Denne side er reklamefinansieret

Fibernet hos Telia

telia

Vil du gerne på Danmarks hurtigste internet? Så har du måske overvejet fibernet fra Telia i den forbindelse. Men inden du beslutter dig om hvorvidt det er Telia eller ej, du skal have fibernet fra, så har vi noget, du skal se.

Her på siden har vi nemlig gjort gravearbejdet, og fundet alle relevante informationer om Telias fibernet for dig – så du slipper for selv at gøre det. Vi har samlet det komplette overblik over fibernet-løsninger fra Telia, og vi gør dig også opmærksom på alt det vigtige, der står med småt.

Så brug 2 minutter her på siden, læs med, og find ud af, om fibernet fra Telia er noget for dig.

Muligheder for fibernet hos Telia

Hos Telia er fibernettet deres absolut hurtigste internetløsning. Telia arbejder ikke med et fast udbud af fibernet-pakker, men tager i stedet udgangspunkt i din adresse for at tilbyde dig præcist dét, de kan levere til dig.

Du kommer i gang ved at indtaste din adresse i feltet øverst på siden her.

Når du har indtastet din adresse vil Telia præsentere dig for en eller flere forskellige fibernet-pakker, du kan modtage. Herunder har vi samlet et udpluk af de fibernet-løsninger, som Telia typisk præsenterer sine kunder for:

  • 100/100 Mbit fibernet
  • 200/200 Mbit fibernet
  • 500/500 Mbit fibernet
  • 1.000/1.000 Mbit fibernet

Fælles for alle fibernet-løsninger hos Telia er, at der følger en gratis låne-router med i købet. Der er 6 måneders binding på alle fibernet-produkter hos Telia.

Alternativer

Selvom Telia tilbyder fibernet, så dækker de desværre ikke hele Danmark endnu. Ja, faktisk har Telia endnu ikke et samarbejde kørende med alle fibernetselskaberne i landet. Konkret betyder det, at der godt kan være gravet fiberkabler ind til din bolig – men det er alligevel ikke sikkert, at du kan få fibernet fra Telia.

Hvis Telia ikke kan tilbyde fibernet på din adresse, så vil de i stedet præsentere dig for nogle alternativer, når du tjekker din adresse. Det kan være, at du godt kan modtage bredbånd fra dem, og så får du nogle muligheder der. 

Hvis en bredbåndsforbindelse heller ikke kan lade sig gøre, så vil Telia tilbyde dig at komme på deres mobile netværk med en mobil router til hjemmet. Og det lyder værre end det er; faktisk har Telia det bedste mobilnetværk i Danmark, både når vi taler om dækning og kapacitet. Så det bør du også overveje, hvis du hverken kan modtage fibernet eller bredbånd.

Fordele som fiberkunde: Få streaming til ekstra lav pris

Som fibernet-kunde hos Telia får du automatisk adgang til en lang række ekstra fordele. Telia har nemlig lavet samarbejder med en lang række streamingtjenester, som du kan få rabat på, hvis du er fibernet-kunde.

Herunder har vi listet alle de ekstra tjenester, som du kan få rabat på gennem Telia:

  • HBO Max: 79 kr. pr. md. (normalpris: 99 kr. pr. md.)
  • TV2 Play u. reklamer: 69 kr. pr. md. (normalpris: 99 kr. pr. md.)
  • Spotify Premium: 79 kr. pr. md. (normalpris: 99 kr. pr. md.)
  • Discovery+ Underholdning: 69 kr. pr. md. (normalpris: 79 kr. pr. md.)
  • C-more: gratis! (normalpris: 99 kr. pr. md.)

Der kan altså være mange penge at spare på streamingtjenester som kunde hos Telia.

Dækning: Se om du kan få fibernet fra Telia

Hvis du gerne vil vide, om du kan modtage fibernet fra Telia, så skal du blot indtaste din adresse i feltet øverst på denne side.

Telia dækker ikke hele Danmark med fibernet endnu. Primært er Telias fibernet tilgængelig i de store byer rundt om i landet.

Installation hos Telia

Når du har bestilt fibernet fra Telia, så foregår installationen relativt simpelt.

Når du bestiller, så sender Telia dig en gratis låne-router. Når abonnementet træder i kraft, så skal du blot tilslutte den tilsendte låne-router til dit fiber-modem – og så er du sådan set på fibernettet. Du kan følge den medfølgende guide, der er vedlagt i kassen med låne-routeren.

Hvis du ikke endnu har fået gravet fibernet-kabler ind til din bolig, så skal der laves noget gravearbejde før du kan modtage fibernet. Telia tilbyder at lave dette arbejde for dig for 2.499 kr. Dette inkluderer op til 30 meter fiberledning fra vejskel.

Prisen på gravearbejdet kan umiddelbart forekomme relativt høj. Nogle fibernet-selskaber tilbyder at gøre det gratis for dig – ofte mod en lille månedlig ekstrabetaling.

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos Telia?

Telia tilbyder fibernet med hastigheder op til 1.000/1.000 Mbit – en hastighed, der langt overgår behovet selv hos dem, der har et højt forbrug.

Hvad den konkrete maks-hastighed er hos dig afhænger af hvor i landet du bor.

Erhverv: Kan du få fibernet til din virksomhed hos Telia?

Telia tilbyder også fibernet-løsninger til virksomheder. Her arbejder Telia igen ikke med en fast produkt-portefølje, men skræddersyr derimod et tilbud til den enkelte virksomhed.

Du kan bestille et opkald fra Telias erhvervsafdeling ved at udfylde formularen lidt nede på denne side. På den samme side kan du også læse mere om deres fibernet-produkter til virksomheder.

Opsigelse

Hvis du har fibernet fra Telia, og du ønsker at opsige dit abonnement, så kan du kontakte dem med din opsigelse på tlf.: 80 10 10 10.

Du kan også altid opsige abonnementet direkte via Mit Telia på denne side.

Der er 6 måneders binding, og 30 dages opsigelse på Telias fibernet.

Tjek driftstatus

Hvis du oplever problemer med forbindelsen kan du altid tjekke Telias nuværende og kommende driftsstatus på denne side.

Se øvrige produkter: