Coronakrisen øger behovet for hurtigt bredbånd derhjemme

Coronakrisen har sat mange ting på prøve, bl.a. bredbåndet i danskernes hjem, i tider hvor mange har haft hjemme-arbejdsplads.

Der er så småt ved at blive åbnet op igen, folk er på vej tilbage på arbejdspladsen, men der har været fuld belastning på hjemme bredbåndet de seneste par måneder.

Har du kæmpet med langsomt bredbånd?

Er du én af de danskere der har kæmpet med langsomt bredbånd? Så har du sikkert allerede opgraderet din forbindelse, eller været tæt på. Mange af de danskere som har arbejdet hjemmefra, har over de sidste uger og måneder opgraderet deres bredbåndsforbindelse, da den simpelthen var for langsom. Det resulterer i frustration og en ineffektiv arbejdsdag.

Det kan være internettet fungerede fint i den normale hverdag, hvor man blot surfede eller streamede lidt om aftenen. Men i en hverdag, hvor begge parter arbejder hjemme eller bruger internettet løbende, kan en 20 Mbit/s forbindelse hurtig komme til kort.

Har du oplevet samme problem? Så kan du sammenligne bredbåndsløsninger til hjemmet her.

Coronakrisen har givet anledning til at at få opgraderet eller tjekket din eksisterende løsning igennem. Og det er der god grund til. For der er kommet mange prisvenlige og hurtige løsninger på markedet, hvor du kan få høje hastigheder til lave priser.

Særligt for dem der ikke har ændret deres bredbåndsløsning de seneste 12-18 måneder, bør overveje om at ikke kan være enten penge eller hurtigere hastigheder at hente.

Hvad hvis jeg vil nedgradere igen?

Et oplagt spørgsmål hos mange er, hvad hvis du vil nedgradere igen på et senere tidspunkt. COVID-19 har varet siden midten af marts og for nogle, kan der godt være udsigt til en hjemme-arbejdsplads over sommeren.

Men før eller siden, vender den normale hverdag tilbage. Uanset om det bliver efter sommeren eller i starten af 2021, kan det blive aktuelt at nedgradere igen. Vores vurdering er dog, at du bliver så glad for den hurtige forbindelse, at du ikke har lyst til at undvære den igen.

Såfremt du opgraderer, med tanke på at kunne nedgradere igen om 6-12 måneder, er det vigtigt du tjekker bindingsperioden. Hvis du bliver hos din eksisterende udbyder, bør du dobbelttjekke at det ikke starter en ny bindingsperiode.

Overvejer du at skifte bredbåndsudyder, er du nødt til at spørge til bindingsperioden, der godt kan være på enten 6 eller 12 måneder. Så du er forberedt på, hvad du går ind til.