Denne side er reklamefinansieret

Hiper anmeldelse

Er du i tvivl om, hvilken internetløsning du skal vælge? I denne artikel fokuserer vi på Hiper, som tilbyder en simpel og overskuelig bredbåndsløsning, hvor du altid er garanteret det hurtigst mulige bredbånd. Læs om deres produkter, deres hastighed og priser, og bliv meget klogere i vores Hiper anmeldelse.

Anmeldelse af Hiper bredbånd

Hos Hiper fokuserer de på det enkle. Det skal være enkelt og overskueligt at være kunde hos dem, og så skal priserne være skarpe og ligeledes yderst overskuelige. Og man må sige, at de lever op til deres egne visioner.

De har løsninger for ethvert behov og her er et par af deres populære bredbåndsløsninger, med mange flere på hjemmesiden:

Virksomheden blev grundlagt for kun lidt over et år siden, nemlig i 2015, af bl.a. en af medstifterne i Fullrate. Det er erfarne branchefolk, som står bag, og det kan mærkes i de produkter, som virksomheden tilbyder.

De tilbyder mange forskellige pakker, alt efter om du skal have bredbånd via kabel-TV, telefonstik eller fibernet. Der er forskel på, hvor hurtige de forskellige kabler er, men de har nogle af de bedste hastigheder i Danmark. Så der skal nok være en løsning, der matcher dine behov.

Du kan vælge imellem at få Hiper bredbånd via fiber, kabel-tv og telefonstikket. De er på mange måder en prisvenlig, skarp og populær bredbåndsudbyder på markedet.

Hiper erfaringer

Når det kommer til erfaringer med internetudbydere, er Trustpilot en hjemmeside, der kan give et rigtig godt indblik i dette. Her anmelder kunderne selv forskellige virksomheder, og giver dem fra nul til fem stjerner.

Hiper har fået omkring 2.380 anmeldelser, og har en score på 4 ud af 5 stjerner i gennemsnit. Det betyder, at langt de fleste kunder har gode Hiper erfaringer og de fleste kunder skriver, at de både er tilfredse med hastighed, stabilitet og service.

Hiper eller Kviknet?

En stærkt konkurrent til Hiper er Kviknet. De giver dig ligeledes den maksimale hastighed på kablerne, og leverer bredbånd til 199,- om måneden. Ifølge TrustPilot er de to udbydere stort set lige gode, baseret på scoren. Kviknets kunder har ligeledes givet Kviknet fire ud af fem stjerner, og roser både kundeservice, stabilitet og hastighed.

Der er dog kun omkring 150 kunder, der har anmeldt Kviknet, i forhold til de over 800 kunder som har anmeldt Hiper, så deres anmeldelse må siges at være lidt mere troværdig. Om du vælger Kviknet eller Hiper skal være op til dig – det koster det samme om måneden, og de leverer begge to den maksimale hastighed til din adresse.

Vi håber du har fået et bedre indblik i hvem du bør vælge, efter at have læst vores Hiper bredbånd anmeldelse. Det beslutning bør ligeledes afspejle om du fx. søger bredbånd som studerende eller som forening. Det gode ved dem er at de kan matche både høje og almindelige krav til hastigheden. De kan derfor hjælpe dig, uanset om du søger 1000/1000 Mbit fibernet eller 100/1000 via kabel-TV.

Du kan se mere via oversigterne på vores hjemmeside, fx. med bredbånd til foreninger (her) eller studerende (her), alt efter hvilken situation du står i.