Yousee bredbånd anmeldelse

Med Yousee bredbånd får du din service af det gamle og velkendte Tele Danmark, som det hed tidligere. Det er stadig TDC som ejer Yousee og du vil få mange af de samme fordele, som TDC kunder får.

Det er en af de største og mest aktive spillere på markedet og deres bredbånds tilbud er ganske glimrende. Dertil kan du være sikker på at deres internet er meget stabilt og at deres dækning er fremragende.

På mange måder er Yousee det sikre valg på markedet og en af de bedste udbydere af bredbånd og TV pakker. Se meget mere om dem i vores Yousee anmeldelse.

Løsninger og muligheder

Yousee tilbyder en bred vifte af forskellige bredbånd services, som du sikkert vil blive glad for. For det første, er der mange forskellige download og upload hastigheder at vælge imellem. Den højeste download hastighed er på hele 1000 Mbit pr. sekund.

Dette betyder at du uden problemer kan streame musik, film og være på nettet samtidigt. Hvad upload hastighed angår, kan du få en hastighed, som er helt oppe på 100 Mbit pr. sekund, hvis du vælger deres bland-selv koncept. Det bedste ved deres bredbåndsløsninger er nemlig, at du selv kan vælge den download og upload hastighed, som passer til dine behov.

Du kan derfor undgå at skulle nøjes med forskellige standardløsninger. Hvis der ikke er noget som passer til dig kan du blot justere hastighederne, så de passer til dine ønsker. Der er gratis oprettelse og du vil have få mulighed for at undgå en lang bindingsperiode. Med i kontrakten får du gratis trådløs router.

  • Op til 1000 Mbit/s download
  • Op til 100 Mbit/s upload
  • Gratis oprettelse: JA (ved kampagner – på få løsninger)
  • Trådløs router: JA

Yousee bredbånd erfaringer

De fleste brugere er ganske tilfredse med deres produkter og servicen de får, men der vil altid være utilfredse kunder. Den primære utilfredshed går på deres kundeservice og lange responstid.

Meget lidt er målrettet deres internetløsninger, der bare fungerer og vækker stor tilfredshed hos de fleste. Så vi anser Yousee for én af de bedste og mest prisvenlige udbydere på markedet.

Info om Yousee

Yousee er en af de ældste udbydere af internet og telefoni. De ejer desuden Onphone selskabetet og har derfor en bred vifte af forskellige produkter og services, som de kan tilbyde deres kunder.

De vil være et oplagt valg, uanset om det er til hjemmet eller til din gaming.