3 mobilabonnement: Se pakker, priser, dækningskort mm.

Overvejer du at få et mobilabonnement hos 3? Så bør du tage et par minutter ud af din kalender, og bruge dem på denne side her.

Vi har taget luppen på, og stiller skarpt på 3’s mobilabonnementer, så du ikke skal bruge tid på det. Her gennemgår vi både de konkrete abonnementer, du kan få hos 3, såvel som 3’s dækning og øvrige abonnementsvilkår. Hvis du læser med her på siden lover vi dig, at du bliver godt klædt på – og finder ud af, om 3 skal være din kommende abonnementsudbyder til mobiltelefoni.

God fornøjelse!

Overblik: 3s mobilabonnementer

Hos 3 finder du i alt 7 forskellige abonnementer til mobilen. 4 af disse kan bruges frit i de fleste lande på samme vilkår som i Danmark – de resterende 3 er udelukkende til brug i Danmark. Alle abonnementer er inkl. 5G, og har gratis oprettelse.

3’s mobilabonnementer med roamingaftaler (3LikeHome)

3’s mobilabonnementer, der indeholder roaming, hedder “3LikeHome”. 3 har i alt 4 3LikeHome-abonnementer. Dem giver vi dig et overblik over herunder.

  • Lille abonnement: Fri tale + 10 GB data (plus 10 GB roaming i 73 lande)
  • Mellem abonnement: Fri tale + 30 GB data (plus 30 GB roaming i EU, 25 GB uden for EU)
  • Stort abonnement: Fri tale + 100 GB data (plus 100 GB roaming i EU, 25 GB uden for EU)
  • Fri abonnement: Fri tale + fri data (plus 1000 GB roaming i EU, 25 GB uden for EU)

Fælles for alle 3LikeHome-abonnementer er, at de også indeholder 3Family. Med 3Family kan du frit dele din personlige datapakke med andre medlemmer af familien, der også er koblet på samme abonnement. 

3’s mobilabonnementer uden roaming

Hvis du allerede nu ved, at du ikke kommer til at rejse meget de næste år kan du med fordel vælge et abonnement hos 3 uden roaming. Derved sparer du penge på abonnementet.

3 har i alt 3 mobilabonnementer uden roaming. Dem får du et overblik over herunder:

  • Lille abonnement u. roaming: 3 timers tale, 3 GB data (+ fri 3 til 3-taletid)
  • Mellem abonnement u. roaming: 8 timers tale, 8 GB data (+ fri 3 til 3-taletid)
  • Stort abonnement u. roaming: 15 timers tale, 15 GB data (+ fri 3 til 3-taletid)

Køb en telefon på rabat sammen med dit abonnement

3 er ikke blot en udbyder af mobil-abonnementer; du kan også købe din næste telefon på 3’s webshop. Og her følger der en række fordele med, hvis du samtidig køber et abonnement til telefonen hos 3.

Mobilrabat: Når du køber et abonnement sammen med en mobil hos 3 får du mobilrabat på telefonen. Konkret betyder det, at du får en kontant rabat på købet (typisk mellem 10% og 20% af telefonens samlede værdi). 

Rentefri afbetaling: 3 tilbyder rentefri afbetaling på alle deres mobiltelefoner i webshoppen. Du kan afbetale din mobiltelefon over op til 40 måneder – hvilket giver en rigtig lav, månedlig pris på selv de dyreste modeller.

Tilvalg

3 er kendt for at være innovativ og banebrydende, når man taler om teleselskaber i Danmark. Og særligt på tilvalgsfronten gør dette sig også gældende.

Hos 3 kan du bl.a. få streamingpakker med i købet af mobilabonnement. Og hvis det ikke er nok til dig, så tilbyder 3 også ekstra fordelagtige tilbud på forsikringer, låne-elbiler, ekstra data på rejsen og meget mere.

Du kan se alle 3’s tilvalg her.

Hvilket mobilnetværk benytter 3?

3 benytter sig af sit eget mobilnetværk, som virksomheden har udbygget siden 2003. Tilbage i starten af 00’erne var 3 det første teleselskab til at udvide med 3G-nettet, og virksomheden går stadig forrest, når vi taler om kapacitet på netværket.

Dækningskort: Her får du god signal hos 3

Hvis du overvejer at skifte mobilabonnement til 3, så er det selvfølgelig vigtigt, at du har ordentlig dækning – særligt der, hvor du bor, såvel som på din arbejdsplads. 

Det er heldigvis nemt at tjekke på forhånd. Du kan finde 3’s dækningskort her, hvor du kan se hvor signalet er bedst.

Erhverv: Få et mobilabonnement til din virksomhed

3 har en ganske udbygget erhvervssektion på deres hjemmeside. Og her kan du også få mobilabonnement til din arbejdstelefon, såvel som til dine medarbejdere.

3 har ikke noget fast udbud af mobilabonnementer til erhverv. I stedet opfordrer de dig til at kontakte dem personligt, så I kan få skræddersyet en løsning, der passer perfekt til virksomheden.

Du kan bestille et opkald fra 3 i bunden af denne side.

Opsigelse og vilkår

Hvis du allerede har et mobilabonnement fra 3, og ønsker at opsige abonnementet, så kan det heldigvis nemt lade sig gøre. Du kan melde din opsigelse telefonisk på deres kundesupport – ring til dem på tlf.: 70 31 33 13.

Alle mobilabonnementer er uden binding, og har som udgangspunkt 30 dages opsigelse. Der er dog en undtagelse, hvis du har købt en mobil sammen med abonnementet. I bytte for mobilrabatten binder du dig nemlig i 6 måneder hos 3 i dette tilfælde. Du kan selvfølgelig altid benytte dig af din fortrydelsesret, som gælder 14 dage fra bestillingstidspunktet.