Velkommen mobilabonnement: Se pakker, priser, dækningskort mm.

velkommen-logo

Hvis du ønsker dig et nyt mobilabonnement, og Velkommen er i dit søgelys, så brug et par minutter på at læse med her på siden.

Her har vi nemlig gjort gravearbejdet for dig, så du ikke selv behøver at gøre det. Vi har samlet alle informationer om Velkommens mobilabonnementer, inkl. pakker, dækning og øvrige vilkår, så du på få minutter kan danne dig et komplet overblik over deres mobil-løsninger.

Læs med, og bliv klædt godt på til at træffe en beslutning. God fornøjelse.

Overblik: Velkommens mobilabonnementer

Hos Velkommen er produktudbuddet simpelt, når det kommer til almindelige mobilabonnementer. Du har nemlig blot to forskellige mobilabonnementer at vælge imellem:

  • Lille mobilabonnement: Fri tale + 100 GB data (herunder fri tale & 25 GB roaming i EU, samt adgang til fordelsklubben)
  • Stort abonnement: Fri tale + 1.000 GB data (herunder fri tale & 25 GB roaming i EU, samt adgang til fordelsklubben)

Desværre mangler Velkommen de helt små, billige mobilabonnementer. Når det er sagt, så er det ikke overpriser, som Velkommen tager for mobilabonnementer af disse størrelser.

Dog skal du være opmærksom på, at du ved indgåelse af aftale om mobilabonnement binder dig i 5 måneder + løbende måned hos Velkommen. En bindingsperiode er ikke standard i branchen, og det skal du tage med i dine overvejelser.

Få adgang til Velkommens fordelsklub med et mobilabonnement

Når du tegner et mobilabonnement hos Velkommen, så får du automatisk fri adgang til hele Velkommens fordelsklub – KlubVelkommen.

I KlubVelkommen kan du finde et væld af forskellige tilbud, rabataftaler på stort set alt mellem himmel og jord, konkurrencer og meget mere. Ja, vi mener faktisk, at det er her, hvor den virkelige fordel som kunde hos Velkommen ligger. Snus lidt rundt i deres fordelsklub inden du tegner et abonnement – det kan jo være, at der er noget ekstra at hente for dig der.

Hvilket mobilnetværk benytter Velkommen?

Velkommen benytter sig af TDC NET, som er blandt de bedste i Danmark, når vi taler både dækning og kapacitet. Du kan derfor stort set altid være sikker på, at du har god forbindelse, når du har tegnet et mobilabonnement hos Velkommen.

Dækningskort: Her får du god signal hos Velkommen

Hvis du gerne vil være helt sikker på, at du også har god dækning hvor du befinder dig med Velkommen, så kan du tage et kig på deres dækningskort.

Velkommen har ikke deres eget dækningskort, men siden de bruger TDC NET’s mobilnetværk kan du tage udgangspunkt i det. Du finder TDC NET’s dækningskort her.

Erhverv: Kan du få mobilabonnement til virksomheden hos Velkommen?

Velkommen udbyder en lang række forskellige produkter, og nogle af dem er også tilgængelige som en erhvervsløsning – bl.a. el-aftaler.

Desværre er mobilabonnementer fra Velkommen ikke tilbudt af virksomheden som erhvervstelefoni. Hvis du ønsker at bestille mobilabonnementer til virksomheden bør du derfor se dig om efter en anden udbyder af dette.

Kundeservice

Hvis du ønsker at komme i kontakt med Velkommens kundeservice i forbindelse med dit mobilabonnement kan du nemt få fat på dem.

Kundeservice hos Velkommen har åbent alle hverdage mellem kl. 9.00-17.00 – både på mail, telefon og chat. 

Du kan ringe til Velkommen på tlf.: 70 80 78 00.

Hvis du vil sende dem en mail sker det via en kontaktformular på deres hjemmeside. Du kan finde kontaktformularen her. Svartiden varierer, men forvent 1-2 hverdage.

Du kan også altid hurtigt fange Velkommen på chatten. Brug funktionen fra chatikonet nederst til højre på Velkommens hjemmeside.

Opsigelse og vilkår

Hvis du ønsker at opsige dit mobilabonnement hos Velkommen skal du kontakte dem via denne kontaktformular.

Når du opsiger, så skal du være opmærksom på, at du kan være i binding. Velkommen har en bindingsperiode på alle deres mobilabonnementer på 5 måneder + løbende måned. Desuden er det normale opsigelsesvarsel 30 dage.