Greenspeak mobilabonnement: Se pakker, priser, dækningskort mm.

greenspeak

Hvis du er ved at skifte mobilabonnement, og du overvejer Greenspeak som din næste udbyder, så brug lige et par minutter på at læse med her.

Her har vi nemlig gjort gravearbejdet, og samlet alle de relevante oplysninger om Greenspeaks mobilabonnementer på ét sted, så du ikke skal bruge tid på at lede på internettet.

Vi har samlet alle abonnementerne i et overblik, fortæller dig mere om dækningen og mobilnettet, kundeservicen og hvad andre kunder fortæller om Greenspeak.

Brug 2 minutter på siden her, og find hurtigt ud af, om Greenspeak er noget for dig. God fornøjelse!

Overblik: Greenspeaks mobilabonnementer

Hos Greenspeak finder du i alt 7 forskellige mobilabonnementer. Heraf er 6 af abonnementerne faste pakker med faste månedlige priser, og det sidste er et forbrugsafregnet abonnement.

Her får du overblikket:

 • Mobilabonnement 1 (DK): 7 timer + 7 GB data (ingen roaming)
 • Mobilabonnement 2 (EU): Fri tale + 15 GB data (inkl. 15 GB EU-roaming)
 • Mobilabonnement 3 (EU): Fri tale + 50 GB data (inkl. 15 GB EU-roaming)
 • Mobilabonnement 4 (EU): Fri tale + 100 GB data (inkl. 20 GB EU-roaming)
 • Mobilabonnement 5 (EU): Fri tale + 200 GB data (inkl. 25 GB EU-roaming)
 • Mobilabonnement 6 (EU): Fri tale + 1.000 GB data (inkl. 30 GB EU-roaming)

Du kan også vælge et forbrugsaftegnet mobilabonnement fra Greenspeak. Her skal du betale 49 øre pr. minut, du snakker i telefon, samt 8 øre pr. SMS, du sender. 

Du kan ikke bruge data på Greenspeaks forbrugsafregnede abonnement, og du kan heller ikke sende MMS’er. Dette abonnement er altså udelukkende for dig, der vil bruge mobiltelefonen til at snakke, samt hvis du skal sende en enkelt SMS i ny og næ.

Fælles for alle Greenspeaks mobilabonnementer er, at du får gratis oprettelse. Der er heller ingen binding på abonnementerne her.

Du støtter grønne formål med Greenspeaks abonnementer

Når du får et mobilabonnement fra Greenspeak, så støtter du grønne formål og initiativer. Det ligger centralt i Greenspeaks DNA at støtte kampen for et bedre klima og miljø verden over.

Det er mobiltelefoni med god samvittighed – og helt ideel for dig, der har hjerte for vores alle sammens dejlige klode.

Greenspeak bruger sit overskud på at støtte konkrete grønne formål. Hvilke formål, du ønsker at støtte, er faktisk helt op til dig – det vælger du selv. Du kan læse mere om hvad du kan vælge at støtte af grønne tiltag på denne side.

Hvilket mobilnetværk benytter Greenspeak?

Greenspeak benytter sig af TT-netværket, som drives og ejes af Telia og Telenor. TT-netværket er gentagne gange på det sidste blevet kåret som Danmarks bedste mobilnetværk, målt på mange forskellige parametre.

Med andre ord: Du kan være helt sikker på, at du får den bedst mulige mobildækning med et abonnement fra Greenspeak.

Dækningskort: Her får du god signal hos Greenspeak

Skal du være ekstra sikker på en god dækning inden du køber et mobilabonnement fra Greenspeak? Det forstår vi sådan set godt – så her har du et dækningskort, hvor du nemt kan se dækningen i det område, du bor i.

Greenspeak mobilabonnementer til erhverv?

Greenspeak tilbyder også mobilabonnementer til virksomheder og erhvervsbrug. Her kan du både vælge mellem en række af faste abonnementer, eller få et skræddersyet tilbud, der passer perfekt til din virksomhed.

Herunder får du et hurtigt overblik over Greenspeaks faste mobilabonnementer til erhverv:

 • Erhvervs-abonnement 1: 20 minutter + 20 MB (inkl. 20 MB roaming i EU)
 • Erhvervs-abonnement 2: 2 timer + 2 GB (inkl. 2 GB roaming i EU)
 • Erhvervs-abonnement 3: 6 timer + 6 GB (inkl. 6 GB roaming i EU)
 • Erhvervs-abonnement 4: Fri tale + 20 GB (inkl. 10 GB roaming i EU)
 • Erhvervs-abonnement 5: Fri tale + 40 GB (inkl. 13 GB roaming i EU)

Som erhvervskunde støtter du fortsat grønne formål gennem Greenspeak – og det kan du selvfølgelig bruge i din egen markedsføring.

Du kan også give Greenspeak et kald på tlf.: 71 79 71 79, eller skriv til deres erhvervsafdeling på pro@greenspeak.dk – så kan det være, at I kan finde en god, skræddersyet løsning til din virksomhed.

Kundeservice

Hvis du skal have fat i Greenspeaks kundeservice, så er de tilgængelige på tlf.: 71 79 71 79, eller via mail på vip@greenspeak.dk.

De har åbent alle hverdage mellem kl. 9 og 16.

Opsigelse og vilkår

Hvis du allerede nu har et mobilabonnement hos Greenspeak, og ønsker at opsige, så skal du sende din opsigelse til kundeservice.

Vi anbefaler, at du sender en skriftlig opsigelse – for senere dokumentations skyld, skulle det blive nødvendigt.

Der 30 dages opsigelse på alle Greenspeaks mobilabonnementer, og ingen binding.