Internet til foreninger

Der er mange beboerforeninger rundt omkring i Danmark, som kan tilbyde deres beboere fantastiske muligheder for at komme på nettet enkelt og relativt billigt.

Det som adskiller internet til foreninger i forhold til privatpersoner, er det samlede behov. I foreninger er der typisk særlige behov for en hurtig forbindelse på mange Mbit/s, så alle beboere kan få glæde af det.

Sammenlign internet til foreninger

En af de store leverandører af tv pakker og internetforbindelser, som leverer disse udelukkende til foreninger, er Stofa. Men der findes mange som er værd at overveje. Du kan se meget mere om mulighederne, hos hver enkel udbyder.

Alt om bredbånd til boligforeninger

Bredbånd til boligforeninger varierer og afhænger typisk af det område du bor i. Eksempelvis er der i mange nye boligforeninger mulighed for at få en billig fiberforbindeles. Derimod er der i andre områder kun mulighed for at få internettet igennem det råkobber.

Mange vælger en fælles løsning både med tv og internet, qua af det kommer igennem samme forbindelse. Hastigheder, tv-kanaler bliver bestemt af Jer som kunde og herefter tilbudt til beboerne.

Find den bedste udbyder hos os

Hvis du vil danne dig et overblik over de mange bredbåndsudbydere til foreninger, kan du finde det hos os. Her vil du kunne se alle de forskelige muligheder og hvilke fordele og ulemper er forbundet med hver enkel løsning.

Vi kan specielt anbefale Stofa, Yousee og Waoo, da de vil matche dine behov bedst. Tjek vores oversigt for at vurdere priser og kom godt i gang derfra.

speedtest.dk har skrevet anmeldelser om mange af de førende udbydere på markedet, så hvis du er i tvivl, kan du altid få glæde af at læse disse. Det indebærer anmeldelser af Yousee og Waoo, der begge er dominerende i ovenstående oversigt.

Kom godt i gang hos os, så du finder den billigste og bedste løsning til dine behov.