Denne side er reklamefinansieret

Telia Internet anmeldelse

En af de helt store spillere på markedet er Telia. De er efterhånden blevet synonym med et meget stærkt 4G netværk. Telia har været udbyder på det danske marked siden 1995 og har derfor masser af erfaringer og populære produkter.

Telia internet er ofte nævnt som en af de bedste løsninger på markedet, men tit og ofte er deres priser i den højere ende af skalaen. Til gengæld har de et flot og bredt program, som har noget til enhver forbruger. Se meget mere om dem i vores Telia anmeldelse.

Løsninger og muligheder

I og med at Telia er kendt og meget synlig med deres 4G reklamer, er de også klart det selskab, som har den bedste og mest stabile 4G internet bredbåndsforbindelse. Der er garanti for en stabil og hurtig forbindelse med deres internet.

Desuden kan du vælge imellem mange forskellige bredbåndsløsninger, som strækker sig helt op til 50 Mbit/s og med op til 10 Mbit i upload hastighed. Der er gratis oprettelse, som tilfældet er med de fleste internet selskaber og der er samtidigt også mulighed for tegning af abonnementer uden binding. Vær opmærksom på at det ikke er alle løsninger som tilbyder denne mulighed.

Der er mulighed for at få en trådløs router til hjemmebrug så du slipper for unødvendige ledninger.

  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: JA
  • Mulighed for ingen binding: JA
  • Trådløs router: JA

Erfaring med Telia bredbånd

Telia tilbyder mange forskellige løsninger til sine kunder; mobiler, abonnementer og bredbånd. Et nærmere indblik i erfaringerne fra kunder viser, at deres bredbåndsløsninger og 4G netværk er rigtig populært.

Vi anser dem  for at være et godt valg for de fleste, når du skal vælge internetudbyder. Det er ikke uden grund, at de er en af de førende og største teleselskaber i Danmark.

De mindre heldige vurderinger du fx. kan finde på Trustpilot er typisk relateret til mobilabonnementer og telefoner. At vælge internet fra Telia vil være et godt valg, hvor gode priser og stabile hastigheder bliver kombineret.

Sådan installerer du dit Telia bredbånd:

Fakta om Telia selskabet

Telia er i besiddelse af deres eget 4G netværk, som er et af de bedste og stærkeste på markedet. Desuden er deres 3G netværk det suverænitet bedste på markedet. De har været aktive i Danmark i næsten 20 år, hvilket betyder at de har masser af erfaring og ekspertise.

De ejer desuden CallMe teleselskabet og er en stor international virksomhed med hovedsæde i Sverige.