Flexii mobilabonnement: Se pakker, priser, dækningskort mm.

Flexii

Hvis du overvejer at tegne et nyt mobilabonnement, og du i den forbindelse har Flexii i dit søgelys, så bør du lige læse med her først.

Her har vi nemlig gjort alt research-arbejdet for dig, så du ikke selv skal til at bruge tid på det. Her finder du nemlig både et komplet overblik over Flexii’s mobilabonnementer, dækningskort, øvrige betingelser med småt, som du skal være opmærksom på, og meget mere. 

Vi skal også kort tale om fordele og ulemper ved at blive kunde hos Flexii.

Så brug 2 minutter på at læse med herunder, og find ud af, om et mobilabonnement fra Flexii er noget for dig.

Overblik: Flexiis mobilabonnementer

Flexii har et dejligt, simpelt udbud af mobilabonnementer. Her kan du nemlig blot vælge mellem 3 forskellige – men de dækker alligevel de flestes behov.

Herunder får du overblikket:

  • Flexii’s lille mobilabonnement: Fri tale + 15 GB data (inkl. 5G & 20 GB EU-roaming)
  • Flexii’s almindelige mobilabonnement: Fri tale + 30 GB data (inkl. 5G & 20 EU-roaming)
  • Flexii’s store mobilabonnement: Fri tale + 1.000 GB data (inkl. 5G & 25 GB EU-roaming)

Det skal du vide om mobilabonnementerne fra Flexii

Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du vil købe et mobilabonnement fra Flexii. Lad os lægge ud med alt det gode.

Gode, generelle vilkår

For det første, så koster det intet at blive kunde. Der er gratis oprettelse, og ingen binding. Nummerflytning får du også med kvit og frit.

Under normale omstændigheder skal man betale ekstra for at få 5G med i mobilabonnementer. Det virker det bare ikke til at man skal hos Flexii, hvor 5G som udgangspunktet er med i alle abonnementerne – også de helt billige.

Dårlige anmeldelser

Så til det lidt sure: Kundeanmeldelserne. Hvis du forvilder dig ind på Flexii’s Trustpilot, så vil du hurtigt se, at de ikke klarer sig så godt – i hvert fald i skrivende stund. Og noget tyder på, at Flexii ikke blot er uheldige med tilfældige sure kunder, for det er det samme, alle klager over: Manglende fremsendelse af SIM-kort, ingen tjeneste og problemer med selvbetjeningen på Flexii’s hjemmeside.

Der virker altså til at være nogle grundlæggende udfordringer i Flexii’s system, som gør, at der opstår disse fejl rundt omkring kerneproduktet. Det er meget uheldigt, og har også medvirket til, at mere end 50% af alle anmeldelser på Trustpilot giver dem dumpe-karakter.

Hvilket mobilnetværk benytter Flexii?

Flexii benytter sig af 3’s mobilnetværk. Engang var 3’s netværk blandt de priste herhjemme, med flest master, den bedste dækning og højeste kapacitet. Det kan man desværre ikke sige længere, men 3 leverer stadig en fremragende dækning og signalstyrke over langt det meste af landet.

Dækningskort: Her får du god signal hos Flexii

Hvis du gerne vil være ekstra sikker på en god dækning inden du bestiller et mobilabonnement fra Flexii, så kan du tjekke Flexii’s dækningskort ud på denne side.

Flexii mobilabonnementer til erhverv?

Flexii tilbyder desværre ikke deciderede erhvervsløsninger, når vi taler mobilabonnementer. Eller, det er i hvert fald ikke noget, de skriver synligt om på deres hjemmeside.

Når det er sagt, så skader det selvfølgelig ikke at tage kontakt til dem for at høre, om de tilbyder nogle løsninger til erhverv. Du kan fange Flexii’s kundeservice via mail på kundeservice@flexii.dk

Alternativt vil vi referere til 3.dk, som tilbyder billig, fordelagtig mobiltelefoni til virksomheder i hele Danmark.

Kundeservice

Hvis du vil have fat på Flexii’s kundeservice, så kan du kontakte dem via mail på kundeservice@flexii.dk.

Flexii har desværre ikke et telefonnummer på deres kundeservice, så du må lægge din henvendelse til dem i tastaturet.

Opsigelse og vilkår

Hvis du allerede nu har et mobilabonnement hos Flexii, og ønsker at opsige, så kan det nemt lade sig gøre. Der er nemlig ikke nogen binding på Flexii’s mobilabonnementer, og kun 30 dages opsigelse.

Du kan melde din opsigelse direkte til Flexii på mail: kundeservice@flexii.dk. Du kan også opsige direkte via selvbetjeningen, som du finder på Flexii’s hjemmeside.