Denne side er reklamefinansieret

Bolig·Net mobilabonnement: Se pakker, priser, dækningskort mm.

Hvis du ønsker et mobilabonnement fra Bolig·Net, så brug lige et par minutter på at læse med herunder.

Vi har lavet grundarbejdet, og fundet frem til alt det, du skal vide om Bolig·Net’s mobilabonnementer – så behøver du ikke selv at bruge tid på det. Vi giver hele overblikket over alle abonnementerne, Bolig·Net’s dækning, øvrige vilkår og meget mere.

Læs med, og find ud af om Bolig·Net er noget for dig. God fornøjelse!

Overblik: Bolig·Nets mobilabonnementer

Bolig·Net har en lang række forskellige mobilabonnementer, der sikrer, at du altid kan finde et, der passer præcist til dit behov. 

Nogle af abonnementerne ligner lidt hinanden, og her vil du måske finde det svært at vælge. Vores råd er at gå efter dét abonnement, du er sikker på kan dække dit behov.

Almindelige mobilabonnementer

Bolig·Net tilbyder i alt 8 forskellige almindelige mobilabonnementer. Fælles for alle disse abonnementer er, at de er inkl. en roaming-pakke, har fri Bolig·Net-til-Bolig·Net-tale, har gratis oprettelse og ingen binding.

Herunder får du et overblik over Bolig·Net’s almindelige mobilabonnementer.

  • Pakke 1: 1 times tale i DK & EU + 1 GB data (herunder 1 GB i EU)
  • Pakke 2: 2 times tale i DK & EU + 2 GB data (herunder 2 GB i EU)
  • Pakke 3: 8 times tale i DK & EU + 8 GB data (herunder 8 GB i EU)
  • Pakke 4: 2 times tale i DK & EU + 15 GB data (herunder 10 GB i EU)
  • Pakke 5: 10 times tale i DK & EU + 10 GB data (herunder 10 GB i EU)
  • Pakke 6: Fri tale i DK & EU + 25 GB data (herunder 12 GB i EU)
  • Pakke 7: Fri tale i DK & EU + 30 GB data (herunder 15 GB i EU)
  • Pakke 8: Fri tale i DK & EU + 40 GB data (herunder 18 GB i EU)

Familieabonnementer

Du kan også vælge et familieabonnement (en såkaldt familiepakke), hvis flere i familien skal kobles på et Bolig·Net-mobilabonnement. Med en familiepakke bliver alle familiens regninger samlet på én, og så bruger I alle af den samme data-pakke. 

De samme vilkår gør sig gældende for familieabonnementer som for almindelige (se ovenfor).

Bolig·Net har 2 forskellige familiepakker. Dem kan du se her:

  • Familiepakke 1: Fri tale i DK & EU + 50 GB data (herunder 6 GB roaming i EU pr. SIM-kort)
  • Familiepakke 2: Fri tale i DK & EU + 80 GB data (herunder 6 GB roaming i EU pr. SIM-kort)

Du kan samle op til fem familiemedlemmer på et Bolig·Net familieabonnement.

Takst-baseret abonnement

Du kan også gøre det helt billigt, hvis dit forbrug af mobiltelefonen er minimal. Med et takstbaseret abonnement hos Bolig·Net (kaldet Mobil Basic) betaler du udelukkende for dit forbrug. Det er godt til dig, der stort set ikke bruger telefonen – eller kun i meget begrænset omfang.

Du har også mulighed for at tilkøbe en række tilvalg, så som fri SMS/MMS, små datapakker, mm. Læs mere om takstbaseret forbrug hos Bolig·Net her.

Hvilket mobilnetværk benytter Bolig·Net?

Bolig·Net benytter sig af Telias mobilnetværk – og Telia slog for nyligt deres mobilnetværk sammen med Telenors, hvilket kun har gjort det bedre. Du er derfor sikret et fremragende signal på netværket i langt det meste af landet hos Bolig·Net.

Dækningskort: Her får du god signal hos Bolig·Net

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan mobildækningen hos Bolig·Net er der hvor du befinder dig til hverdag, så forstår vi det godt. Du kan heldigvis nemt tjekke det – her er et dækningskort, der viser dig signalstyrken i de forskellige områder.

Erhverv: Få et mobilabonnement til din virksomhed

Bolig·Net tilbyder primært sine produkter til foreninger og private. De har som sådan ikke nogen afdeling, der beskæftiger sig med erhvervsabonnementer til mobilen. Her vil vi i stedet henvise til øvrige udbydere af mobiltelefoni til erhverv, som du kan finde her på siden.

Opsigelse og vilkår

Hvis du ønsker at opsige dit mobilabonnement hos Bolig·Net, så kan det nemt lade sig gøre. Send din opsigelse til Bolig·Net i en mail på kundeservice@bolignet.dk – inkludér dit navn, adresse og din ønskede opsigelsesdato. Så vil du blive kontaktet, når opsigelsen er bekræftet.

Bolig·Net arbejder med en opsigelsesfrist på løbende måned + 30 dage. Der er ingen binding på mobilabonnementer hos Bolig·Net.

Se øvrige produkter:

Se alle udbydere af mobilabonnementer her