SMS & MMS
 • 20 GB roaming + fri tale i EU
 • Gratis oprettelse & ingen binding
 • Fremragende kundeservice
 • Pris: 99 kr. pr. måned

De 3 største mobilabonnementer i 2023

Herunder gennemgår vi de 3 største mobilabonnementer, du kan vælge imellem i 2023.

Når vi snakker om “store” mobilabonnementer, så tænker vi særligt på de abonnementer, hvor der næsten ikke er grænser for hvor meget du får med oven i pakken. I moderne tider kommer mobilabonnementet nemlig sjældent for sig selv. Ofte får du mange ekstra-services og tjenester (fx adgang til streamingtjenester og fordelsklubber) med, når du køber et mobilabonnement.

For et lynhurtigt overblik over alle de faktorer, vi har taget med i denne vurdering, så henviser vi igen til listen øverst på siden her. 

Læs med herunder, og find ud af hvor du kan få allermest med i dit mobilabonnement.

Telmore: Fri data, fri tale, 8 streamingtjenester & magasiner

(Priser og detaljer er vejledende – se aktuelle informationer på Telmores hjemmeside)

Hvor mange streamingtjenester og ekstra fordele kan man proppe ind i et mobilabonnement?

Telmore har i hvert fald tænkt sig at teste grænserne af – og de gør det indtil videre fremragende. Hos Telmore kan du nemlig få fri tale, fri data samt hele 8 streamingtjenester og magasiner med i købet. 

Blandt streamingtjenesterne finder du alle dem, du elsker:

 • Disney+
 • Netflix
 • HBO Max
 • Viaplay
 • TV2 Play
 • Saxo
 • SkyShowtime
 • Telmore Musik

Ikke nok med det – du får også 5G med i abonnementet, så du aldrig kommer til at vente på indlæsningen af din yndlingsserie igen. Stream du bare derudaf på telefonen, for netværket skal nok levere al den data, du har brug for i en rasende fart.

Hvis du er på udkig efter det største mobilabonnement derude, så er dette abonnement fra Telenor en god kandidat til den post. Du kommer selvfølgelig også til at betale for det – du skal nemlig slippe 499 kr. pr. måned for dette abonnement. Taget alt det, du får med i betragtning, så er prisen faktisk overraskende god.

Mobilabonnementet i detaljer:

 • Fri data
 • Fri timers tale, samt fri SMS & MMS
 • 61 GB roaming + fri tale i EU
 • Gratis oprettelse & ingen binding
 • 5G inkluderet
 • 8 streamingtjenester inkluderet i abonnementet
 • Pris: 499 kr. pr. måned

3: Fri data, fri tale, streaming, e-bøger & forsikringer

(Priser og detaljer er vejledende – se aktuelle informationer på 3’s hjemmeside)

Hvis du er på udkig efter et stort mobilabonnement, hvor du kan få lidt mere end det sædvanlige ud af det, så har 3 et godt bud.

Med dette mobilabonnement får du selvfølgelig alt det, du normalt vil få i et stort mobilabonnement: fri tale og fri data, SMS og MMS inkluderet og alt det der. 5G er selvfølgelig også med i abonnementet.

Det virkelig interessante kommer, når man begynder at dykke mere ned i hvad du ellers kan få med i mobilabonnementet hos 3. Og her taler vi ikke kun om traditionelle streamingtjenester – faktisk har 3 udelukkende en aftale med TV2 Play, som du selvfølgelig godt kan få herigennem. Men har du nogensinde hørt om et mobilabonnement, der inkluderer forsikringer, kørsel og undervisning?

Hos 3 kan du både få forsikret din mobiltelefon og din tablet, samt få et antivirus-program til computeren oven i købet. Du kan også få fri adgang til elbiler i dit område via GreenMobility, hvor du udelukkende betaler pr. minut, du bruger elbilen. Du kan få online kurser i e-sport via GamerzClass – og listen med ekstra-fordele fortsætter bare.

Jo, det er måske et lidt utraditionelt mobilabonnement. Til gengæld er det spændende – og vi vil mere end opfordre dig til at besøge 3’s hjemmeside for at tjekke alle de ekstra fordele ud.

Mobilabonnementet i detaljer:

 • Fri data
 • Fri timers tale, samt fri SMS & MMS
 • Fri roaming og tale i EU
 • Gratis oprettelse & ingen binding
 • 5G inkluderet
 • Mulighed for en lang række spændende, utraditionelle tilvalg
 • Pris: 270 kr. pr. måned

Telia: Fri data, fri tale, gratis Netflix + 1 års fri adgang til valgfri streamingtjeneste

(Priser og detaljer er vejledende – se aktuelle informationer på Telias hjemmeside)

Her er det sidste af vores store mobilabonnementer – denne gang fra Telia.

Her kan du få et mobilabonnement med fri afbenyttelse på data- og taletidsområdet, samt en god roamingaftale på 33 GB. Derudover får du en omgang gratis Netflix med oven i pakken – og hvem har ikke et abonnement på denne streamingtjeneste nu om dage? 

Ud over Netflix får du også 1 helt års fri adgang til en valgfri streamingtjeneste. Her er der frit valg mellem TV2 Play, HBO Max, Spotify Premium og Discovery+. Jovist, denne adgang er ikke ubegrænset – men der er tæskemeget værdi i det.

Derudover kører Telia selvfølgelig på deres eget netværk, som er Danmarks bedste. Så du får altid suveræn med dækning i abonnementet. Og ja, 5G er inkluderet.

Mobilabonnementet i detaljer:

 • Fri data
 • Fri timers tale, samt fri SMS & MMS
 • 33 GB roaming og fri tale i EU
 • 99 kr. oprettelse & ingen binding
 • 5G inkluderet
 • Gratis Netflix
 • Vælg en ekstra streamingtjeneste til i et år
 • Pris: 269 kr. pr. måned