Greenspeak mobilt bredbånd: Se pakker, priser, dækningskort mm.

greenspeak

Hvis du overvejer at tegne et abonnement på mobilt bredbånd fra Greenspeak, så brug lige 2 minutter på siden her.

Her har vi nemlig samlet alle de informationer, du har brug for at vide som potentiel ny kunde, så du ikke selv skal til at grave dem frem.

Her får du både overblikket over de forskellige “pakker”, du kan vælge fra Greenspeak, samt et indblik i den dækning, du kan forvente i dit område. Vi skal også se på nogle af de øvrige betingelser, vilkår og spørgsmål, der måtte opstå undervejs, som Greenspeak ikke selv skilter stort med.

Brug 2 minutter på siden her, og fint hurtigt ud af, om mobilt bredbånd fra Greenspeak er noget for dig.

Overblik: Mobilt bredbånd fra Greenspeak

Hos Greenspeak kan du vælge mellem 6 forskellige mobile bredbåndspakker. Herunder får du overblikket:

  • Mobilt bredbånd 1: 7 GB data (inkl. SIM-kort)
  • Mobilt bredbånd 2: 30 GB data (inkl. SIM-kort)
  • Mobilt bredbånd 3: 75 GB data (inkl. SIM-kort)
  • Mobilt bredbånd 4: 125 GB data (inkl. SIM-kort)
  • Mobilt bredbånd 5: 300 GB data (inkl. SIM-kort)
  • Mobilt bredbånd 6: 1.000 GB data (inkl. SIM-kort)

Som det kan ses ovenfor kan Greenspeak altså både dække et almindeligt, et stort og et lille forbrug – så det er bare med at vælge den løsning, der passer til dit behov.

Dog er der nogle flere ting, du skal være opmærksom på inden du køber mobilt bredbånd fra Greenspeak. Dem gennemgår vi herunder.

Alt det med småt, som måske burde stå lidt større

Når du bestiller mobilt bredbånd fra Greenspeak, så skal du først og fremmest være opmærksom på, at du ikke får leveret andet end et SIM-kort med dataen tilknyttet. Ingen USB-dongle, ingen låne-router, intet. Du kan heller ikke vælge at tilkøbe hverken dongle eller router, når du tjekker ud. Det skal du altså selv have.

Bemærk også, at du ikke får roaming med i købet. Dataen, der er tilknyttet dit abonnement, kan udelukkende bruges i Danmark.

Sidst, men ikke mindst, så tilbyder Greenspeak lige nu også kun mobilt bredbånd, der kobler sig på 4G-netværket – men ikke 5G. Det kommer garanteret i fremtiden, men lige nu er det altså “blot” en 4G-forbindelse, du kan gå på med denne løsning. 4G kan dog stadigvæk klare langt de fleste almindelige ting, man ville bruge det mobile bredbånd til.

Hvilket mobilnetværk benytter Greenspeak?

Greenspeak benytter sig af TT-netværket, som er ejet og drevet af Telia og Telenor i et samarbejde.

TT-netværket er flere gange blevet kåret som Danmarks bedste af uvildige tredjepartsundersøgere. Med andre ord kan du altså være fuldkommen sikker på en forbindelse, der ikke svigter dig.

Dækningskort: Her får du god signal hos Greenspeak

Hvis du alligevel gerne vil være helt sikker på en god forbindelse med mobilt bredbånd fra Greenspeak, så kan du tjekke dette dækningskort ud. Indtast din adresse, og se hvilke hastigheder, du kan forvente hvor du bor.

Kan du få 5G mobilt bredbånd hos Greenspeak?

Greenspeak tilbyder desværre ikke mobilt bredbånd med en 5G-opkobling – endnu. 5G-udrulningen er i fuld gang, også på TT-netværket, så det er altså kun et spørgsmål om tid før Greenspeaks mobile bredbånd også kan forventes at komme på det.

Men indtil nu må du altså nøjes med en 4G-forbindelse på det mobile bredbånd. Det er heldigvis også rigeligt til de flestes internetbehov.

Erhverv: Få mobilt bredbånd til din virksomhed

Greenspeak har en erhvervsside på deres hjemmeside, hvor de bl.a. tilbyder mobilabonnementer. Dog er mobilt bredbånd ikke noget, de skilter med overfor erhvervslivet.

Når det er sagt, så betyder det ikke nødvendigvist, at løbet er kørt. Det kan godt være, at Greenspeak tilbyder erhvervsløsninger, når det kommer til mobilt bredbånd. Vi vil anbefale, at du ringer dem op, og hører dem til hvad de kan tilbyde din virksomhed. Du fanger dem på tlf.: 71 79 71 79.

Installation

Når du bestiller mobilt bredbånd fra Greenspeak, så får du leveret et SIM-kort med datapakken tilknyttet.

For at installere dette SIM-kort, og få internet, skal du bruge en enhed med et SIM-slot. Det mest typiske er en tablet eller en mobil router, men du kan også finde bærbare computere med SIM-slots. Det går også fint til en mobiltelefon, hvis du blot skal have data men ikke øvrig mobilforbindelse.

Driftsstatus

Hvis du oplever knas på den mobile internetforbindelse, så kan det skyldes planlagt driftsarbejde i dit område. Du kan til hver en tid få et overblik over driftsforstyrrelser i dit område på denne side.

Opsigelse

Hvis du allerede nu har mobilt bredbånd fra Greenspeak, og du ønsker at opsige din aftale, så skal du sende din opsigelse til deres kundeservice. Det gør du enten mundtligt via tlf.: 71 79 71 79, eller på mail: vip@greenspeak.dk

Vi anbefaler, at du opsiger over mail, da det er lettest at dokumentere, hvis der skulle opstå problemer.

Der er ingen binding på mobilt bredbånd fra Greenspeak, men du er omfattet af et 30 dages opsigelsesvarsel.