Denne side er reklamefinansieret

Bredbånd hos Telenor

telenor-Bredbånd

Hvis du overvejer at få bredbånd fra Telenor, så kan du med fordel læse med herunder.

Vi har taget luppen på, og undersøger Telenors bredbåndsløsninger så du ikke behøver det. Vi gennemgår alt fra de forskellige abonnementer, du kan tegne, til Telenors dækning og opsigelsesvarsler.

Brug et par minutter på siden her, og find ud af, om Telenor skal være din næste udbyder af bredbånd.

Muligheder for bredbånd hos Telenor

Telenor har ikke et fast udbud af bredbåndsløsninger til sine kunder. Besøger du deres hjemmeside finder du altså ikke den sædvanlige palette med pakker, du kan vælge imellem. 

Derimod skal du indtaste din adresse på siden her for at blive præsenteret med konkrete løsninger, som Telenor kan tilbyde dig på din adresse. Det er dejligt, for så ved du præcist hvad du har at arbejde med helt fra begyndelsen.

Herunder giver vi et overblik over de bredbåndsløsninger, som Telenor mest typisk kan tilbyde:

  • Almindeligt bredbånd: 100/20 Mbit (inkl. gratis oprettelse og låne-router)
  • Hurtigt bredbånd: 300/60 Mbit (inkl. gratis oprettelse og låne-router)
  • Lynhurtigt bredbånd: 1.000/100 Mbit (inkl. gratis oprettelse og låne-router)

Almindeligt bredbånd kan klare de basale behov. Hvis du derimod har et stort internetforbrug, eller hvis I er mange i familien, så bør I vælge en hurtigere bredbåndsløsning – fx 300/60 Mbit eller 1.000/100 Mbit.

Når du indtaster din adresse i adressetjekkeren på Telenors hjemmeside er det ikke sikkert, at Telenor vil tilbyde dig almindeligt bredbånd. Derimod vil du automatisk blive præsenteret for fibernet-løsninger, hvis fiberkabler er gravet ned i dit område. Det giver dig både hurtigere og mere stabilt internet, en billigere regning og større kapacitet på forbindelsen.

Og hvis Telenor hverken kan tilbyde dig almindeligt bredbånd eller fibernet, så får du præsenteret deres mobile bredbånd. Det kan du også få hos Telenor til gode vilkår og priser.

Dækning: Se om du kan få bredbånd fra Telenor

Telenor dækker det meste af Danmark med bredbånd eller fibernet-kabler. Der er derfor ganske gode chancer for, at du også bor i et område, hvor der ikke vil være nogen problemer med at koble dig på.

Hvis du ønsker at vide mere om hvorvidt du kan få bredbånd fra Telenor skal du blot bruge den førnævnte adressetjekker på deres hjemmeside. Du finder den her.

Installation hos Telenor

Når du bestiller bredbånd fra Telenor er det heldigvis nemt at opsætte. Alt, du skal gøre, er blot at vente på, at du modtager en pakke med din router og modem. 

Pak udstyret ud, og slut både router og modem til strøm via de medfølgende adaptere. Forbind derefter modem med bredbåndsstikket i væggen (ofte via telefonstik eller internet-udtag i væggen). Dernæst forbinder du router og modem, og følger de resterende instruktioner i den tilsendte manual. Så skulle du gerne være på nettet.

Oplever du problemer undervejs sidder Telenors kundeservice parate til at hjælpe dig. Du kan fange dem fra mandag til lørdag fra kl. 7-23 på tlf.: 72 100 100.

Hvor hurtigt bredbånd kan du få hos Telenor?

Hos Telenor kan du få bredbånd, der stort set matcher hastighederne på fibernettet. Op til 1.000/100 Mbit får du med den bedste bredbåndspakke hos Telenor.

Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at du kan trække hele hastigheden ud af bredbåndsforbindelsen. Bredbånd er kendt for at have mindre netværkskapacitet end fibernettet, og der skal ikke lige så meget til at overbelaste netværket.

Men når alt kommer til alt, så er en 1.000/100 Mbit bredbåndsforbindelse også mere end de fleste kommer til at bruge.

Erhverv: Kan du få bredbånd til din virksomhed hos Telenor?

Ja, du kan nemt få bredbånd til erhverv via Telenor. Her kan du igen med fordel benytte dig af Telenors adressetjekker for at se paletten af standard-tilbud, Telenor har til din virksomhed.

Telenor selv anbefaler dog også, at du kontakter dem, hvis du har en større virksomhed, der skal have dækket sit internetbehov. Her kan du kontakte dem ved at udfylde formularen på denne side.

Opsigelse

Selvom Telenor er populær blandt sine kunder, så kan man selvfølgelig godt komme ud i en situation, hvor en opsigelse er på tegnebrættet. Hvis det gælder for dig, så er det heldigvis ikke svært at komme ud af et abonnement hos Telenor.

Hvis du vil opsige dit bredbånd skal du kontakte Telenor her

Der er ingen binding på Telenors bredbånd, men der er altid 30 dages opsigelse. Undtagelsen er, hvis du benytter dig af din fortrydelsesret – og denne er på hele 30 dage efter du har tegnet abonnementet.

Når du opsiger dit bredbånd skal du desuden huske at returnere det udstyr, du har lånt. Du skal sende det tilbage til Telenor via almindelig omdeling. Send det til følgende adresse (og gem Track&Trace-nummeret):

Telenor Denmark A/S – Fixed
Postboks 550
0918 Københavns Pakkecenter

Tjek driftstatus

Hvis du oplever problemer med din bredbåndsforbindelse kan det være pga. planlagt driftsarbejde i dit område. Du kan altid tjekke Telenors nuværende driftsstatus på denne side.

Se øvrige produkter: