Denne side er reklamefinansieret

Altibox mobilt bredbånd: Se pakker, priser, dækningskort mm.

Hvis du skal have mobilt bredbånd, så kan det være, at mobilt bredbånd fra Altibox er i dine overvejelser.

Men inden du beslutter dig for, om det er Altibox du skal gå med, så er der selvfølgelig flere ting, der er gode at vide først. Hvad kan du få af løsninger fra Altibox? Hvad koster det? Og er der nogle særlige vilkår og betingelser, som står med småt et eller andet obskurt sted?

Vi har gjort det beskidte gravearbejde, så du ikke selv skal bruge tid på det. Her på siden har vi nemlig samlet alle de relevante oplysninger om mobilt bredbånd fra Altibox – og de kan være afgørende for hvad du ender med at beslutte dig for. 

Brug et par minutter på at læse med herunder, og få overblik over det hele. Så bliver du godt klædt på til at finde ud af, om Altibox’s mobile bredbånd er noget for dig.

Overblik: Mobilt bredbånd fra Altibox

Hos Altibox kan du vælge mellem 5 forskellige løsninger, når det kommer til mobilt bredbånd. Dem har vi listet herunder, så du hurtigt kan danne dig et overblik over mulighederne:

  • Mobilt bredbånd 1: 2 GB data
  • Mobilt bredbånd 2: 10 GB data
  • Mobilt bredbånd 3: 30 GB data
  • Mobilt bredbånd 4: 100 GB data
  • Mobilt bredbånd 5: 500 GB data

For alle pakkerne gælder det, at du får en 4G-forbindelse med i købet, og at der hverken er et oprettelsesgebyr eller en bindingsperiode. På denne front kan det altså ikke være nemmere at komme i gang.

Får du en låne-router med fra Altibox?

Når du bestiller mobilt bredbånd fra Altibox, så får du intet ekstra med – desværre. Ingen låne-router, ingen USB-dongle, ingenting. Du får udelukkende tilsendt et SIM-kort, der er tilknyttet dit abonnement på mobilt bredbånd.

SIM-kortet kan du bruge i flere enheder. Hvis du selv har din egen router til mobilt bredbånd, så kan du indsætte SIM-kortet i routeren, og lade den streame WiFi ud i dit hjem. Så kan alle komme på det.

Du kan også indsætte SIM-kortet i din tablet eller din telefon, og nyde godt af internet-forbindelsen på den pågældende enhed. Hvis din computer har et SIM-slot, så kan du selvfølgelig også placere SIM-kortet der.

At der ikke følger hverken router eller USB-dongle med til Altibox’s mobile bredbånd er ikke standard i branchen. Hos andre udbydere kan du nemlig godt vælge disse løsninger. Hvis du gerne vil have en komplet mobil bredbåndsløsning, inkl. alt det nødvendige udstyr, så vil vi anbefale, at du finder en anden udbyder.

Hvilket mobilnetværk benytter Altibox?

Altibox bruger TT-netværket – dét, der er ejet og drevet af Telia og Telenor. 

TT-netværket er flere gange blevet kåret som det bedste mobilnetværk i Danmark af Teknologisk Institut. Hvert år foretager instituttet en landsdækkende måling af alle mobilnetværker i landet, og kårer de bedste gennem en måling på flere parametre. Og TT-netværket er kommet ud som vinder de fleste af årene.

Med andre ord: Du kan være sikker på en god forbindelse i hele Danmark med mobilt bredbånd fra Altibox.

Dækningskort: Her får du god signal hos Altibox

Nogle gange kan det selvfølgelig være dejligt at være på den sikre side inden du bestiller. Vi tænker selvfølgelig på signalet – og hvis du gerne på forhånd vil tjekke hvor godt signal, der er i dit område, så kan du finde et dækningskort her.

Kan du få 5G mobilt bredbånd hos Altibox?

I øjeblikket tilbyder Altibox desværre ikke mobilt bredbånd med 5G-dækning. Det er der faktisk ikke så mange udbydere af mobilt bredbånd i Danmark, der gør endnu.

Hvis du gerne vil have mobilt internet med 5G-dækning, så anbefaler vi, at du i stedet bestiller et mobilabonnement hos Altibox, og tilvælger 5G ved checkout. Det kan du gøre ved alle Altibox’s mobilabonnementer.

Hvornår det mobile bredbånd bliver gjort tilgængeligt med 5G kan vi naturligvis ikke svare på. Vi regner dog med, at det bliver lanceret i nærmeste fremtid, efterhånden som udrulningen af 5G-master skrider frem i Danmark.

Erhverv: Tilbyder Altibox mobilt bredbånd til virksomheder?

Hvis du gerne vil have koblet din virksomhed, eller dine medarbejdere, på mobilt bredbånd fra Altibox, så bør du kontakte dem for at høre nærmere. Det er nemlig ikke noget, de skilter offentligt med på deres hjemmeside.

Du kan fange Altibox’s kundeservice på tlf.: 70 300 600. 

Du kan selvfølgelig godt bestille mobilt bredbånd ad den private løsning, og bruge abonnementet i virksomhedens regi. Om vi vil anbefale det er lidt en anden snak – og her tænker vi både på forbrugsgrænser og konsekvenser for regnskabet. Det bedste for jeres virksomhed vil i sidste ende være at ringe dem op og tage en snak, eller finde en anden udbyder, der tilbyder mobilt bredbånd specifikt til virksomheder.

Installation

Det er nemt at komme i gang med mobilt bredbånd fra Altibox. Når du bestiller får du tilsendt et SIM-kort, som du blot skal sætte i den enhed, der skal nyde godt af en internetforbindelse. Så er du på – nemmere bliver det ikke.

Driftsstatus

Hvis du oplever knas på forbindelsen kan du altid søge flere informationer på Altibox’s side for driftsinformationer. Her vil evt. forstyrrelser på forbindelsen fremgå, samt et estimat på hvornår driftsarbejdet er færdigt.

Opsigelse og vilkår

Hvis du har mobilt bredbånd fra Altibox, og du ønsker at opsige dit abonnement, så skal du rette henvendelse til kundeservice. Dem kan du fange på tlf.: 70 300 600 – tast 1, så 3 og derefter 1 igen.

Der er 30 dages opsigelsesvarsel, men ingen binding – så du kan altid være hurtigt ude af aftalen igen. Du har selvfølgelig også 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du bestiller. Bruger du din fortrydelsesret kan du få pengene tilbage.

Se også: