Denne side er reklamefinansieret

Fibernet hos YouSee

yousee

Hvis du gerne vil kobles på det lynhurtige fibernet, og du overvejer om YouSee skal være din næste udbyder af fibernet, så læs med her.

Her har vi nemlig gjort grundarbejdet, og samlet alt det, du skal vide om YouSee’s fibernet – så du ikke behøver at lave din egen research. Her har vi samlet alt fra YouSee’s forskellige fibernetløsninger, vilkår for abonnementet samt hvor i landet du kan modtage fibernet.

Brug 3 minutter på siden her, og find ud af, om YouSee er noget for dig. God fornøjelse.

Muligheder for fibernet hos YouSee

YouSee tilbyder flere forskellige muligheder for fibernet-løsninger til dig, der gerne vil have fremtidens lynhurtige internet. Når du vil have fibernet er det første skridt altid at tjekke, om den pågældende udbyder kan levere fibernet til din adresse. Det kan du nemt gøre hos YouSee – du skal blot indtaste din adresse i adressetjekkeren på denne side.

Når du har gjort det venter du blot en 5-10 sekunder, indtil YouSee præsenterer dig for de muligheder, der er på din adresse.

Typisk vil du få serveret en 2-3 forskellige muligheder. Det, du oftest får præsenteret, er noget nær følgende:

  • 200/200 Mbit fibernet
  • 300/300 Mbit fibernet
  • 500/500 Mbit fibernet
  • 1.000/1.000 Mbit fibernet

Ofte skal du slet ikke betale for forsendelse, oprettelse, evt. gravearbejde, osv. Det er kun den “rene” abonnementspris, der bliver pålagt dig. Og næsten lige så ofte kører YouSee med introkampagner, der lader dig spare ekstra penge på abonnementet under opstarten.

I nogle tilfælde kan du ikke få fibernet fra YouSee på din adresse. Årsagen er som regel, at dit område ikke er dækket med fiberkabler endnu – fibernettet er nemlig stadig ved at blive udrullet i Danmark. Hvis du ikke kan få fibernet fra YouSee kan det være, at du stadigvæk kan få bredbånd. I så fald vil du blive præsenteret med almindelige bredbåndsløsninger, når du indtaster din adresse. Disse løsninger er ofte også hurtige nok til et almindeligt internetforbrug.

Dækning: Se om du kan få fibernet fra YouSee

Den bedste og simpleste måde at finde ud af om du er dækket ind af YouSee’s fibernet er simpelthen ved at udfylde din adresse her. Det tager 10 sekunder, og så finder du ud af det.

Det meste af Danmark er allerede dækket af fiberkabler, så der er god sandsynlighed for, at du også vil kunne få del i glæderne ved et lynhurtigt internet.

Installation hos YouSee

Det er nemt at installere fibernet fra YouSee, når først du har bestilt abonnementet. Du får tilsendt en pakke med det nødvendige udstyr, som du skal installere når du modtager det. Du finder en online installationsguide her – men der er også vedlagt en lille vejledningsseddel i kassen.

Når du har monteret udstyret er hjemmet på nettet fra den dato, du har valgt at komme online på da du bestilte.

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos YouSee?

Fibernet er generelt den hurtigste internetløsning, du kan få i Danmark – og faktisk i hele verden. Forbindelsen er ufatteligt stabil, og du vil ikke komme til at opleve flaskehalse. Heller ikke selvom der generelt er stort tryk på internetforbruget i dit område.

YouSee leverer fibernet med hastigheder på op til 1.000/1.000 Mbit til private forbrugere. Det er kort sagt mere end rigeligt, selv hvis du har et internetbehov, der ligger langt over det sædvanlige. Ofte kan mange også klare sig med mindre – og en 200/200 Mbit løsning er den mest almindelige.

Erhverv: Kan du få fibernet til din virksomhed hos YouSee?

YouSee’s erhvervsafdeling hedder TDC Erhverv. Gennem TDC Erhverv kan du nemt få din virksomhed på nettet via en fiber-forbindelse. Alt, du skal gøre, er blot at gå ind på denne side, og indtaste virksomhedens adresse. Så vil du blive præsenteret for løsninger, der er tilgængelige på din lokation.

TDC Erhverv tilbyder både skræddersyede løsninger, hvis din virksomhed har særlige behov, men du kan som virksomhed også vælge en standard pakkeløsning. Her tilbyder TDC Erhverv jer tre mulige løsninger:

  • En 100/100 Mbit fibernet-forbindelse
  • En 250/250 Mbit fibernet-forbindelse
  • En 1.000/1.000 Mbit fibernet-forbindelse

Når du vælger en standard-pakke får I i øvrigt en lang række ekstra fordele med i købet. For eksempel inkluderer routeren en mobil dataforbindelse, der tager over hvis der er knas på den kablede forbindelse; varsel ved planlagt driftsarbejde; gratis tekniker-besøg, hvis der er fejl på routeren, og meget mere. Du kan læse om alt det, du får med i en erhvervspakke på fibernet hos TDC Erhverv, på denne side.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit fibernet hos YouSee er processen ganske simpel. Alt, du skal gøre, er blot at ringe YouSee op på tlf.: 70 70 40 40, og melde din opsigelse til dem.

Der er i udgangspunktet ingen binding på fibernet hos YouSee, og opsigelsesvarslet er 30 dage. Hvis det er mindre end 14 dage siden du bestilte dit fibernet kan du også gøre brug af din fortrydelsesret, og få alle penge tilbage.

Når du opsiger skal du huske at sende evt. lånt udstyr tilbage til YouSee. YouSee sender dig en returlabel, så du sparer fragtomkostningerne.

Tjek driftstatus

Hvis der er noget knas på forbindelsen kan det ofte skyldes planlagt driftsarbejde i dit område. Du kan få et overblik over nuværende og kommende planlagte driftsforstyrrelser på denne side.

Se øvrige produkter: