Denne side er reklamefinansieret

Evercall mobilabonnement: Se pakker, priser, dækningskort mm.

evercall

Hvis du er på udkig efter et nyt mobilabonnement, og du overvejer Evercall i den forbindelse, så stop lige op, og brug 2 minutter på denne side.

Herunder har vi nemlig gjort alt det, du ellers havde tænkt dig at bruge tid på: Rode internettet igennem, og finde ud af mere om Evercall. Vi har samlet det komplette overblik over Evercalls mobilabonnementer, fundet deres dækningskort, identificeret fordele og ulemper og gravet alt det frem, der står med småt.

Alt sammen så du ikke selv skal til at bruge tid på det.

Så læs med herunder, og find ud af, om et mobilabonnement fra Evercall er noget for dig. God fornøjelse.

Overblik: Evercalls mobilabonnementer

Hos Evercall kan du vælge imellem 6 forskellige mobilabonnementer. Dem får du et hurtigt overblik over herunder:

  • 2/2 mobilabonnement: 2 timers tale + 2 GB data (herunder 2 GB EU-roaming)
  • 6/6 mobilabonnement: 6 timers tale + 6 GB data (herunder 6 GB EU-roaming)
  • 10/40 mobilabonnement: 10 timers tale + 40 GB data (herunder 13 GB EU-roaming)
  • 40/40 mobilabonnement: 40 timers tale + 40 GB data (herunder 17 GB EU-roaming)
  • Fri tale: Fri tale (ikke inkl. data, roaming, SMS eller MMS)
  • DK’s nok billigste abonnement: 20 minutters tale + 20 MB data (20 SMS’er & 20 MB roaming i EU inkluderet)

Hvis du har kigget på flere forskellige udbyderes udvalg af mobilabonnementer vil du måske studse lidt over de sidste to, der er med på denne liste. De ligner ikke mange andre mobilabonnementer, du kan få derude. 

Ikke desto mindre kan fri tale være fremragende for dig, der bare gerne vil bruge mobiltelefonen som en almindelig fastnettelefon. Og det billige abonnement, som vi lister i bunden her, kan være et fint alternativ til de almindelige, forbrugsbaserede abonnementer.

Fælles for alle Evercalls mobilabonnementer er, at de intet koster i oprettelse, og at du får dem uden binding.

Hvilket mobilnetværk benytter Evercall?

Evercall bruger TT-netværket – det, der er drevet af Telia og Telenor. TT-netværket er prisvindende, og har flere år i træk været kåret som Danmarks bedste mobilnetværk. Det klarer sig bedre end de andre mobilnetværk på stort set alle parametre.

Hvad betyder det så? Jo, kort sagt at du altid kan vide dig sikker på den bedst mulige dækning i dit område. Så er der ikke så meget mere at rafle om!

Dækningskort: Her får du god signal hos Evercall

Hvis du gerne vil være ekstra sikker på god dækning og signal med et mobilabonnement fra Evercall, så kan du tjekke dette dækningskort ud for flere informationer.

Evercall mobilabonnementer til erhverv?

Hvis du pønser på at levere mobiltelefoni til medarbejderne i din virksomhed, så er Evercall et rigtig godt bud på en leverandør. Evercall leverer bl.a. følgende faste abonnementspakker til erhverv:

  • Mobilabonnement erhverv 1: Fri tale + 100 MB data (inkl. fri benyttelse af pakken i EU)
  • Mobilabonnement erhverv 2: Fri tale + 20 GB data (inkl. 8 GB roaming i EU)
  • Mobilabonnement erhverv 3: Fri tale + 40 GB data (inkl. 10 GB roaming i EU)

Du kan læse mere om Evercalls mobilabonnementer på denne side. Her kan du også se hvilke andre produkter, som Evercall tilbyder erhvervslivet – bl.a. mobilt bredbånd. 

Du kan også ringe Evercall op for en skræddersyet løsning til jeres behov på tlf.: 44 40 04 44.

Kundeservice

Hvis der er én ting, som Evercall er mere kendt for end noget andet, så er det deres fremragende kundeservice – som du altid kan komme hurtigt igennem til. Ja, faktisk er dette den primære faktor, som Evercall roses for på deres Trustpilot-side.

Hvis du vil i kontakt med Evercalls kundeservice, så kan du fange dem på tlf.: 44 40 40 40. Du kan også sende dem en mail på service@evercall.dk.

Kundeservice har åbent mandag til torsdag fra kl. 9-11 samt 14-16, og fredag blot fra kl. 9-11. På trods af de begrænsede åbningstider på telefonen er der meget sjældent lang ventetid.

Opsigelse og vilkår

Hvis du allerede nu er mobilabonnement-kunde hos Evercall, og du ønsker at opsige dit abonnement, så kan det nemt lade sig gøre. Du skal melde din opsigelse via tlf.: 44 40 40 40, eller på kundeservice-mailen service@evercall.dk.

Vi anbefaler, at du leverer din opsigelse skriftligt, da det er det nemmeste at dokumentere efterfølgende. Der plejer dog ikke at være nogen problemer.

Der der ingen binding på Evercalls mobilabonnementer, og opsigelsesvarslet er 30 dage. Du kan altså altid være hurtigt ude af abonnementet igen.

Se alle udbydere af mobilabonnementer her