YouSee: Se fordele, produkter, priser, anmeldelser, mm.

yousee

YouSee er en dansk virksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter – alle relateret til enten TV, internet eller mobiltelefoni.

De fleste danskere kender YouSee – og hvis ikke under dette navn, så under selskabets tidligere brand, TDC. Virksomheden er kendt for at tilbyde sine produkter til lidt højere priser end hvad man ellers finder i markedet. Til gengæld er YouSee’s udvalg bredt, og mulighederne for tilpasning mange.

YouSee’s historie – kort fortalt

I Danmark har YouSee et rigtig stærkt brand. Det skyldes ikke mindst selskabets historie, der er noget anderledes end de fleste teleselskabers i Danmark. Historien strækker sig faktisk helt tilbage til slutningen af 1800-tallet, med grundlæggelsen af de første telegram-virksomheder i Danmark. 

Flere lignende virksomheder opstod rundt omkring i landet, og mange havde en lokal eller regional forankring. Dog så offentligheden med tiden en interesse i et forenet netværk, der forbandt hele Danmark. I 1990 samlede Folketinget flere af de regionale tele-selskaber under et statsejet holdingselskab – Tele Danmark. Tele Danmark blev privatiseret 4 år efter, og i år 2000 skiftede selskabet navn til TDC.

Fra 2007 blev et datterselskab af TDC omdøbt til YouSee – og flere datterselskaber blev indkorporeret i denne virksomhed løbende. I dag er YouSee mastodonten, når vi taler om teleselskaber i Danmark.

Fordele og ulemper ved at være kunde hos YouSee

YouSee har et stærkt brand i Danmark af flere grunde. Men der er selvfølgelig også skyggesider ved at være kunde hos YouSee – som med alle andre teleselskaber. Herunder skal vi tage et kig på fordelene og ulemperne ved at være kunde hos YouSee.

Fordele ved YouSee

 • Bredt udbud af produkter
 • God mobildækning på Danmarks bedste netværk – TDC NET
 • eSIM til mobilabonnementer
 • YouSee Musik er inkluderet i mange produkter
 • Ingen bindingsperiode på internet og mobilabonnementer
 • Gode muligheder for samlerabatter
 • Mulighed for børne-mobilabonnementer
 • Flere muligheder for gratis låne-router til mobilt bredbånd

Ulemper ved YouSee

 • Høje priser – men med bedre priser med samlefordele
 • Ingen takstbaserede abonnementer
 • Ofte lang ventetid på telefonen til kundeservice

YouSee – produkter og services

YouSee tilbyder en bred vifte af produkter og services. Herunder giver vi et overblik over dem alle.

YouSee mobilabonnementer

YouSee har i alt 6 forskellige mobilabonnementer, du kan vælge imellem. Alle abonnementer inkluderer fri SMS og MMS. Herunder giver vi et overblik over dem alle.

 • Mobil 20 GB: Fri tale + 20 GB (inkl. 5G og YouSee Musik)
 • Mobil 30 GB: Fri tale + 30 GB (herunder 25 GB roaming i 48 lande + 5G og YouSee Musik)
 • Mobil 50 GB: Fri tale + 50 GB (herunder 25 GB roaming i 48 lande + 5G og YouSee Musik)
 • Mobil 100 GB: Fri tale + 100 GB (herunder 35 GB roaming i 48 lande + 5G og YouSee Musik)
 • Mobil Fri: Fri tale + Fri data (herunder 40 GB roaming i 48 lande + 5G og YouSee Musik)
 • Børneabonnement: Fri tale + 3 GB (herunder 3 GB roaming i 48 lande + 4G)

YouSee bredbånd

YouSee tilbyder almindeligt bredbånd til langt de fleste hjem i Danmark, der endnu ikke kan modtage internet via fiber. 

Som sådan har YouSee ikke et udbud af produkter inden for bredbåndskategorien. Derimod opfordres du til at indtaste din adresse på denne side – så vil YouSee præsentere dig for de løsninger, der er tilgængelige i din husstand.

Eksempler på bredbåndsløsninger, du kan få tilbudt gennem YouSee:

 • Almindeligt bredbånd: 100/10 Mbit (inkl. gratis låne-router & egen mail-adresse)
 • Hurtigt bredbånd: 300/30 Mbit (inkl. gratis låne-router & egen mail-adresse)
 • Lynhurtigt bredbånd: 1.000/100 Mbit (inkl. gratis låne-router & egen mail-adresse)

YouSee fibernet

YouSee tilbyder også lynhurtigt fibernet til alle de husstande i Danmark, der har fiberkabler lagt i jorden i nærheden. Hos YouSee er det med fiber som med bredbånd – du får kun præsenteret løsninger, der er tilgængelige for dig, hvis du giver dem din adresse. Den kan du indtaste her.

