Denne side er reklamefinansieret

Bredbånd til hjemmet

Alle danske hjem har, eller er ved at få bredbånd til hjemmet. Vi er alle blevet afhængige af internettet og de muligheder det giver os. Danske myndigheder og kommuner er blevet mere og mere digitaliseret, hvilket har øget behovet markant det seneste årti.

Alle familier behov for godt og hurtigt bredbånd i hjemmet, hvor flere kan være online samtidig. Vi har derfor lavet en top 5 over de bedste bredbåndsløsninger til hjemmet, som vil passe til de fleste familier.

Top 5 bredbåndsløsninger til hjemmet

Hvilken bredbåndsforbindelse der passer bedst til Jer er meget individuelt og løsningen skal tilpasses hver enkelt husstand og familie.

Den trådløse forbindelse er vigtigt og ved hjælp af en router, kan enhver familie slutte flere enheder til, uden at der skal trækkes flere ledninger tværs igennem huset. Det er den mest praktiske og effektive måde, når hele familien skal kobles på internettet.

Billigt internet til hjemmet

Der er mange internetudbydere, som kan levere en meget god bredbåndsforbindelse til hjemmet og det er til meget fornuftige priser. I og med der findes så mange forskellige udbydere betyder det at konkurrencen er hård på markedet og at priserne er skruet helt i bund. Når man overvejer at tegne et bredbåndsabonnement skal man overveje flere ting.

Hvad er husstandens behov og på baggrund af dette skal man vælge den pakke som passer bedst til en selv. Vi hjælper alle forbrugere med at finde den bedste og billigste løsning. I vores top 5 har vi udvalgt de løsninger, hvor du får mest for pengene og en tilstrækkelig hurtig hastighed.

Du kan se mange flere udbydere og bredbåndsløsninger på forsiden.

Det er klart at jo hurtigere bredbånd du vælger desto dyrere bliver det. Man skal være opmærksom på hvor stor en datapakke man får med i købet. Har man fri data eller er der begrænsninger?

Find en pakke der matcher husets behov

For at finde den bedste pakke, som passer til husstandens behov, skal I altid overveje følgende forhold.

Antal enheder

For det første skal I overveje hvor mange enheder der kommer til at benytte internettet på en og samme tid. Jo flere enheder desto højere hastighed er der behov for.

Formålet

Det andet man skal overveje er hvad internettet skal bruges til. Skal man streame film og musik? Skal man spille computerspil? Jo større filer man skal downloade og jo tungere spil man skal spille, desto større behov er der for en hurtigere forbindelse.

Som tommelfingerregel vil en familie på 4 personer mindst skulle bruge en 20 Mbit forbindelse, uden at de oplever nogle former for gener, når alle er på nettet samtidigt.