Hvilken internet hastighed skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken internet hastighed du skal vælge? Det kan være, du skal flytte i egen lejlighed første gang. Eller at I skal flytte fra lejlighed til hus, hvor der er flere kvadratmeter at dække. Vi har lavet en komplet guide til valg af bredbånd, ud fra dine behov og situation.

Coronakrisen øger behovet for hurtigt bredbånd derhjemme

Coronakrisen har sat mange ting på prøve, bl.a. bredbåndet i danskernes hjem, i tider hvor mange har haft hjemme-arbejdsplads. Der er så småt ved at blive åbnet op igen, folk er på vej tilbage på arbejdspladsen, men der har været fuld belastning på hjemme bredbåndet de seneste par måneder.

Bedste bredbånd til prisen

Bredbåndsmarkedet er en dynamisk størrelse, hvor der jævnligt er prisændringer, kampagner og nye produkter at forholde sig til. Det kan derfor være svært at gennemskue det bedste bredbånd til prisen. For hvad der var bedst i 2018 eller 2019, behøver ikke at være det i 2020. speedtest.dk har derfor analyseret markedet dags dato. Ud fra …

Bedste bredbånd til prisen Læs mere »

Lån på nettet

speedtest.dk handler om alle emner relateret til bredbånd og internet. I denne artikel ser vi nærmere på lånemarkedet online, der har udviklet sig meget de seneste 5-10 år. Vi ser på hvorfor det er blevet så populært og udbredt. Hvordan ansøgningsprocessen løbende har udviklet sig og hvorfor der er kommet flere lånekoncepter online, som alternativ …

Lån på nettet Læs mere »

De første offentlige 5G-netværk åbnes af Verizon i USA til næste år

Det næststørste amerikanske teleselskab Verizon, har afsløret deres planer om, at foresøge sig med trådløst 5G netadgang i løbet af 2016. Det vil sige at det lynhurtige mobile bredbånd 5G først vil blive en realitet i USA. Mange spår, at 5G vil blive en stor konkurrent til de nuværende internetforbindelser, som kommer ud via kabler.

Bredbånd Wiki – Ordbog med begreber og forklaringer

Bredbånd Wiki hvor vi ser nærmere på de mest udbredte begreber og navne i branchen. Du skal betragte denne side som vores bredbånd ordbog, hvor vi løbende vil tilføje forklaringer og svar. Har du selv et spørgsmål der ikke bliver besvaret på denne side, må du endelig kontakte os, så vi kan få det tilføjet.

Bredbåndskamp mellem Yousee og Stofa fortsætter: Se Stofas nye plan for tv og bredbånd

Som vi tidligere har omtalt her på Dit Bredbånd, så er der kamp om den nye ordning med bredbånd mellem Yousee og Stofa, og nu er Stofa klar med deres nye strategi. Der er hård kamp og at være den mest innovative og fremadskuende udbyder på markedet inden for tv og bredbånd. For få uger …

Bredbåndskamp mellem Yousee og Stofa fortsætter: Se Stofas nye plan for tv og bredbånd Læs mere »

Bredbånd og TV pakker

Det kan være svært at vælge, når det kommer til hvilken form for bredbånd man skal have, men hvis du har et kabel-tv abonnement, så kan du som udgangspunkt også få bredbånd via den samme udbyder. Man kan sagtens se TV samtidig med at man er på nettet og ligesom med alt andet bredbånd, så …

Bredbånd og TV pakker Læs mere »

Bredbåndsdækning i Danmark

De fleste danskere kender til problemer med bredbåndsdækningen. Der kan nemlig være markante forskelle på hastigheden, alt efter hvor du befinder dig. I denne artikel ser vi nærmere på den aktuelle bredbåndsdækning i Danmark, med udgangspunkt i tal fra 2014 fra Erhvervsstyrelsen. 

Venstre: Hurtigere internet og færre mobilhuller

Hvis det står til partiet Venstre, kommer danskere i yderområderne til at få hurtigere internet og færre mobilhuller i de kommende år. Det er nemlig pointen bag et nyt forslag med teleordfører Torsten Schack Pedersen i spidsen. Vi ser nærmere på udspillet og den bredbåndsfond, der skal finansiere forbedringerne. 

Vi er blevet CO2 neutraliseret

speedtest.dk er glade for at kunne meddele, at vores hjemmeside er blevet CO2 neutraliseret. Det er den gennem initiativet Ingenco2.dk. Neutraliseringen går godt i hånd med ønsket om at være en miljøbevidst og ansvarsfuld hjemmeside, hvor du kan sammenligne udbydere af bredbånd. 

OECD vil have fokus på digitalisering

OECD vil have fokus på digitalisering, da de anset det digitale marked for et område med store vækstmuligheder. Formand for OECD komiteen for digital økonomi, Jørgen Abild Andersen, mener at politikere og virksomheder i højere grad bør satse på vækstmarkedet. 

Valg af internetudbyder

Der er mange internetudbydere at vælge i mellem. Det er kun godt for os forbrugere da det betyder at der meget at vælge imellem og at der er sund konkurrence på markedet. På den anden side kan det være svært at få et overblik over de muligheder. Med speedtest.dk kan du nemt få da nemt …

Valg af internetudbyder Læs mere »