Denne side er reklamefinansieret

TV-pakker hos Telia

telia

Hvis du mangler underholdning hjemme i stuen, og du overvejer en TV-pakke fra Telia, så brug lige et par minutter på at læse med her på siden.

Her har vi nemlig samlet alt det, der for nye kunder er værd at vide om Telias TV – så skal du ikke selv til at grave det frem. Vi giver både et overblik over hvilke pakker, du kan vælge imellem, fortæller dig hvordan du kommer godt i gang – og røber selvfølgelig også alt det vigtige, der står med småt.

Læs med herunder, og få klarlagt om Telia er noget for dig inden du skriver dig op som kunde.

TV-pakker hos Telia

Hos Telia kan du som standard vælge mellem 3 forskellige TV-pakker: 4ONE, 4MORE og 4ALL. Herunder giver vi dig et overblik over alle pakkerne.

 • 4ONE (basis TV-pakke): 15 TV-kanaler
  Inkluderede kanaler: DR1, DR2, Ramasjang, TV2, Kanal 4, Kanal 5 og meget mere.
 • 4MORE (sport TV-pakke): 26 TV-kanaler
  Inkluderede kanaler: Alt fra 4ONE + Kanal 6, Kanal 9, TV2 News, Charlie & Sport, Discovery og meget mere.
 • 4ALL (sport & familie TV-pakke): 42 TV-kanaler
  Inkluderede kanaler: Alt fra 4ALL + CNN, Cartoon Network, Disney Channel, History Channel, National Geographic, Animal Planet og meget mere.

Du har også mulighed for at tilkøbe enkelte ekstra-kanaler hos Telia. Konceptet er simpelt: Du vælger blot hvilken TV-pakke, du ønsker (det kan fx være 4ONE), og så kan du tilkøbe fx Cartoon Network og History Channel til pakken for en lav, månedlig merpris.

Forudsætninger og vilkår

For at kunne modtage TV fra Telia kræver det, at du har en hurtig internetforbindelse i hjemmet. Det kan enten være almindeligt bredbånd eller via fiber. 

For at få den bedste oplevelse bør du som minimum have en internetforbindelse med 200 Mbit download-hastighed eller derover. Hvis du har en langsommere internetforbindelse risikerer du jævnlige udfald i lyd og billede, når du ser TV.

Få billigere streamingtjenester gennem Telia

Som TV-kunde hos Telia får du gratis C-more med i købet. Du kan også tilkøbe flere streamingtjenester til en fordelagtig pris som Telia-kunde. Dem har vi listet herunder.

 • HBO Max: 79 kr./md. (normalpris: 99 kr.)
 • TV2 Play u. reklamer: 69 kr./md. (normalpris: 99 kr.)
 • Spotify Premium: 79 kr./md. (normalpris: 99 kr.)
 • Discovery+ Underholdning: 69 kr./md. (normalpris: 79 kr.)

Se TV på fjernsynet eller gennem Telia TV app’en

Som TV-kunde hos Telia kan du både se TV-kanalerne i din pakke direkte via fjernsynet, eller på dine øvrige enheder gennem Telia TV-app’en. 

For at se din TV-pakke på dit fjernsyn skal du tilkøbe en Telia TV boks. Den koster omkring 600 kr., og den forbinder du blot til internettet, samt til dit fjernsyn. Så er der fri adgang til alle kanalerne – ikke noget fikumdik med paraboler eller antenner.

Du kan også vælge at købe en Chromecast eller Apple TV gennem Telia. Denne slutter du blot til dit fjernsyn, og så kan du bruge mobiltelefonen med Telia TV installeret som fjernbetjening til TV’et.

Så bliver det ikke nemmere at komme i gang med din TV-pakke.

Opsigelse og vilkår

Hvis du modtager TV fra Telia, og du ønsker at opsige, så skal du rette henvendelse til Telias kundeservice på tlf.: 80 10 10 10.

Du kan også opsige din TV-pakke direkte gennem Mit Telia, som du kan tilgå her.

Der er ingen binding på Telias TV-pakker. Opsigelsesvarslet er 30 dage fra Telia modtager din opsigelse.

Se øvrige produkter: