Duka mobilt bredbånd: Se pakker, priser, dækningskort mm.

duka

Hvis du skal til at bestille mobilt bredbånd, og du i den forbindelse overvejer mobilt bredbånd hos Duka, så brug et par minutter på at læse med her.

Vi har samlet alle de nødvendige informationer om Dukas mobile bredbånd, så du ikke selv skal bruge tid på at opstøve dem. Her får du det komplette overblik over Dukas palette af abonnementer, vilkår du skal være opmærksom på, samt dækningskort.

Læs med, og bliv klar til at træffe en god beslutning. 

Overblik: Mobilt bredbånd fra Duka

Hos Duka kan du vælge mellem 4 forskellige abonnementer på mobilt bredbånd. Dem giver vi dig et overblik over herunder.

  • Mobilt bredbånd 1: 20 GB i DK + 12 GB roaming i EU
  • Mobilt bredbånd 2: 100 GB i DK + 25 GB roaming i EU
  • Mobilt bredbånd 3: 500 GB i DK + 35 GB roaming i EU
  • Mobilt bredbånd 4: 1.000 GB i DK (roaming ikke inkluderet)

Læg mærke til, at du som noget ganske eksklusivt får roaming inkluderet i de fleste abonnementer. Det er ikke standarden, hvis vi sammenligner med andre udbydere af mobilt bredbånd i Danmark. Dukas mobile bredbånd er derfor idéel for dig, hvis du er rejselysten og ofte er ude af landet.

Vilkår for mobilt bredbånd hos Duka

Når du bestiller mobilt bredbånd hos Duka, så er der en række ting, du skal være opmærksom på.

Vi lægger ud med en fordel: Der er ingen binding på mobilt bredbånd fra Duka – kun et opsigelsesvarsel på 30 dage. Derudover skal du heller ikke betale noget gebyr for opstarten.

Til gengæld skal du være opmærksom på, at der ikke som udgangspunkt er inkluderet en låne-router eller en USB-dongle, når du bestiller mobilt bredbånd fra Duka. En almindelig bestilling inkluderer udelukkende et SIM-kort med datapakken tilknyttet. 

Du kan tilvælge en USB-dongle eller en låne-router når du tjekker ud for en månedlig merpris. Standarden i branchen er, at man ikke betaler ekstra for en låne-router. Merprisen er symbolsk og lav, men det er alligevel noget, du skal have for øje.

Hvilket mobilnetværk benytter Duka?

Duka benytter sig af TT-netværket, som drives af Telenor og Telia. Det er flere år i træk blevet kåret som Danmarks bedste mobilnetværk – og deres 5G-udrulning foregår hurtigt over hele landet.

Med andre ord kan du altså være sikker på en fremragende dækning med mobilt bredbånd hos Duka, næsten uanset hvor i landet du befinder dig.

Kan du få 5G mobilt bredbånd hos Duka?

I øjeblikket er det desværre ikke muligt at bestille et 5G abonnement på mobilt bredbånd hos Duka. Ikke desto mindre er 5G installeret på de fleste master i mobilnetværket – så vi regner med, at Duka lancerer en 5G-løsning på mobilt bredbånd i nærmeste fremtid.

Dækningskort: Her får du god signal hos Duka

Vil du gerne se hvor god dækning på det mobile bredbånd, du kan få fra Duka i dit område? Så kan du med fordel kaste et blik på dette dækningskort. Husk at se bort fra 5G-dækningen, da det ikke er tilgængeligt i Dukas abonnementer på mobilt bredbånd endnu. Duka benytter 4G-teknologi i deres mobile bredbånd.

Erhverv: Kan du få mobilt bredbånd til virksomheden hos Duka?

Duka tilbyder desværre ikke en erhvervsløsning, når vi taler om mobilt bredbånd. Her er udbuddet udelukkende et tilbud til private.

Når det er sagt, så er der selvfølgelig ikke meget i vejen for, at du kan bestille mobilt bredbånd privat, og tage internettet med på arbejdspladsen. Den store fordel ved mobilt bredbånd er jo, at det er fleksibelt, og at routeren blot skal tilknyttes strøm. Hvis der er dækning på virksomhedens adresse kan du altså godt opsætte WiFi via mobilt bredbånd med din personlige router.

Her skal du blot være opmærksom på, at hvis I er mange medarbejdere, der skal deles om internettet, så kan datapakkerne hurtigt få ben at gå på. Derfor er den bedste løsning i de fleste tilfælde nok at kontakte en anden udbyder, der kan tilbyde reelle erhvervsløsninger på området.

Installation

Det er nemt at installere mobilt bredbånd fra Duka.

Når du bestiller, så får du som udgangspunkt tilsendt et SIM-kort, som du skal plotte i din tablet eller din computer (hvis computeren har et SIM-slot). Så opretter enheden selv forbindelse til internettet helt automatisk.

Hvis du har bestilt en router eller en USB-dongle med i købet, så skal SIM-kortet blot isættes denne enhed. Herefter tilslutter du routeren til strøm, eller isætter USB-donglen i din enhed. Så kommer du på nettet.

Driftsstatus

Hvis forbindelsen driller, så kan det skyldes problemer på netværket eller planlagt driftsarbejde i dit område. Du kan besøge denne side for at få et hurtigt overblik over aktuelle og kommende driftssager, der kan påvirke din forbindelse.

Opsigelse og vilkår

Hvis du ønsker at opsige dit Duka abonnement på mobilt bredbånd, så er det heldigvis nemt. Der er nemlig ingen binding på mobilt bredbånd fra Duka. Opsigelsesvarslet er 30 dage, så du kan altid hurtigt være ude igen.

Når du vil opsige skal du kontakte Dukas kundeservice. Det kan du enten gøre via tlf.: 77 34 18 18, eller via mail på kundeservice@duka.dk 

Husk, at hvis du har modtaget en låne-router, så skal denne sendes tilbage til Duka ved opsigelse.