Denne side er reklamefinansieret

Bredbånd hos YouSee

yousee

Hvis du overvejer at få brebånd fra YouSee, så brug et par minutter her på siden.

Her har vi nemlig gjort det grundlæggende researcharbejde på YouSee’s bredbånd – så du ikke behøver at gøre det. Vi kaster både blikket på YouSee’s bredbåndsabonnementer, hvor i landet du kan få det, og så skal vi også runde de øvrige vilkår, der er gældende for dig som kunde.

Læs med, og bliv klædt godt på til at træffe en beslutning om hvorvidt YouSee skal være din næste udbyder af bredbånd. God fornøjelse.

Muligheder for bredbånd hos YouSee

YouSee tilbyder både bredbånd og fiber til privatkunder såvel som erhvervskunder.

Til almindelige privatkunder har YouSee ikke en decideret pallette af bredbåndsprodukter, som du kan vælge imellem. I stedet skal du indtaste din adresse på denne side, hvorefter YouSee foretger et hurtigt og gratis tjek om hvad de kan levere på din adresse.

Efter ca. 10 sekunder får du svar på, om du kan få bredbånd på din adresse – og hvis du kan, så præsenterer YouSee dig også for de forskellige hastigheder, du kan vælge imellem. Hvad du kan vælge afhænger i høj grad  af hvor du bor. Mest typisk er det dog, at du kan vælge mellem en af følgende bredbåndsabonnementer:

  • Almindeligt bredbånd: 100/10 Mbit (inkl. gratis låne-router + egen e-mail-adresse)
  • Hurtigt bredbånd: 300/30 Mbit (inkl. gratis låne-router + egen e-mail-adresse)
  • Ekstra hurtigt bredbånd: 1.000/100 Mbit (inkl. gratis låne-router + egen e-mail-adresse)

Tilvalg: Vælg en WiFi-booster, og få internet i alle hjemmets afkroge

Når du bestiller bredbånd fra YouSee, så har du muligheden for en række ekstra tilvalg undervejs. En af dem, som vi gerne vil fremhæve her, er din mulighed for at tilvælge en WiFi-booster.

Manglende trådløst internet-dækning i alle afkroge af hjemmet er et problem, der er til stadig større gene for familier, hvor fleksibiliteten er i højsædet. Selvfølgelig skal WiFi’et være tilgængeligt, uanset hvor i hjemmet, du befinder dig.

Med en WiFi-booster har du mulighed for at få skruet ekstra op for signalstyrken på internettet i hjemmet. Boosterne bliver leveret i form af WiFi-extenders, som placeres strategiske steder i hjemmet. Du kan tilvælge en eller flere WiFi-boosters når du bestiller bredbånd.

Dækning: Se om du kan få bredbånd fra YouSee

YouSee dækker langt det meste af landet med bredbånd, så du kan være relativt sikker på at kunne modtage det. Men hvis du alligevel gerne vil være ekstra sikker, så er det bare med at indtaste din adresse i YouSee’s adressetjekker her på siden.

I nogle tilfælde vil du blive præsenteret for en række fiber-løsninger istedet for almindeligt bredbånd, når du indtaster din adresse. Det skal du blot betragte som noget positivt. Fibernettet er nemlig en modernisering af internet-leveringen, og kommer med højere hastigheder og kapacitet end det traditionelle bredbånd.

Installation hos YouSee

Det er nemt at installere bredbånd, når du har bestilt det fra YouSee. Du får leveret en gratis låne-router, som skal sluttes til dit modem. Begge dele skal du også tilslutte strøm. Når du har gjort det tænder du for begge apparater, og følger vejledningen på den vedlagte seddel, der følger med i kassen.

Du kan også finde en online installationsguide til bredbånd på YouSee’s hjemmeside her.

Hvor hurtigt bredbånd kan du få hos YouSee?

YouSee’s bredbånd kommer med alle tænkelige hastigheder – fra det normale 100/10 Mbit eller 200/20 Mbit, og op til 1.000/100 Mbit.

Den hurtige 1.000/100 Mbit-løsning er den hurtigste, du kan få. Så hurtig en løsning er dog ikke tilgængelig på alle adresser. Igen vil vi henvise til YouSee’s adressetjekker – her kan du hurtigt få et overblik over hvor hurtigt bredbånd du kan få fra YouSee.

Erhverv: Kan du få bredbånd til din virksomhed hos YouSee?

YouSee leverer også bredbånd til en lang række virksomheder i Danmark via deres erhvervsafdeling, TDC Erhverv. Hvis din virksomhed også gerne vil sluttes til internettet via TDC Erhverv, så kan du læse mere om det her.

På denne side kan du indtaste virksomhedens adresse, og så vil du blive præsenteret med konkrete forbindelsesmuligheder. 

Konkret tilbyder YouSee to standard-pakker, hvis du gerne vil have bredbånd til virksomheden:

  • 50/10 Mbit bredbånd til virksomheden
  • 500/60 Mbit bredbånd til virksomheden

Når du bestiller en af standard-pakkerne følger der nogle ting med. Du får en router med dynamiske IP-adresser, en ekstra mobil dataforbindelse, der slår til hvis den kablede forbindelse svigter, professionelt internet-filter, fejlretning hver dag fra kl. 8-20, og meget mere. Som udgangspunkt er der to års binding på standard-pakkerne. 

Opsigelse

Hvis du allerede er kunde hos YouSee, og ønsker at opsige dit abonnement på bredbånd, så er det heldigvis ikke svært.

YouSee har i udgangspuntket ikke nogen binding på bredbånd, og opsigelsesperioden er 30 dage. Du kan selvfølgelig også altid gøre brug af din fortrydelsesret, hvis det er mindre end 14 dage siden du bestilte bredbånd fra dem.

Du skal melde din opsigelse på tlf.: 70 70 40 40.

Husk også at returnere din låne-router inkl. kabler – så slipper du for en ekstra-regning. YouSee sender dig en gratis returlabel, så du sparer fragtomkostningerne på returneringen. 

Tjek driftstatus

Hvis der er knas på nettet kan det skyldes planlagt driftsarbejde i dit område. Det sker fra tid til anden, og du kan forberede dig ved løbende at holde øje med YouSee’s driftsstatus på denne side.

Se øvrige produkter: