Denne side er reklamefinansieret

YouSee mobilt bredbånd: Se pakker, priser, dækningskort mm.

yousee

Hvis du overvejer at investere i mobilt bredbånd, så er YouSee en af de store udbydere herhjemme. Går du med YouSee i overvejelserne kan du med fordel bruge et par minutter på at læse med her på siden.

Vi har nemlig samlet alle de nødvendige og nyttige informationer på ét sted, så du ikke skal til at grave dig frem til det hele på egen hånd. Her finder du både et komplet overblik over YouSee’s mobile bredbåndsprodukter, hvor godt deres mobile bredbånd dækker forskellige steder i Danmark, samt øvrige vilkår for dig som abonnent hos YouSee.

Læs med, og bliv klædt godt på til at træffe en beslutning. God fornøjelse.

Overblik: Mobilt bredbånd fra YouSee

Hos YouSee kan du i alt finde 4 forskellige produkter med mobilt bredbånd. Herunder giver vi dig det komplette overblik:

  • Til det lille behov: 15 GB data (inkl. gratis 4G-lånerouter)
  • På farten: 50 GB data (inkl. gratis 4G-lånerouter)
  • Familiens favorit: 500 GB data (inkl. gratis 4G-lånerouter)
  • Den helt store: 1.000 GB data (inkl. gratis 4G-lånerouter, med mulighed for at betale for et 5G-tilvalg)

Selvom mobilt bredbånd fra YouSee ikke er det billigste i landet, så kan du alligevel opnå ret konkurrencedygtige priser, hvis du benytter dig af YouSee’s samlerabat. Konkret får du rabat på mobilt bredbånd, hvis du i forvejen allerede har et mobilabonnement hos YouSee. Du kan læse mere om YouSee’s samlerabat lidt nede på denne side.

Du bestemmer selv hvilken låne-router du vil have med

Som noget eksklusivt i branchen for mobilt bredbånd kan du hos YouSee selv bestemme hvilken låne-router, du gerne vil have med i købet. Og selvom det måske ikke lyder som det helt store, så kan der være store fordele at hente her.

Du kan både vælge at få den bærbare Zyxel 5G-router med. Denne router kører på batteri, og har op til 10 timers levetid. Den fanger både 4G- og 5G-forbindelser i dit område, og sender det ud på et trådløst WiFi-signal uanset hvor du er. Den er god, hvis du ofte er på farten, og vil dele din mobile internetforbindelse ud på flere enheder.

Du kan også få en mere traditionel 5G-router, der kobler hele familien på derhjemme eller i sommerhuset. Og selvfølgelig kan du også vælge at få det mobile bredbånd leveret direkte i din egen computer via en fiks, lille USB-nøgle.

Vi er vilde med vælg-selv-router-konceptet – og det tror vi også, at du vil blive.

Hvilket mobilnetværk benytter YouSee?

YouSee benytter sig af sit eget mobilnetværk, som hedder TDC NET. Det er gentagne gange blevet kåret som Danmarks bedste mobilnetværk af Teknologisk Institut. Særligt har netværket modtaget roser for sin fremragende dækning og kapacitet.

Med andre ord skal du ikke bekymre dig for signalets styrke, når du køber mobilt bredbånd fra YouSee. Det dækker fremragende i hele landet.

Dækningskort: Her får du god signal hos YouSee

Nogle gange kan det være ekstra betryggende at få lidt syn for sagen angående dækningen, inden man køber mobilt bredbånd. Dét tilbyder YouSee dig selvfølgelig også. Her kan du kaste et blik på deres dækningskort. 

Kan du få 5G mobilt bredbånd hos YouSee?

Ja, du kan godt få 5G mobilt bredbånd hos YouSee! Dog skal du vælge det som et tilvalg, og så bliver abonnementet lidt dyrere. Men det er ikke mange ekstra penge, du skal slippe for det.

Du kan med fordel kigge lidt efter på YouSee’s dækningskort, og se hvor god 5G-dækningen er i dit område. Der er selvfølgelig ingen grund til at tilvælge et 5G-abonnement på mobilt bredbånd, hvis dit område ikke er dækket ordentligt ind af denne teknologi endnu.

Erhverv: Få mobilt bredbånd til din virksomhed

Hvis du har en virksomhed, hvor medarbejderne jævnligt er på farten, eller hvis I har for vane at skifte lokation, så er en internetløsning med mobilt bredbånd muligvis noget for jer. Det kan selvfølgelig også bare være, at de kablede forbindelser i jeres område ikke er de bedste. Så kan mobilt bredbånd også komme på tale for at få virksomheden ordentligt på nettet.

YouSee tilbyder mobilt bredbånd til virksomheder gennem sin erhvervsafdeling, TDC Erhverv. Hos TDC Erhverv kan din virksomhed både få en skræddersyet løsning til jeres virksomhed, eller vælge mellem en af de foruddefinerede pakkeløsninger. Dem har de 4 af:

  • Den lille erhvervsløsning: 100 GB data
  • Mellem-løsningen til erhverv: 500 GB data
  • Den store erhvervsløsning: 1.000 GB data
  • Den enorme erhvervsløsning: 2.000 GB data

Ved de store pakkeløsninger kan I tilvælge en 5G-router for et lille ekstrabeløb hver måned. Her kan I også få ekstra data hver måned via trintaksering.

Du kan læse mere om mobilt bredbånd til virksomheder fra YouSee på denne side.

Installation

Mobilt bredbånd er kendt for sin simpelhed og fleksibilitet. Og det er da også nemt at installere, når først du får udstyret leveret.

Når du bestiller mobilt bredbånd fra YouSee, så får du tilsendt en pakke med det nødvendige udstyr. Hvis du har bestilt en router, så skal den såmænd bare sluttes til strøm – så forbinder den selv, og sender et trådløst WiFi-signal ud i boligen. Du kan finde kodeordet til forbindelsen på et klistermærke på selve routeren.

Hvis du har bestilt mobilt bredbånd via en USB-nøgle, så er det bare at sætte den i din computer. Her fanger den selv forbindelsen, og sender din computer direkte på nettet. Det kan være, at der er en smule opsætning, der skal til før det hele fungerer. Her skal du bare følge anvisningerne på computeren, når du tilslutter USB-nøglen.

Driftsstatus

Hvis du oplever knas på forbindelsen kan det skyldes planlagt driftsarbejde på masterne i dit område. Du kan altid se den nuværende og kommende driftsstatus på denne side.

Opsigelse og vilkår

Hvis du ønsker at opsige dit mobile bredbånd hos YouSee skal du blot rette henvendelse til dem på tlf.: 70 70 40 40. Her melder du din opsigelse mundtligt.

Der er i udgangspunktet ingen binding på mobilt bredbånd fra YouSee. Du skal dog være opmærksom på opsigelsesvarslet, der er 30 dage. Husk også at returnere din låne-router ved opsigelse – YouSee sender dig en returlabel, så du sparer fragtomkostningerne.

Se øvrige produkter: