CBB mobilabonnement: Se pakker, priser, dækningskort mm.

cbb-mobilabonnement

Overvejer du at skifte mobilabonnement til CBB?

Så læs med her på siden, hvor vi gennemgår alle CBB’s mobilabonnementer – og giver dig et hurtigt overblik over hvilke øvrige muligheder, du også har hos CBB. Du finder også et overblik over CBB’s dækning, samt øvrige vilkår i dit abonnement.

Brug 3 minutter her, og bliv godt klædt på til at finde ud af, om CBB’s mobilabonnementer er noget for dig.

Overblik: CBBs mobilabonnementer

CBB har 6 forskellige mobilabonnementer du kan vælge imellem, hvis du vil være kunde hos dem. Hvilket abonnement du bør vælge afhænger selvfølgelig af dit behov – særligt hvor meget, du regner med at snakke i telefonen, og hvor stor en datapakke, du vil have med.

For alle CBB’s abonnementer gælder det, at du får dem rigtig billigt. CBB er et lavprisselskab inden for mobiltelefoni i Danmark, og du kan derfor være sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget.

Herunder får du et overblik over alle CBB’s mobilabonnementer:

  • CBB Basis (forbrugstakseret): 1 kr. pr. MB data, 59 øre pr. minut, 14 øre pr. SMS
  • Det billige: 7 timer / 7 GB data (inkl. gratis oprettelse)
  • Det populære: Fri tale / 30 GB (inkl. gratis oprettelse + 20 GB roaming i EU)
  • Dobbelt datapakke: Fri tale / 60 GB (inkl. gratis oprettelse + 20 GB roaming i EU)
  • Ekstra stor datapakke: Fri tale / 200 GB (inkl. gratis oprettelse + 25 GB roaming i EU)
  • Fuld frihed: Fri tale / fri data (inkl. gratis oprettelse + 30 GB roaming i EU)

I alle CBB’s abonnementer (ud over CBB Basis) får du desuden fri SMS og MMS inkluderet. Læs mere om de konkrete abonnementer og priser på CBB’s hjemmeside her.

Køb en telefon på rabat sammen med dit abonnement

Vil du tegne et abonnement hos CBB, og mangler du samtidig en ny telefon? Så har CBB en helt særlig rabatordning, hvor du får store, kontante rabatter på mobiltelefoner, hvis du tegner et abonnement samtidigt.

Mobilrabatten løber ofte op i 20-30%, og du får oven i købet gode afdragsordninger på telefonen med i købet. Du kan se hele CBB’s udvalg af mobiltelefoner her.

Få streaming oven i abonnementet med CBB Mix

Som noget nyt tilbyder CBB nu også alle deres mobilabonnement-kunder en fordelagtig streamingpakke. Med streamingpakken kan du nu nyde al den underholdning du vil – bare endnu billigere.

CBB Mix inkluderer op til 4 streamingtjenester: 

  • HBO Max
  • TV2 Play
  • Viaplay
  • Tidal 

Hvor mange streamingtjenester, du får med i pakken, afhænger af hvilken CBB Mix-pakke, du vælger. Du kan vælge mellem 2, 3 og alle 4 tjenester – hver med en pris, der sikrer, at du sparer penge på streamingen måned efter måned.

Hvilket mobilnetværk benytter CBB?

CBB benytter sig af Telenors og Telias mobilnetværk, hvilket er det mest fintmaskede mobilnetværk i Danmark. Her er du sikret, at du stort set altid vil have signal på telefonen – uanset hvor i landet, du befinder dig. 

Dækningskort: Her får du god signal hos CBB

CBB’s mobilnetværk dækker mere end 99% af Danmark, så du kan for det meste vide dig tryg hvis du skifter abonnement til CBB. Hvis du gerne vil dobbelttjekke på forhånd, at signalet i dine foretrukne områder er som det skal være, så kan du kaste et blik på CBB’s dækningskort her.

Erhverv: Få et mobilabonnement til din virksomhed

CBB lukkede deres erhvervsafdeling ned i 2017, og du kan i dag desværre ikke få et erhvervsabonnement til din virksomhed, eller til medarbejderne til din virksomhed.

Når det er sagt, så kan du selvfølgelig stadig bestille et abonnement til din private mobiltelefon, og bruge den i din virksomhed.

Opsigelse og vilkår

Hvis du har et mobilabonnement hos CBB, og ønsker at opsige det, så er det heldigvis nemt at gøre. Du skal blot logge ind på Mit CBB her (du kan bl.a. bruge MitID), og klikke dig frem til “Opsigelse”. 

CBB har ingen binding på deres mobilabonnementer. Undtagelsen er selvfølgelig, hvis du har bestilt et mobilabonnement i forbindelse med køb af en telefon hos CBB. Her vil du være bundet i 6 måneder, i bytte for den kontante rabat på telefonen.

Opsigelsesvarslet hos CBB er løbende måned. Altså – hvis du opsiger dit abonnement hos CBB inden faktureringen for næste måned, så vil du ikke blive faktureret. Hvis det alligevel skulle ske kan du anmode CBB om refusion for evt. tilgodehavende via deres kundeservice på tlf.: 50 50 50 50.