Her er nogle eksempler på fibernet-løsninger, du kan få hos YouSee:

 • Almindeligt fibernet: 200/200 Mbit (inkl. gratis låne-router & egen mail-adresse)
 • Hurtigt fibernet: 500/500 Mbit (inkl. gratis låne-router & egen mail-adresse)
 • Lynhurtigt fibernet: 1.000/1.000 Mbit (inkl. gratis låne-router & egen mail-adresse)

YouSee mobilt bredbånd

YouSee udbyder også mobilt bredbånd, og her har du ikke bare frit valg på data-pakken – du kan nemlig også selv vælge hvilken gratis låne-router, du gerne vil have med i bestillingen. Det er et eksklusivt tilvalg, som du ikke finder hos mange andre udbydere af mobilt bredbånd.

Herunder får du en oversigt over pakker med mobilt bredbånd, du kan få fra YouSee:

 • Til det lille behov: 15 GB data (4G-lånerouter efter eget valg inkluderet)
 • På farten: 50 GB data (4G-lånerouter efter eget valg inkluderet)
 • Familiens favorit: 500 GB data (4G-lånerouter efter eget valg inkluderet)
 • Den helt store: 1.000 GB data (4G-lånerouter efter eget valg inkluderet, 5G-router kan tilkøbes i abonnementet)

En ekstra fordel ved mobilt bredbånd hos YouSee er, at du kan få samlerabat på mobilt bredbånd, hvis du allerede er mobilkunde hos virksomheden.

YouSee Play (TV)

YouSee udbyder også TV-pakker – enten via en TV-boks sluttet til TV’et og fibernettet, eller direkte i YouSee Play-app’en. Med YouSee Play køber du et abonnement med en bestemt mængde point tilknyttet. Du kan vælge mellem 10, 20, 30 eller 40 point – med mulighed for tilkøb af endnu flere for en ekstra pris. Du kan herefter bruge hvert point til at tilvælge de TV-kanaler og/eller streamingtjenester, du ønsker i din pakke.

Der er fuld valgfrihed med YouSee Play. Og der er hele 86 kanaler og 11 forskellige streamingtjenester at vælge imellem. Så løber du ikke tør for underholdning foreløbigt.

En af de øvrige fordele, der også er ved YouSee Play, er tjenestens fleksibilitet. Med YouSee Play kan du nemlig frit til- og fravælge hvilke kanaler og streamingtjenester, som du løbende gerne vil have adgang til. Det koster ikke noget at skifte, og dine ændringer træder i kraft med det samme. Det er en service, som du ikke finder hos nogen andre udbydere af TV i Danmark.

Hvem ejer YouSee?

YouSee er ejet af TDC Holding A/S.

YouSee driftstatus

Hvis du som kunde hos YouSee oplever knas på forbindelsen, så kan det være pga. planlagt driftsarbejde i dit område. Du kan altid finde en opdateret liste over aktuelle og kommende driftssager på denne side.

YouSee Trustpilot: Se anmeldelser af YouSee

Nogle gange er det, andre siger om en virksomhed, vigtigere end dit eget indtryk. Her kommer Trustpilot ind i billedet som en nøglespiller. Du kan finde YouSee’s Trustpilot-side her.

YouSee scorer ca. 3 ud af 5 mulige stjerner på Trustpilot. Det ser ikke umiddelbart så tilfredsstillende ud, hverken for virksomheden selv eller for kommende kunder. Blandt de dårlige anmeldelser lægger mange kunder vægt på, at YouSee virker for “bureaukratisk” – de virker simpelthen for store, og processerne tager unødigt lang tid. Det er lige fra kundeservice til aktivering af abonnementer og internet, mm.

Der er selvfølgelig også mange gode anmeldelser at finde på YouSee’s Trustpilot-side. Mange kunder beretter om en forbindelse, der aldrig svigter, og et fremragende mobilnetværk.

Kundeservice

Hvis du oplever problemer kan du kontakte YouSee’s kundeservice. De har flere afdelinger:

 • For teknisk hjælp, kontakt via: 70 70 34 48 / Chat
 • For hjælp til din regning, kontakt via: 70 70 34 74 / Chat
 • For hjælp til dit abonnement, kontakt via: 70 70 35 79 / Chat

Du kan også finde vejledninger, guides mm. på denne side.

Opsigelse

Hvis du er kunde hos YouSee, og du ønsker at opsige dit abonnement, så skal du rette henvendelse til dem på tlf.: 70 70 40 40.

På mobilabonnementer, internet og mobilt bredbånd er der ingen binding. Undtagelsen ved mobilabonnementer er, hvis du har købt en telefon med mobilrabat – så er der typisk 6 måneders binding.

Husk også at returnere dit udstyr til YouSee, hvis du har lånt noget af dem. Det vil fremgå af din ordrebekræftelse, som du modtager på mail. YouSee sender dig en returlabel, så du sparer fragtomkostningerne på returneringen.