Bredbånd til studerende

Som med den almindelige forbruger, afhænger det optimale internet til studerende af dit forbrugsmønster. De fleste studerende bruger internettet til at hente/aflevere opgaver , se film/serier og spille computerspil.

Omvendt har mange unge og studerende et begrænset budget, hvorfor vi har lavet en top 5 over billigt bredbånd til studerende – men hvor du stadig får meget for pengene.

Top 5 bredbånd til studerende

Som studerende bruges meget af nettiden på skolerelaterede ting, omend det sjældent kræver de helt store forbindelser. Det gør det derimod, hvis du streamer meget musik og film online. De fleste unge bør derfor gå efter en hurtig og stabil bredbåndsforbindelse.

Når vi har  en side dedikeret til studerende, er det fordi mange har et begrænset budget og er særlig prissensitive. Ligesom du sikkert vil være interesseret i attraktive studierabatter. Med vores kendskab til markedet, har vi udvalgt vores 5 personlige anbefalinger.

På forsiden kan du se og sammenligne mange flere løsninger.

Hvis du bor alene så kan du nøjes med en bredbånd hastighed på cirka 10 Mbit pr. sekund. Med denne hastighed kan du uden problemer streame film og musik eller hente og aflevere dine opgaver. Det vigtigste er at din bredbåndsforbindelse er stabil og her er fastnet løsninger blevet rigtig stærke.

Få billigt internet til studerende

Som studerende er den højeste prioritet at spare så mange penge som muligt, da mange unge har et begrænset budget. Heldigvis er der et hav af udbydere, som kan tilbyde gode bredbåndsforbindelse til lave priser, som især egner sig til unge. De laveste priser kan findes hos udbydere som Yousee, Mobilic og Kviknet.

Men prisen bestemmes for det meste ud fra dine behov og krav til internettet. Man kan sige at jo højere hastighed og jo mere data du skal bruge, desto dyrere bliver din bredbåndspris.

Findes der studierabatter?

Der findes flere udbydere som tilbyder og giver studierabatter når man tegner bredbåndsabonnementer hos dem. Telia, for eksempel, giver første måned gratis samt en gratis router når en studerende tegner et abonnement.

Flere andre leverandører giver studierabatter. Gå til vores oversigt for at danne dig et indtryk af de generelle prisniveauer. Hvis du klikker dig videre til de 2-3 billigste, kan du nemt se deres aktuelle rabatordninger.