3 mobilt bredbånd: Se pakker, priser, dækningskort mm.

Hvis du ønsker mobilt bredbånd fra 3, så kan du med fordel læse med her på siden.

Her har vi nemlig gjort grundarbejdet for dig, så du ikke behøver at gøre det. Vi har samlet et komplet overblik over abonnementer på mobilt bredbånd fra 3, fundet deres dækningskort, og vi løfter også sløret for øvrige vilkår for dig som kunde.

Brug 2 minutter her på siden, og find ud af om du skal bestille mobilt bredbånd fra 3.

Overblik: Mobilt bredbånd fra 3

Hos 3 finder du flere forskellige mobile bredbånd-pakker. Nogle af dem inkluderer kun et SIM-kort, og er til din tablet – eller til din egen router. Men du kan også bestille mobilt bredbånd til hjemmet fra 3, og her får du en låne-router med i bestillingen. 

Herunder får du et komplet overblik over alle mobile bredbånd-løsninger hos 3.

SIM-kort: Mobilt bredbånd med roaming inkluderet

Hvis du ønsker mobilt bredbånd via et SIM-kort med roaming inkluderet (altså: 3LikeHome, som de kalder det), så har du 3 muligheder hos 3.

  • Lille datapakke: 20 GB data (inkl. 20 GB i 73 3LikeHome-lande)
  • Mellem datapakke: 50 GB data (inkl. 50 GB i EU og UK, 25 GB i øvrige 3LikeHome-lande)
  • Stor datapakke: 200 GB data (inkl. 200 GB i EU og UK, 25 GB i øvrige 3LikeHome-lande)

Alle disse datapakker er inkl. 5G, gratis oprettelse og med mulighed for at dele datapakken ud på flere familiemedlemmer (3Family).

SIM-kort: Mobilt bredbånd udelukkende til brug i Danmark

Hvis du udelukkende vil bruge dit mobile bredbånd i Danmark, så kan du spare penge ved at købe et abonnement, der kun gælder her i landet. Her har du én mulighed:

  • Mobilt bredbånd til Danmark: 10 GB

Datapakken her er også inkl. 5G, gratis oprettelse og med mulighed for at dele datapakken ud på flere familiemedlemmer (3Family).

Router til hjemmet

Hvis du ønsker mobilt bredbånd, der sendes ud på et WiFi-signal i hjemmet, så kan du få en gratis låne-router med i bestillingen. Routeren kan modtage og videregive både 4G- og 5G-signaler, så der er rigeligt med mulighed for masser af fart over feltet med denne løsning.

Den konkrete hastighed, som du vil opleve med mobilt bredbånd til hjemmet hos 3, afhænger selvfølgelig af hvor i landet du bor. Derfor opfordrer 3 dig også til at indtaste din adresse her, før du bestiller. Her vil du blive præsenteret for den præcise hastighed, du vil kunne opnå på netværket på din lokation.

Hvilket mobilnetværk benytter 3?

3 benytter sig af sit eget mobilnetværk i Danmark, som de har arbejdet på siden 2003. Dengang var 3 blandt de første til at udrulle det nye 3G-net – og de går selvfølgelig også forrest i dag med udrulningen af 5G-netværket. 

Du har altså masser af muligheder for at få en lynhurtig forbindelse på mobilen gennem 3’s netværk.

Kan du få 5G mobilt bredbånd hos 3?

Jeps, og netop 5G er faktisk noget af dét, som 3 bryster sig meget af. Alle deres abonnementer på mobilt bredbånd er inkl. 5G, så hvis teknologien leverer god dækning i dit område kan du godt tage selen på.

Dækningskort: Her får du god signal hos 3

Det er selvfølgelig ikke alle steder i Danmark, hvor 3’s mobile netværk er lige godt. Mange faktorer spiller ind i hvor godt 3 dækker de områder, du færdes i. Hvor langt er der til nærmeste mast? Hvordan er landskabet? Hvordan er vejret? Hvor højt oppe – eller hvor langt nede –  befinder du dig?

Netværket udbygges hele tiden, og du kan finde det aktuelle dækningskort på siden her. Så kan du nemt danne dig et overblik over hvor godt et signal, du kan regne med at modtage i de forskellige områder.

Erhverv: Få mobilt bredbånd til din virksomhed

3 har en ganske veludviklet erhvervsafdeling, og mange virksomheder landet over har 3 som leverandør af internet-løsninger. Det kan din virksomhed garanteret også få.

Når du vil bestille mobilt bredbånd til erhverv har 3 dog ikke nogen faste pakker at vælge imellem. Derimod skal du kontakte dem via siden her (udfyld formularen), og så vil en erhvervsmedarbejder ringe dig op snarest muligt med et skræddersyet tilbud.

Installation

Det er heldigvis nemt at installere mobilt bredbånd fra 3 – uanset om du har fået en router med i bestillingen eller ej.

Hvis du ikke har modtaget en låne-router, så skal du blot putte SIM-kortet ind i din tablet, når du modtager det med posten. Hvis abonnementet er trådt i kraft forbinder enheden sig selv til internettet – og så er det bare med at surfe løs.

Hvis du vil sende signalet ud med en låne-router, så får du routeren tilsendt med posten. Åbn pakken, tilslut routeren til strøm – og hvis ikke SIM-kortet allerede sidder i den skal du selvfølgelig putte den i. Herfra vil routeren selv forbinde sig til netværket, og begynde at sende WiFi-signalet ud. Du finder koden til WiFi-nettet på et klistermærke bag på routeren.

Driftsstatus

Du kan til hver en tid se de aktuelle og kommende planlagte driftsforstyrrelser på 3’s driftsstatus-side.

Opsigelse og vilkår

Når du opsiger dit mobile bredbånd hos 3 er opsigelsesvilkårene afhængig af, om du har modtaget en låne-router eller ikke.

Hvis du ikke har modtaget en låne-router, så er der ingen binding på dit abonnement. Opsigelsesperioden er 30 dage, og du har 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdatoen.

Hvis du har modtaget en låne-router, så er du i 6 måneders binding hos 3. Ligeledes er opsigelsesperioden 30 dage, og her har du selvfølgelig også fortrydelsesret i 14 dage.

Du kan melde din opsigelse til 3 ved at ringe op til deres kundesupport på tlf.: 70 31 33 13.