Bredbånd hos Velkommen

velkommen-logo

Hvis du skal have en ny internet-løsning, og du overvejer bredbånd hos Velkommen, så læs med her.

Her har vi samlet alle informationer om Velkommens bredbånd på ét sted, så du slipper for selv at grave rundt på internettet efter det. Her kan du læse mere om Velkommens bredbåndsløsninger, hvor du kan få det, hvor hurtigt internet du kan få, samt alle de øvrige vilkår, du også bør kende til.

Brug 2 minutter på at læse med, så du kan træffe en oplyst beslutning om hvorvidt du skal have bredbånd fra Velkommen.

Muligheder for bredbånd hos Velkommen

Hos Velkommen arbejder de udelukkende med én internetløsning, når det kommer til bredbånd:

  • MaksHastighed: Op til 100 Mbit bredbånd (inkl. låne-router)

Selvom Velkommen kalder denne løsning for “MaksHastighed”, så er der desværre ikke særlig meget fart over feltet ved den. Misforstå os ikke – 100 Mbit kan være mere end rigeligt for mennesker med et lavt til et almindeligt forbrug af internettet. Men når man tager med i betragtningen, at andre udbydere tilbyder 10 gange denne hastighed på en fiberforbindelse for noget, der ligner den samme pris, så blegner dette tilbud fra Velkommen desværre lidt.

Øvrige vilkår for bredbånd hos Velkommen

Når du tegner et abonnement på bredbånd hos Velkommen, så er der en række andre ting, du også skal have dig for øje. Særligt i forbindelse med opstarten.

Du kommer nemlig selv til at betale for oprettelsen. Den er ikke gratis, som ved mange andre selskaber. Og låne-routeren skal du også betale fragtomkostningerne for. Det er ikke standard i branchen, hvor man altså ofte får de her ting med gratis – oprettelse og fragt. Du skal altså være klar på at slippe lidt flere penge i begyndelsen for dette bredbåndsabonnement end hos konkurrenterne.

En anden ting, du også skal have for øje, er, at du kommer i binding. Velkommen har en bindingsperiode på bredbånd på 6 måneder. Opsigelsesvarslet er 30 dage. Ved mange andre virksomheder, der tilbyder bredbånd, kommer du ikke i binding.

Ekstra fordel: Få adgang til Velkommens fordelsklub når du køber bredbånd

En af fordelene ved at have sit internet hos Velkommen er, at du på samme tid får fri adgang til Velkommens fordelsklub. “KlubVelkommen” hedder den, og her kan du finde en lang række af spændende tilbud, rabataftaler, konkurrencer og meget mere.

Faktisk er KlubVelkommen en af de største fordele ved at være kunde hos Velkommen. Når du er medlem af klubben kan du ofte finde besparelser i budgettet på en lang række andre områder end lige på internettet. Så selvom Velkommen måske er en dyrere løsning hvad angår internet end mange andre på markedet, så betyder det ikke dermed, at du ikke kan spare penge hos virksomheden.

Dækning: Se om du kan få bredbånd fra Velkommen

Hvis du ønsker at finde ud af, om du kan modtage bredbånd fra Velkommen, så er det heldigvis relativt nemt – når man ved hvor man skal kigge. Hos Velkommen finder du nemlig først en adressetjekker inde bag ved “bestillingsmuren”. Her er et direkte link til den – udfyld blot din adresse, så kan du se hvad Velkommen kan tilbyde dig.

OBS! Vær opmærksom på, at du her bliver ledt direkte ind på bestillingssiden. Hvis du klikker dig hele vejen igennem bestiller du altså bredbånd fra Velkommen. Du kan godt tjekke din adresse uden at bestille. 

Installation hos Velkommen

Når du har bestilt bredbånd hos Velkommen er det heldigvis nemt at komme i gang. Kort efter bestillingen vil du modtage en pakke, som indeholder det nødvendige udstyr, der skal installeres i dit hjem. I pakken finder du en router samt medfølgende kabler.

Routeren skal du tilslutte dit modem – og begge dele skal være sluttet til strøm. Når du har gjort dette skal du blot følge vejledningen i den vedlagte guide, der fulgte med i kassen, du fik tilsendt.

Vær opmærksom på, at bredbånd fra Velkommen kræver, at du har et telefonstik i din bolig.

Hvor hurtigt bredbånd kan du få hos Velkommen?

Velkommen tilbyder desværre ikke den hurtigste forbindelse gennem sit bredbånd. Du kan få op til 100 Mbit gennem Velkommen – og nogle gange må du nøjes med en lavere hastighed. Det afgørende her er hvor i landet du bor.

Velkommens internet bliver leveret igennem de almindelige bredbåndsforbindelser – altså kobbernettet. Du kan desværre endnu ikke få fibernet gennem Velkommen. Vi tror dog snart, at de introducerer denne løsning også. 

Erhverv: Kan du få bredbånd til din virksomhed hos Velkommen?

Velkommen har en udbygget erhvervsafdeling, når det kommer til el-aftaler og forsikringer. Desværre er dette bare ikke gældende, hvis du ønsker internet til virksomheden gennem Velkommen.

Du kan selvfølgelig stadig bruge Velkommen som udbyder af virksomhedens internet, hvis de kan tilbyde dig det på virksomhedens adresse. Her er der bare flere ting, du skal være opmærksom på:

  • Telefonstik: Virksomhedens lokaler skal have et telefonstik tilgængeligt for at kunne modtage bredbånd fra Velkommen.
  • Hastighed: Hastigheden på Velkommens internet er ikke specielt stor. Til en enkelt person går det som regel fint, men er der flere medarbejdere i virksomheden kan I opleve flaskehalse hvad angår hastigheden på nettet.
  • Forbrugsgrænse: Velkommen monitorerer internetforbruget hos sine bredbåndskunder. Hvis det overstiger en bestemt månedlig grænse, så vil I blive kontaktet af Velkommen – måske med henblik på at opsige jeres aftale.

Taget alle disse ting i betragtning må du selv vurdere, om du fortsat ønsker bredbånd til virksomheden gennem Velkommen. Alternativt må du ud og finde en anden udbyder.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige din bredbåndsaftale med Velkommen er det simpelt at gøre. Alt, du skal gøre, er blot at sende din opsigelse til Velkommen via kontaktformularen på denne side.

Husk, at du binder dig i 6 måneder ved opstarten, og at opsigelsesvarslet er 30 dage.

Tjek driftstatus

Du kan altid tjekke Velkommens aktuelle driftsstatus på internet på denne side.