Telia mobilt bredbånd: Se pakker, priser, dækningskort mm.

Ønsker du mobilt bredbånd – og har Telia i den forbindelse været blandt de virksomheder, du overvejer? Så brug lige et par minutter på at læse med her på siden, inden du beslutter dig.

Her har vi nemlig samlet alle relevante informationer om Telias mobile bredbånd, så du ikke skal lave din egen research. Vi giver både et komplet overblik over Telias løsninger med mobilt bredbånd, gør dig opmærksom på vigtige vilkår og betingelser, der står med småt, og fortæller dig mere om Telias dækning.

Tag 2 minutter ud af dit program, og læs med her på siden – så finder du hurtigt ud af, om Telias mobile bredbånd er noget for dig.

Overblik: Mobilt bredbånd fra Telia

Hos Telia kan du både få mobilt bredbånd, der er velegnet til hjemme-brug, samt mobilt bredbånd, der er til at tage med på farten. Vi giver dig overblikket over løsningerne på begge fronter.

Telias mobile bredbånd til hjemmet

Hvis du ønsker en stabil internetløsning til hjemmet via Telias mobile netværk, så har Telia som en af de første udbydere på markedet en smart 5G-løsning til dig. Indtast din adresse på denne side, og se på et øjeblik om du kan modtage 5G mobilt bredbånd fra Telia til dit hjem.

Hvis du kan modtage 5G mobilt bredbånd fra Telia, så vil det typiske udbud af hastigheder være blandt følgende:

  • 100/10 Mbit mobilt bredbånd (+ gratis 5G låne-router)
  • 250/10 Mbit mobilt bredbånd (+ gratis 5G låne-router)
  • 400/100 Mbit mobilt bredbånd (+ gratis 5G låne-router)

Der er 6 måneders binding på Telias 5G mobile bredbånd.

Telias mobile bredbånd til når du er på farten

Hvis du derimod ønsker en mobil bredbåndsforbindelse til når du er på farten, så tilbyder Telia også “almindeligt” mobilt bredbånd. Disse kører på en hurtig 4G-forbindelse – og her har Telia Danmarks bedste dækning.

Telia tilbyder 4 pakker med mobilt bredbånd – de kalder dem “GO”. Herunder får du et overblik over GO-produkterne:

  • GO25: 25 GB mobilt bredbånd (herunder 14 GB EU-roaming)
  • GO75: 75 GB  mobilt bredbånd (herunder 20 GB EU-roaming)
  • GO250: 250 GB  mobilt bredbånd (herunder 26 GB EU-roaming)
  • GO1000: 1000 GB  mobilt bredbånd (herunder 32 GB EU-roaming)

Bemærk, at der er roaming inkluderet i Telias abonnementer på mobilt bredbånd. Dette er meget usædvanligt, da mobilt bredbånd hos de fleste andre danske udbydere ikke indeholder roaming-pakker.

Når du bestiller mobilt bredbånd fra Telia, så får du leveret et SIM-kort, som du kan sætte i enten din tablet, din PC (hvis den har et SIM-slot) eller i en router. Hvis du ikke har din egen router, så kan du tilkøbe en, når du tjekker ud hos Telia. Desværre tilbyder Telia ikke en gratis låne-router ved køb af almindeligt 4G mobilt bredbånd.

Hvilket mobilnetværk benytter Telia?

Telia benytter sig af TT-netværket, som Telia ejer og driver i samarbejde med Telenor. TT-netværket er gentagne gange blevet kåret som Danmarks bedste mobilnetværk, og du kan altid være sikker på fremragende dækning og gode hastigheder.

Dækningskort: Her får du god signal hos Telia

Hvis du gerne vil være ekstra sikker på dækningen inden du bestiller mobilt bredbånd fra Telia, så kan du finde deres dækningskort her.

Kan du få 5G mobilt bredbånd hos Telia?

Ja, du kan godt få 5G mobilt bredbånd hos Telia!

Telia kalder det selv for “Mobilt bredbånd til hjemmet”, og pakken inkluderer en gratis 5G-lånerouter.

For at kunne modtage 5G mobilt bredbånd kræver det dog også, at du bor et sted, hvor der er et godt 5G-signal. 5G-teknologien er stadigvæk i sine spæde opstartsår, og hele Danmark er ikke dækket med 5G-signaler endnu. Men hvis du bor i en større by, så er der altså god sandsynlighed for, at du også kan modtage 5G-signaler på din adresse.

Her kan du tjekke, om du kan modtage 5G-bredbånd fra Telia – indtast blot din adresse i adresse-feltet.

Erhverv: Få mobilt bredbånd til din virksomhed

Hvis du ønsker mobilt bredbånd til virksomheden gennem Telia, så skal du tage fat på deres erhvervsafdeling. Du kan bestille et opkald fra en erhvervsmedarbejder hos Telia ved at udfylde formularen nederst på denne side (for 5G-løsninger), eller på denne side (for 4G-løsninger).

Installation

Mobilt bredbånd fra Telia er fantastisk nemt at komme i gang med. 

Når du bestiller, så vil du nogle få dage efter modtage en pakke med dit SIM-kort (ved 4G mobilt bredbånd), eller med 5G-udstyret (ved 5G mobilt bredbånd).

Hvis du har fået et SIM-kort, så skal du blot putte den i den enhed, du ønsker skal have forbindelse til internettet. Og så var det dét.

Ved modtagelse af 5G-routeren fra Telia skal denne blot tilsluttes strøm. Herefter vil den selv oprette forbindelse til internettet, og begynde at sende WiFi-signaler ud i boligens rum.

Driftsstatus

Hvis du oplever forstyrrelser på det mobile data-signal, så kan det skyldes planlagt driftsarbejde i dit lokalområde. Her kan du finde en oversigt over aktuelle og kommende planlagte driftssager.

Opsigelse og vilkår

Er du mobil bredbånds-kunde hos Telia, og ønsker du at opsige? Så skal du rette henvendelse til Telias kundeservice via tlf.: 80 40 40 40, og melde din opsigelse.

Du kan også opsige direkte via Mit Telia – du kan logge ind med Mit ID her.

Bemærk, at der er 30 dages opsigelse på alle Telias produkter. Hvis du er 5G-kunde, så kan du være i 6 måneders binding. Der er ingen binding på 4G mobilt bredbånd hos Telia.