DanskNet mobilabonnement: Se pakker, priser, dækningskort mm.

DanskNet

Hvis mobilabonnementet skal skiftes ud, og du overvejer DanskNets mobilabonnement, så stop lige op et par minutter – og læs med herunder.

Her har vi nemlig samlet alle de informationer, du skal vide om DanskNets mobilabonnement, så du ikke selv skal til at lede efter dem. Vi giver både et overblik over dine muligheder, præsenterer dig for et dækningskort, øvrige vilkår og meget mere.

Så skulle vi gerne fjerne enhver tvivl fra dig om hvorvidt DanskNet skal være eller ikke være din næste mobiludbyder.

Brug 2 minutter på at læse med, og se om DanskNets mobilabonnement er noget for dig.

Overblik: DanskNets mobilabonnementer

Lad os lægge ud med at give et overblik over DanskNets mobilabonnementer. Eller skulle vi sige “mobilabonnement”? For de har nemlig kun ét abonnement, de tilbyder deres kunder:

  • DanskNets mobilabonnement: 10 timers tale, 10 GB data, fri SMS/MMS (+ 6,5 GB EU-roaming)

Dette mobilabonnement er af mellem størrelse, og kan tilfredsstille de fleste moderate mobilbrugeres behov. Dog mener vi stadig, at det ville gavne DanskNets mobilkunder, overordnet set, hvis de begyndte at udbyde flere forskellige mobilabonnementer.

Den virkelige fordel, som du kan få som mobilkunde hos DanskNet, er på prisen – især hvis du i forvejen modtager internet via bredbånd eller fiber fra dem. I dette tilfælde vil prisen på mobilabonnementet nemlig falde, så det matcher selv de billigste discount-udbyderes priser.

Til gengæld vil du være i 6 måneders binding som mobilkunde hos DanskNet. Dette er ikke normalt, hvis vi skal sammenligne med konkurrenternes udbud af mobilabonnementer.

Hvilket mobilnetværk benytter DanskNet?

DanskNet benytter sig af TDC’ mobilnetværk, som er blandt de bedste i Danmark. Med andre ord skal du ikke bekymre dig om hverken mobil- eller datadækningen, når du får et mobilabonnement via DanskNet.

Dækningskort: Her får du god signal hos DanskNet

Hvis du gerne vil være helt sikker på god dækning hos DanskNet inden du køber dit abonnement, så tjek dette dækningskort ud.

DanskNet erhverv: Kan du få virksomheds-mobilabonnementer?

Hos DanskNet skilter de ikke på deres hjemmeside med erhvervsløsninger for nogle af deres produkter – og heller ikke mobilabonnementer.

Når det er sagt, så er det ikke mange år siden, at DanskNet faktisk havde en erhvervsafdeling på deres hjemmeside. Vi kan ikke udelukke, at de stadigvæk tilbyder mobilabonnementer til erhvervsbrug. Du kan kontakte dem på tlf.: 46 90 88 88 for at finde ud af mere.

Kundeservice

Hvis du gerne vil i kontakt med DanskNets kundeservice, så kan du fange dem på tlf.: 46 90 88 88.

De sidder også klar til at besvare mails fra dig på kundeservice@dansknet.dk.

DanskNets kundeservice har åbent mandag til torsdag fra kl. 9.00-16.00, og fredag fra kl. 9.00-15.30. De har dog en halv times frokostpause indlagt hver dag fra kl. 11.30-12.00, hvor du ikke kan fange dem.

Opsigelse og vilkår

Hvis du ønsker at opsige dit mobilabonnement hos DanskNet, så skal du kontakte deres kundeservice via de førnævnte kanaler.

Der er i udgangspunktet 6 måneders binding på mobilabonnementer fra DanskNet. Derudover har du også 30 dages opsigelse. Hvis du lige har købt mobilabonnementet kan du selvfølgelig bruge din 14 dages fortrydelsesret, og få pengene tilbage.