Denne side er reklamefinansieret

CBB mobilt bredbånd: Se pakker, priser, dækningskort mm.

cbb-mobilt bredbånd

CBB mobilt bredbånd: Se pakker, priser, dækningskort mm.

Hvis du overvejer at investere i mobilt bredbånd fra CBB er der en række ting, du skal være opmærksom på. Her på siden gennemgår vi CBB’s mobile bredbånd, og klæder dig godt på til at afgøre, om CBB skal være din næste udbyder af mobilt bredbånd.

Overblik: Mobilt bredbånd fra CBB

Hos CBB finder du 5 forskellige pakker med mobilt bredbånd. Herunder lister vi dem alle, så du kan få et overblik – og du kan også se hvad CBB selv forestår, alt efter dit internetbehov.

  • 7 GB mobilt bredbånd (Go’ til mails og nyheder)
  • 30 GB mobilt bredbånd (Go’ til musik og surf)
  • 75 GB mobilt bredbånd (60 timers streaming af film og serier)
  • 125 GB mobilt bredbånd (Ideel til masser af streaming)
  • 300 GB mobilt bredbånd (Rigeligt til hele familien)

Vælg selv mellem almindeligt SIM-kort eller låne-router

Når du bestiller mobilt bredbånd fra CBB, så har du to muligheder ift. at få det udleveret. 

Enten kan du “nøjes” med at bestille det mobile bredbånd som et almindeligt SIM-kort. Dette er ideelt til dig, der blot skal have installeret noget internet i din tablet. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du anvender denne løsning, så er det ikke muligt at dele det mobile bredbånd mellem flere forskellige enheder.

Hvis det mobile bredbånd fra CBB derimod skal tjene som hjemmets eller sommerhusets internet, så kan du ganske kvit og frit bestille en låne-router med i købet. 

Hvilket mobilnetværk benytter CBB?

CBB benytter Telenors og Telias netværk, der er det mest fintmaskede i Danmark. Dette netværk dækker nemlig mere end 99% af den danske befolkning – så du kan som oftest vide dig ganske sikker på en god signalstyrke, uanset hvor i landet, du befinder dig.

Kan du få 5G mobilt bredbånd hos CBB?

I øjeblikket er det desværre ikke muligt at blive koblet på 5G-netværket med CBB’s mobile bredbånd. Mobilt bredbånd benytter sig derimod af 3G- og 4G-netværket, som i de fleste tilfælde også er tilstrækkeligt for mange behov.

5G-netværket er noget, som Telia og Telenor er ved at udbygge på deres netværk, og de går med hastige skridt mod en stadig bedre 5G-dækning. Når dækningen engang i nærmeste fremtid er tilfredsstillende kan vi kun forvente, at CBB’s mobile bredbånds-service også bliver koblet på 5G-netværket.

Dækningskort: Her får du god signal hos CBB

CBB kører på et netværk, der dækker mere end 99% af den danske befolkning – og som de selv siger, så “arbejder de på den sidste procent.”

Hvis du gerne vil være helt sikker på, at du kommer til at have dækning i dit område, hvis du skifter over til mobilt bredbånd hos CBB, så kan du nemt tjekke det. Kast bare et blik på CBB’s dækningskort her.

Erhverv: Få mobilt bredbånd til din virksomhed

CBB tilbyder desværre ikke længer erhvervsløsninger med nogen af deres produkter – heller ikke når det kommer til mobilt bredbånd. CBB har tidligere haft en erhvervsafdeling, men den lukkede i 2017. Derfra ville CBB optimere deres forretning, og udelukkende fokusere på private kunder.

Når det er sagt, så betyder det selvfølgelig ikke, at du ikke kan købe mobilt bredbånd hos CBB, for derefter at benytte dig af internetløsningen i din virksomhed. Hele konceptet med det mobile bredbånd er jo, at det er mobilt – og der er intet til hinder for, at du tager routeren med dig over i forretningens lokaler.

Du skal blot være opmærksom på dataforbruget. Hvis du har en stor virksomhed med flere medarbejdere, så kan I meget hurtigt få gjort kål på selv den store datapakke fra CBB. Overvej derfor nøje, om CBB bør være løsningen for din virksomhed før du tegner et abonnement.

Installation

Det er heldigvis rigtig nemt at installere mobilt bredbånd fra CBB. Kort sagt har du to muligheder, når det kommer til anvendelsen af dit mobile bredbånd. Du kan enten bruge det mobile bredbånd til at komme på nettet med din tablet, eller også kan du bruge det med en router, der sender et WiFi-signal ud i bygningen.

Hvis du vælger tablet-løsningen, så får du tilsendt et SIM-kort, som du blot skal sætte i din tablet. Når du har gjort det vil tabletten selv oprette forbindelse til internettet (forudsat, at abonnementet er trådt i kraft, selvfølgelig).

Hvis du vil anvende dit mobile bredbånd fra CBB med en router skal du blot vælge dette under bestillingen. Derefter vil du ganske gratis få tilsendt en låne-router sammen med SIM-kortet til det mobile bredbånd. Put SIM-kortet i routeren og sæt den til strøm – og voilà! Så er du på nettet.

Driftsstatus

Nogle gange kan der opstå problemer med forbindelsen, hvis der er indlagt arbejde på masterne i det område, du befinder dig i. Du kan til hver en tid se den nuværende og kommende driftsstatus i dit område på denne side

Opsigelse og vilkår

Hvis du allerede abonnerer på mobilt bredbånd hos CBB, og ønsker at opsige dit abonnement, så er det heldigvis nemt gjort. Alt, du skal gøre, er blot at logge ind på Mit CBB (du kan bruge MitID), og navigér til opsigelse. 

CBB har ingen bindingsperioder på deres mobile bredbånds-abonnementer. Opsigelsen træder i kraft efter løbende måned. Du har selvfølgelig også altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du opsiger dit abonnement.

Hvis du har bestilt mobilt bredbånd fra CBB, og fået en låne-router med i købet, skal den selvfølgelig returneres. Sørg for at gøre det i tide – så slipper du for en bøde.

Se øvrige produkter: