Fibernet hos DanskNet

DanskNet

Vil du gerne på Danmarks lynhurtigste internet? Og er fibernet fra DanskNet en af dem, du er ved at kigge nærmere på?

Så stop din søgen, og brug et par minutter herunder.

Vi har nemlig samlet alt det, du som måske kommende kunde hos DanskNet skal vide om virksomhedens fibernet-produkt. Så behøver du ikke selv at skulle grave det frem inden du bestiller.

Her får du overblikket over de forskellige muligheder for fibernet hos DanskNet. Derudover skal vi også se på nogle af de ting, der står med småt hos DanskNet, men som du ville have et stort ønske om at kende til inden du handlede. Vi skal også se på dit opsigelsesvarsel, dækning og meget mere.

To minutter, så er du igennem herunder – og ved om det skal være DanskNet eller ej. God fornøjelse.

Muligheder for fibernet hos DanskNet

Hos DanskNet kan du ikke slå op i et fibernet-produktkatalog, og se alle de fibernet-løsninger, de kan tilbyde. Hvad du kan få afhænger nemlig af hvor du bor. Start derfor med at indtaste din adresse øverst på denne side, og se hvad DanskNet kan levere på din adresse.

De alternativer, du typisk vil se, kunne bl.a. være:

  • Fibernet, pakke 1: 1.000/1.000 Mbit fibernetforbindelse
  • Fibernet, pakke 2: 500/500 Mbit fibernetforbindelse
  • Fibernet, pakke 3: 200/200 Mbit fibernetforbindelse
  • Fibernet, pakke 4: 100/100 Mbit fibernetforbindelse

Betingelser og det med småt

Når du køber fibernet hos DanskNet, så skal du være opmærksom på alt det, der står med små bogstaver. Eller ja, i hvert fald noget af det. Herunder giver vi dig et hurtigt overblik over dine vilkår som kunde.

For det første, så skilter DanskNet ikke altid med en bindingsperiode på deres fibernet, når du blot ser det på virksomhedens hjemmeside. Men hvis du nærlæser handelsbetingelserne, så vil du se, at det ganske tydeligt står, at der er 6 måneders binding på alle deres produkter. Dét skal du altså vide inden du handler.

Derudover, så er det også værd at bemærke, at fibernet fra DanskNet er billigere end bredbånd. Det er særligt finurligt, da det plejer at være omvendt – men siden det nu er fibernet, du er ude efter, så er det jo rart at vide.

Til gengæld får du ikke en gratis lånerouter med i købet. Den skal du selv betale for, og den koster altså lige en plovmands penge.

Hvorfor vælge fibernet fra DanskNet?

Der er én overhængende årsag til at vælge fibernet fra DanskNet frem for fra andre internetudbydere i Danmark.

Prisen.

Hos DanskNet starter prisen nede ved 149 kr. pr. måned, mens den hos mange andre udbydere altså ligger og danser mellem 300 og 400 kr. pr. måned.

Så hvis du vil have billig fiber… Ja, DanskNet ville i hvert fald være det første sted, vi ville gå hen.

Dækning: Se om du kan få fibernet fra DanskNet

DanskNet dækker store dele af Danmark med fibernet allerede. Men den bedste måde at finde ud af, om du også kan få fibernet fra DanskNet, er ved at indtaste din adresse øverst i feltet på denne side.

Installation hos DanskNet

Når du har bestilt fibernet fra DanskNet, så får du tilsendt en kasse med udstyr efter et par dage. Pak det ud, og slut det til – følg anvisningerne i den vedlagte installationsmanual. Så kan du være online i løbet af 5-10 minutter.

Nogle gange kan det være nødvendigt at få foretaget ekstra gravearbejde i forbindelse med anlægningen af fibernet. Det er aktuelt for jeres husstand, hvis tidligere beboere ikke har fået etableret en fibernet-forbindelse til huset.

Hvis der skal foretages gravearbejde med kablerne i forbindelse med opsætningen af jeres fibernet, så koster det ca. 650 kr. I denne pris er der inkluderet 30 gravemeter fra vejskel. For hver ekstra meter fra skel til installationslokationen koster det 420 kr. oveni.

Priserne virker umiddelbart høje, og hos nogle udbydere skal du heller ikke betale for gravearbejdet. Til gengæld kommer du hos andre til at betale mere for hver måned, du er fibernet-kunde hos dem. Det gør du ikke hos DanskNet, for her er den månedlige abonnementspris på fibernettet holdt helt i bund.

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos DanskNet?

Hos DanskNet kan du få op til 1.000/1.000 Mbit fibernet. Det er fantastisk hurtigt, og du skal ikke regne med at kunne opbruge kapaciteten på nogen måde.

Erhverv: Kan du få fibernet til din virksomhed hos DanskNet?

DanskNet havde for nogle år siden en udbygget erhvervsafdeling, og tilbød også fibernet til virksomheder. Det gør de desværre ikke længere, hvis man skal stole på deres hjemmeside.

Dog har vi selv spottet flere faktuelle fejl på DanskNets hjemmeside i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hvis du som virksomhed gerne vil vide, om DanskNet rent faktisk udbyder fibernet til virksomheder, så anbefaler vi, at du tager fat på dem på tlf.: 46 90 88 88.

Opsigelse

Hvis du er fibernet-kunde hos DanskNet, og du ønsker at opsige dit abonnement, så skal du have fat i kundeservice. Ret henvendelse til dem på tlf.: 46 90 88 88, eller via mail: kundeservice@dansknet.dk.

Hvis man skal tro hjemmesiden er der ingen binding på fibernet fra DanskNet. Skal man tro deres handelsbetingelser er der 6 måneders binding. Uanset hvad er der 30 dages opsigelsesvarsel.

Tjek driftstatus

Tjek denne side for at se, om der skulle være aktuelle driftssager eller registreret knas på DanskNets forbindelse.