Denne side er reklamefinansieret

Fibernet hos Bolig·Net

bolignet

Hvis du overvejer at få fibernet hos Bolig·Net, så tag et par minutter ud af din kalender for at se med her på siden.

Vi har gjort grundarbejdet, og fundet frem til alt det, du skal vide før du bestiller Bolig·Net’s fibernet – så du ikke selv skal bruge tid på det. Vi kaster både et blik på hastigheden, dækningen, øvrige vilkår og meget mere.

Læs med, og bliv godt klædt på. God fornøjelse.

Muligheder for fibernet hos Bolig·Net

Hos Bolig·Net finder du flere forskellige fibernet-pakker – men de er ikke præsenteret åbent på hjemmesiden. I stedet skal du indtaste din adresse i Bolig·Net’s adressetjekker her, og vente lidt på, at de finder ud hvad hvad de kan tilbyde dig på din adresse.

Normalt vil du blive præsenteret for en 2-3 løsninger. Typiske hastigheder, man kan få, inkluderer:

  • Fibernet med 200/200 Mbit
  • Fibernet med 300/300 Mbit
  • Fibernet med 500/500 Mbit
  • Fibernet med 1.000/1.000 Mbit

Alle fibernet-løsninger hos Bolig·Net koster intet i oprettelse, og er uden binding. Det er altså kun den “rene” abonnementspris for selve internettet, du kommer til at betale.

Dækning: Se om du kan få fibernet fra Bolig·Net

Bolig·Net dækker langt det meste af Danmark, takket være samarbejdsaftaler med en lang række forskellige netværksoperatører. Chancerne for, at du kan nyde godt af lynhurtigt fibernet fra Bolig·Net er derfor også gode.

Bolig·Net har ikke et decideret dækningskort over hvor de tilbyder fibernet. Men du kan indtaste din adresse i Bolig·Net’s adressetjekker her – så finder du ud af om du kan få fibernet i løbet af få sekunder.

Installation hos Bolig·Net

Når du bestiller fibernet hos Bolig·Net er det nemt at installere. 

Du får tilsendt en gratis låne-router, som du skal koble til dit modem efter du har tilsluttet fiberstikket i modemmet. (Pas på ikke at bøje fiber-kablet for meget.) Herefter tilslutter du strøm til begge apparater, og venter i et par minutter på, at forbindelsen kommer. Resten af proceduren er beskrevet i den vedlagte guide, som du kan finde i kassen med routeren.

Nogle gange er det nødvendigt med lidt ekstra gravearbejde for at få gadens fibernet-kabel forbundet med din bolig. I de fleste tilfælde er det gratis for dig. Hvis arbejdet er ekstra omfattende kan det dog ske, at du vil blive pålagt at skulle betale en del af regningen. Her vil Bolig·Net kontakte dig inden for at give dig et tilbud på gravearbejdet.

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos Bolig·Net?

Bolig·Net tilbyder fibernet med op til 1.000/1.000 Mbit. Det er generelt den højeste hastighed, almindelige private forbrugere kan få i Danmark på fibernettet.

Hvis du alligevel tænker, at du ikke har brug for helt så stort et blus på forbindelsen, så tilbyder Bolig·Net også mindre hastigheder til gode priser. Du kan til hver en tid se de aktuelle priser for dig ved at anvende førnævnte adressetjekker.

Erhverv: Kan du få fibernet til din virksomhed hos Bolig·Net?

I udgangspunktet tilbyder Bolig·Net kun fibernet til foreninger og private. Når det er sagt, så kan du selvfølgelig godt bestille fibernet til din virksomheds adresse, hvis fiberkablerne er at finde i nærheden.

Hvis du anvender denne løsning skal du dog være opmærksom på, at Bolig·Net kan se hvor højt et forbrug af internet, virksomheden har. Hvis forbruget overstiger en bestemt grænse, så kan du blive kontaktet af Bolig·Net med henblik på nedbringelse af virksomhedens forbrug, eller opsigelse af abonnementet.

En decideret erhvervsløsning er dette altså ikke for større virksomheder. Her vil vi i stedet henvise til nogle af de andre udbydere, du kan finde på denne side.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit fibernet hos Bolig·Net kan det nemt lade sig gøre. Her skal du skrive en mail til kundeservice@bolignet.dk, hvor du melder din opsigelse, dine personoplysninger og den ønskede opsigelsesdato.

Opsigelsesfristen er løbende måned + en måned. Du har selvfølgelig også 14 dages fortrydelsesret (men fortrydelsesretten bortfalder, hvis du har bestilt fibernet med opstartsdato “hurtigst muligt”!).

Tjek driftstatus

Selvom fibernettet er kendt for at være stabilt og driftssikkert, så kan der selvfølgelig opstå knas på forbindelsen fra tid til anden. Hvis du oplever problemer kan du få et overblik over aktuelle og kommende driftssager hos Bolig·Net på siden her.

Se øvrige produkter: