Denne side er reklamefinansieret

Duka mobilabonnement: Se pakker, priser, dækningskort mm.

duka

Hvis du overvejer at skifte mobilabonnement, og Duka er i dit søgelys, så kan du med fordel bruge et par minutter på at læse med her.

Herunder har vi nemlig samlet alt det, du skal vide om Dukas mobilabonnementer, så du ikke selv skal til at støve informationerne frem fra internettet. Her har vi samlet det komplette overblik over Dukas mobilabonnementer. Vi afslører også hvor god dækning der er på deres mobilnetværk, og fortæller om hvilke øvrige vilkår, du skal være opmærksom på.

Brug 2 minutter her på siden, og få et hurtigt indblik i, om et mobilabonnement hos Duka er noget for dig.

Overblik: Duka’s mobilabonnementer

Hos Duka kan du vælge mellem 6 forskellige mobilabonnementer. Dem giver vi et overblik over herunder.

  • Mobilabonnement 1: 5 timers tale + 5 GB data (inkl. 5 timer og 5 GB roaming i EU)
  • Mobilabonnement 2: Fri tale + 20 GB data (inkl. 20 GB roaming i EU)
  • Mobilabonnement 3: Fri tale + 35 GB data (inkl. 35 GB roaming i EU)
  • Mobilabonnement 4: Fri tale + 60 GB data (inkl. 60 GB roaming i EU + 5G)
  • Mobilabonnement 5: Fri tale + 80 GB data (inkl. 30 GB roaming i EU + 5G)
  • Mobilabonnement 6: Fri tale + 1.000 GB data (inkl. 25 GB roaming i EU + 5G)

Der er ingen binding eller oprettelsesgebyr på Dukas mobilabonnementer, og opsigelsesvarslet er 30 dage.

Bid mærke i, at Duka har forhandlet ganske store roaming-aftaler på plads hvad angår mængden af data, du kan bruge i udlandet. Tale-pakkerne kan også frit benyttes i EU. Hvis du er glad for at rejse vil et Duka-abonnement uden tvivl komme dig til gode, når du er afsted.

Duka er kendt for sit høje kundeservice-niveau

Hvis der er noget, som Duka er særligt kendt for i tele-branchen, så er det deres høje kundeservice-niveau. Mange kunder beretter om, at de kommer direkte igennem på telefonen uden ventetid. Dukas medarbejdere er venlige, og kan løse langt de fleste problemer, du måtte opleve.

Duka selv fortæller også, at kundeservice er en central del af deres produkt, når du er kunde hos dem. Og det er altså noget, som kunderne kan mærke.

Hvilket mobilnetværk benytter Duka?

Duka benytter sig af TT-netværket, som drives af Telia og Telenor. TT-netværket er flere gange blevet vurderet som det bedste mobilnetværk i Danmark, bl.a. af Teknologisk Institut. 

Du kan altså være sikker på fremragende signal-dækning med et Duka-mobilabonnement. Og det er altså næsten uanset hvor i Danmark du befinder dig.

Dækningskort: Her får du god signal hos Duka

Hvis du gerne vil have mere konkrete data på hvor godt et signal, du kan forvente at modtage, så kan du tage et kig på TT-netværkets dækningskort. Du finder dækningskortet her.

Erhverv: Få et mobilabonnement til din virksomhed

Duka startede oprindeligt ud med at være en virksomhed, der solgte brugervenligt IT og IT-support til særligt det ældre segment. Selvom det ikke kun er tilfældet i dag, så er det stadig primært det private marked, som Duka henvender sig til.

Du kan derfor ikke få et erhvervs-mobilabonnement til virksomheden hos Duka, desværre.

Når det er sagt, så er der selvfølgelig ikke noget til hinder for, at du bestiller et mobilabonnement hos Duka, og efterfølgende bruger mobilen i virksomheden. Vi anbefaler, at du kontakter Duka for at høre mere. Du kan fange dem på tlf.: 77 34 18 18.

Kundeservice

Duka er kendt for sin høje kundeservice, og de er da også tilgængelige det meste af tiden i hverdagen. Du kan fange Dukas kundeservice på tlf.: 77 34 18 18.

Dukas kundeservice har åbent alle hverdage mellem kl. 9-20, og om lørdagen fra kl. 9-15.

Du kan også sende Dukas kundeservice en mail på kundeservice@duka.dk

Opsigelse og vilkår

Hvis du har et mobilabonnement hos Duka, og du ønsker at opsige, så skal du kontakte Duka. Det gør du via de almindelige kanaler – via telefon på 77 34 18 18, eller via mail: kundeservice@duka.dk.

Der er ingen binding på Dukas mobilabonnementer, så du kan til hver en tid opsige. Opsigelsesvarslet er 30 dage. Og så har du selvfølgelig også din 14 dages fortrydelsesret, som du kan gøre brug af, hvis du lige har bestilt dit abonnement.

Se øvrige produkter:

Se alle udbydere af mobilabonnementer her