Nettalk mobilabonnement: Se pakker, priser, dækningskort mm.

nettalk

Hvis du overvejer at købe et mobilabonnement, og Nettalk er under luppen hos dig, så kan du med fordel bruge et par minutter på denne side.

Her har vi nemlig allerede gjort arbejdet for dig: Samlet alle de brugbare informationer om Nettalks mobilabonnementer, dækning, vilkår og meget mere. Så behøver du ikke selv at bruge tid på det.

Herunder får du overblik over alle Nettalks mobilabonnementer, samt de primære fordele ved at vælge Nettalk. Vi hjælper dig også med at få et hurtigt overblik over alt det, der står med småt, men som du alligevel bør være OBS på, når du køber et mobilabonnement fra Nettalk.

Læs med, og find ud af om Nettalk er noget for dig.

Overblik: Nettalks mobilabonnementer

Hos Nettalk tilbyder de i alt 7 forskellige mobilabonnementer – 6 med faste priser, og det sidste som et forbrugsafregnet abonnement. Herunder får du overblikket over abonnementerne:

  • Mobil-abonnement 1: 5 timers tale + 5 GB data (inkl. 5 GB roaming i EU)
  • Mobil-abonnement 2: Fri tale + 20 GB data (inkl. 15 GB roaming i EU)
  • Mobil-abonnement 3: Fri tale + 30 GB data (inkl. 15 GB roaming i EU)
  • Mobil-abonnement 4: Fri tale + 60 GB data (inkl. 20 GB roaming i EU)
  • Mobil-abonnement 5: Fri tale + 100 GB data (inkl. 25 GB roaming i EU)
  • Mobil-abonnement 6: Fri tale + 1.000 GB data (inkl. 30 GB roaming i EU)

Du har mulighed for at tilvælge 5G på alle mobilabonnementer for en lav månedlig merpris. Derudover kan du også optanke ekstra data på alle abonnementerne, når du handler i Netto – det kan du læse mere om længere nede på siden her.

Hvis du har et lille forbrug, så bør du overveje Nettalks forbrugsbaserede mobilabonnement. Herunder kan du se taksterne på det:

  • Tale: 59 øre pr. min.
  • SMS: 20 øre pr. stk.
  • MMS: 2 kr. pr. stk.
  • Data: 2 kr. pr. MB.

Handl i Netto, og få ekstra data på mobilen

Når du har et mobilabonnement fra Nettalk, så er der flere fordele, der følger med. Men en af de primære er altså optankningsmodellen, når det kommer til mobildata. 

Dette giver dig en fantastisk mulighed for at få ekstra “gratis” data med i et mobilabonnement, der i forvejen er virkelig billigt.

Når du handler i Netto, så kan du nemlig få tanket ekstra data på dit mobilabonnement – helt op til dobbelt størrelse, faktisk. For at få dobbelt op med data i dit abonnement skal du handle for i alt 4.000 kr. eller derover om måneden.

Handler du for mindre får du tanket data på dit mobilabonnement i samme proportion som det beløb, du handler for i butikkerne.

Det er både nemt og lavpraktisk. Alt, det kræver, er blot, at du får scannet et lille kort ved kassen, når du betaler i Nettos butikker. Så sker resten helt automatisk.

Hvilket mobilnetværk benytter Nettalk?

Nettalk benytter sig af TDC’s mobilnetværk, der er blandt de bedste i Danmark hvad angår dækning, kapacitet og 5G-udrulning. Med andre ord skal du altså ikke være nervøs for at komme i signalproblemer med et mobilabonnement fra Nettalk.

Dækningskort: Her får du god signal hos Nettalk

Hvis du gerne vil være ekstra sikker på et godt signal på forhånd, så kan du nemt tjekke dette dækningskort ud fra TDC.

Nettalk mobilabonnementer til erhverv?

Hos Nettalk tilbyder de desværre ikke mobilabonnementer til erhvervskunder – i hvert fald ikke, hvis man skal dømme efter hvad de skriver om det på deres hjemmeside.

For de skriver intet om det.

Man må gå ud fra, at Nettalk primært er rettet mod private kunder som segment. Hvis du alligevel repræsenterer en virksomhed, og vil høre mere om de konkrete muligheder for at få Nettalks abonnementer til dit firma, så ring dem op og hør ad. Du fanger Nettalks kundeservice på tlf.: 70 10 01 02.

Kundeservice

Hvis du skal have fat i Nettalks kundeservice, så sidder de klar på tlf.: 70 10 01 02, samt ved tasterne på kundeservice@nettalk.dk.

Nettalks kundeservice har åbent mandag til torsdag fra kl. 8-16, og fredag fra kl. 8-15. I weekenderne og på helligdage holder de lukket.

Opsigelse og vilkår

Hvis du allerede nu har et mobilabonnement hos Nettalk, og du ønsker at opsige, så skal du blot melde din opsigelse enten mundtligt eller skriftligt til dem via kundeservice.

Vi anbefaler en skriftlig opsigelse, da det vil være nemmest for dig at dokumentere på et senere tidspunkt.

Der er ingen binding på Nettalks mobilabonnementer, men der er 30 dages opsigelsesvarsel. Dette er normalt i branchen for mobilabonnementer.