Denne side er reklamefinansieret

Stofa bredbånd anmeldelse

Stofa er en tv-kanal udbyder, som også tilbyder bredbånd til sine kunder. Så har du en tv pakke hos Stofa, kan du også få bredbånd fra dem. De entrerer kun med antenneforeninger, hvilket betyder at udbuddet af bredbånds forbindelser og priserne kan variere, afhængigt af hvor du bor.

De forskellige antenneforeninger vil typisk have forskellige aftaler med Stofa og dermed forskellige priser. Deres bredbåndspriser ligger generelt i den billige ende af skalaen, hvilket er ret overraskende når man tager kvaliteten og produktprogrammet i betragtning. Du kan læse meget mere her i vores Stofa anmeldelse.

Løsninger og muligheder

Der findes en bred vifte af muligheder når du vil vælge en bredbånds løsning hos Stofa. De tilbyder download hastigheder på helt op til 150 Mbit pr. sekund hvilket er mere end rigeligt for den gængse internetbruger. Uploadhastighederne er heller ikke noget at kimse af og kan komme helt op på 15 Mbit pr. sekund.

Der er ikke mulighed for gratis oprettelse, men til gengæld er der mulighed for at tegne et abonnement uden binding. Med i aftalen får du en trådløs router så du skal ikke bekymre dig om en kablet forbindelse.

  • Over 150 Mbit/s download
  • Op til 15 Mbit/s upload
  • Gratis oprettelse: NEJ
  • Mulighed for ingen binding: JA
  • Trådløs router: JA

Nyhed: Nu med valgfri bredbåndshastighed

Stofa bredbånd erfaringer

Der er meget blandende erfaringer med Stofa bredbåndsløsninger. Det er vigtigt at huske på, de erfaringer du finder på fx. Trustpilot ofte er de utilfredse kunder. Her går utilfredsheden på slutproduktet og at hastigheden ikke er som forventet.

Alt i alt kan man sige at kvaliteten af bredbånd og serviceniveauet afhænger af lokaliteten og den lokale antenneforening. Så vær opmærksom på det forhold.

Vores egne erfaringer med selskabet er gode og selvom vi kan følge enkelte kunders utilfredshed, bør de stadig indgå i dine overvejelser. Hvis du har lyst til at læse anmeldelser af andre gode bredbåndsudbydere, kan du se mere her:

Er Stofa godt?

Stofas bredbånds udbud er bredt og henvender sig til mange forskellige brugere. I og med at deres priser er i den lave ende af skalaen, kan det argumenteres at man får meget for pengene. Kundernes utilfredshed skyldes primært deres kundeservice, mens stabiliteten af bredbåndshastigheden også har resulteret i et vist antal klager.