Denne side er reklamefinansieret

Bredbånd hos Telia

telia

Skal du have bredbånd i din nye eller eksisterende bolig? Og overvejer du i den forbindelse bredbånd fra Telia? Så læs med her på siden.

På denne side har vi samlet alt, du skal vide om Telia før du bliver kunde hos dem, så du ikke selv skal til at rode internettet igennem. Vi giver et komplet overblik over alle Telias faste løsninger, vurderer dem for dig, og påpeger også vigtige vilkår og betingelser, der står med småt.

Alt sammen, så du bliver så godt klædt på som muligt til at finde ud af, om bredbånd fra Telia er noget for dig.

Så brug et par minutter her på siden, og bliv godt klædt på. God fornøjelse.

Muligheder for bredbånd hos Telia

Hos Telia finder du ikke et fast udbud af bredbåndsløsninger eller -pakker. Derimod kan du begynde ved at gå ind på denne side, og indtaste din adresse øverst oppe. Så vil du blive præsenteret med løsninger, som Telia kan tilbyde dig på din adresse.

Typiske bredbåndspakker, som du vil kunne vælge imellem, er bl.a. følgende:

  • 30/10 Mbit bredbånd (leveret via telefonstikket)
  • 100/10 Mbit bredbånd (leveret via telefonstikket)
  • 500/50 Mbit bredbånd (leveret via telefonstikket)
  • 1.000/100 Mbit bredbånd (leveret via telefonstikket)

Generelt skal du ikke betale for oprettelse af bredbånd hos Telia, og du får en gratis låne-router til WiFi med i løsningen. Dog er der 6 måneders binding.

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle steder i landet, som Telia dækker med almindeligt bredbånd. I nogle områder vil du udelukkende kunne tilvælge fiber fra Telia, ikke bredbånd. Og hvis Telia slet ikke kan tilbyde dig en kablet internetforbindelse, så vil de præsentere dig for deres mobile bredbånd.

Af disse 3 ovenstående internetløsninger – bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd – så kan man sige, at fibernet er det lynhurtige og stabile, mens mobilt bredbånd er det billige. Almindeligt bredbånd ligger et sted derimellem. Engang var bredbånd det bedste internet, du kunne få i hjemmet; i dag er det et ideelt kompromis mellem fart, stabilitet og pris.

Dækning: Se om du kan få bredbånd fra Telia

Hvis du ønsker at finde ud af, om du er dækket ind af Telias bredbåndsløsninger, så er den bedste metode simpelthen at bruge den adressetjekker, som vi før har omtalt på siden her.

Du finder Telias adressetjekker øverst på denne side.

Installation hos Telia

Når du bestiller almindeligt bredbånd fra Telia, så vil du få tilsendt en pakke med det nødvendige udstyr. I pakken ligger der en router samt de nødvendige kabler og adaptere. 

Routeren skal du blot tilslutte til dit modem og et strømstik. Hvis dit abonnement på bredbånd allerede er trådt i kraft burde dit modem helt af sig selv slutte sig til internettet, når du kobler den til telefonstikket. 

Du kan altid benytte dig af den vedlagte installationsguide, som kommer med udstyrskassen fra Telia.

Hvor hurtigt bredbånd kan du få hos Telia?

Telia tilbyder bredbånd med alle tænkelige hastigheder – fra små 30/10 Mbit og op til 1.000/100 Mbit. Så du kan altså både få bredbånd med en hastighed, som vi oplevede den tidligt i 00’erne, såvel som den absolut bedste hastighed, der er tilgængelig på markedet lige nu.

Det siger sig selv, at prisen, du kommer til at betale, afhænger af hastigheden du vælger. Hvis prisen på bredbånd betyder noget for dig, så bør du gå med en langsommere og billigere bredbåndsløsning. Hvis du derimod vil prioritere hastighed, så skal du hen i den anden ende af spektrummet.

Erhverv: Kan du få bredbånd til din virksomhed hos Telia?

Ja, hvis du ejer en virksomhed, og ønsker bredbånd til dine faciliteter, så kan Telia Erhverv levere det til jer.

Telia Erhverv udbyder både internet i form af bredbånd, mobilt bredbånd, fibernet, medarbejderbredbånd, mobilabonnementer og meget mere til landets erhvervsliv. Telia Erhverv har ikke noget fast udbud af produkter, men vil derimod have dig til at kontakte dem, så I kan tage en uforpligtende dialog om virksomhedens internetbehov.

Du finder Telia Erhverv på denne side – og hvis du ruller lidt ned på siden kan du bestille et telefonopkald fra en erhvervsmedarbejder hos dem.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit bredbånd hos Telia, så kan du gøre det ved at rette henvendelse til kundeservice på tlf.: 80 10 10 10. 

Du kan også opsige dit bredbånd direkte via Mit Telia, som du kan tilgå her. Du skal bruge MitID.

Tjek driftstatus

Hvis du oplever knas på bredbåndsforbindelsen, så kan det skyldes planlagt drifts- eller vedligeholdelsesarbejde i dit område. Du kan finde Telias side om driftsstatus her.

Se øvrige produkter: