Denne side er reklamefinansieret

Eesy mobilabonnement: Se pakker, priser, dækningskort mm.

eesymobil

Hvis du overvejer at anskaffe dig et nyt mobilabonnement, og Eesy er blandt dem, du undersøger, så brug et par minutter på denne side.

Her har vi nemlig samlet alle brugbare informationer om Eesy’s mobilabonnementer, så du ikke selv skal til at støve dem frem af internettet. Her giver vi et hurtigt overblik over alle Eesy’s mobilabonnementer, øvrige skjulte vilkår for dig som kunde, og link til Eesy’s dækningskort og kundeservice.

Brug 2 minutter på siden her, og bliv godt klædt på til at beslutte dig. God fornøjelse.

Overblik: Eesy’s mobilabonnementer

Hos Eesy er udvalget af mobilabonnementer simpelt. Du kan nemlig blot vælge mellem 3 forskellige mobilabonnementer. Dem får du et overblik over herunder.

  • Eesy lille mobilabonnement: Fri tale + 50 GB data (herunder 15 GB roaming i EU)
  • Eesy mellem mobilabonnement: Fri tale + 100 GB data (herunder 20 GB roaming i EU)
  • Eesy stort mobilabonnement: Fri tale + fri data (herunder 25 GB roaming i EU + 5G)

Fælles for alle abonnementer er, at de alle inkluderer fri SMS/MMS. Hvis du ønsker 5G i dit mobilabonnement skal du dog gå med det store mobilabonnement, da 5G ikke er tilgængeligt i de øvrige abonnementer.

Øvrige vilkår for Eesy’s mobilabonnementer

Når du bestiller et mobilabonnement hos Eesy er der en række betingelser og vilkår, som du skal være opmærksom på. Her sætter vi alle de relevante vilkår under lup.

Lad os starte med alt det gode. Hos Eesy er oprettelsen nemlig gratis, og du betaler ingen skjulte gebyrer når du bliver abonnent. Der er heller ingen binding, og opsigelsesvarslet er blot 30 dage.

Til gengæld skal du være opmærksom på, at der ikke følger andet med i pakken, så at sige. Ingen fordelsklubber, ingen ekstra rabatter på nye telefoner, ingen underholdning. Alt, du får, er blot et mobilabonnement med data og taletid tilknyttet.

Og mht. selve abonnementet, så er der en lille men betydelig detalje, når vi taler om roaming. For Eesy skilter ganske vist på deres hjemmeside med gode roaming-aftaler, når det kommer til datapakkerne, som du kan bruge i udlandet. Men taletid til og fra udlandet er ikke inkluderet i deres roaming-pakker på mobilabonnementer. Det har Eesy fået en del negative anmeldelser på Trustpilot. Flere kunder er simpelthen blevet overrasket over ekstra-regninger, som de har fået for udlandsopkald.

Eesy er blandt de bedste teleselskaber på Trustpilot

Værd at fremhæve hos Eesy er deres fremragende score på Trustpilot. Du finder Eesy’s Trustpilot-side her.

Eesy scorer 4,6 ud af 5 mulige stjerner. Det er særdeles højt, hvis man sammenligner med det øvrige marked af teleudbydere i Danmark. Kunderne udtrykker særligt deres tilfredshed over den gode kundeservice, de lave priser og mobilabonnementer, der bare virker.

Så hvis vi skal tale om sandsynligheden for, at du også bliver tilfreds med dit abonnement hos Eesy, så kan vi vist roligt sige, at den er ret sikker.

Hvilket mobilnetværk benytter Eesy?

Eesy benytter sig af TDC NET, som er blandt de bedste og mest udbyggede mobilnetværker i Danmark.

Dækningskort: Her får du god signal hos Eesy

Hvis du gerne vil være ekstra sikker på, at du får god dækning i dit område med et abonnement fra Eesy, så kan du se et dækningskort her

Erhverv: Kan du få mobilabonnementer til virksomheden hos Eesy?

Eesy tilbyder desværre ikke mobilabonnementer til virksomheder. Deres udbud er udelukkende til private.

Når det er sagt, så er det selvfølgelig ikke umuligt at benytte sin private telefon i virksomhedsøjemed. Men hvis du gerne vil have en egentlig erhvervsaftale på telefoni i din virksomhed, så anbefaler vi, at du tager fat i en udbyder, der tilbyder erhvervstelefoni.

Kundeservice

Hvis du ønsker at komme i kontakt med Eesy’s kundeservice, så kan du fange dem på tlf.: 70 70 33 33. 

Kundeservice hos Eesy har åbent alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00. De holder lukket i weekenden og på helligdage.

Du kan selvfølgelig også sende kundeservice en mail på hey@eesy.dk. Mails besvares i hverdagene.

Opsigelse og vilkår

Hvis du har et mobilabonnement hos Eesy, som du ønsker at opsige, så skal du rette henvendelse til kundeservice. Du når dem på tlf.: 70 70 33 33. Du kan også sende din opsigelse via mail til hey@eesy.dk.

Der er ikke nogen binding på Eesy’s mobilabonnementer, så det står dig altid frit for at opsige. Opsigelsesvarslet er 30 dage. Hvis du har købt dit abonnement for nyligt kan du også benytte dig af din 14 dages fortrydelsesret, og få pengene tilbage.

Se alle udbydere af mobilabonnementer her