Waoo internet anmeldelse

Waoo internet er nok den mest fremtidssikrede forbindelse du kan få i Danmark. Waoo er ejet af flere energiselskaber, som har valgt at satse stort på internetbranchen.

Med Waoo får du en meget hurtig og en uhørt stabil forbindelse. Den klare årsag er måden hvorpå internetforbindelsen bliver leveret til danske husstande. Dette sker nemlig via fiberledninger, som er gravet ned under jorden.

Kort og godt kan man sige at med Waoo kan du få et meget hurtig internet til konkurrencedygtige priser, så længe fiberledninger allerede er gravet ned. Ellers kan oprettelsesomkostningerne være meget høje.

Waoo bredbåndsløsninger og muligheder

Med Waoo kan du få meget høje hastigheder, som er op til 500 Mbit pr. sekund, både i download og upload hastighed. Dette må siges at være meget højt og meget højere end det konkurrenterne tilbyder.

De tilbyder gratis oprettelse, men du skal være opmærksom på at dette kun gør sig gældende, så længe der allerede er gravet fiberledninger ned i jorden, som fører til din husstand. Hvis det ikke er tilfældet vil dine oprettelses omkostninger stige gevaldigt, da der er en masse gravearbejde.

Omvendt kan det bestemt være pengene værd, hvis det er til foreninger, virksomheder eller lignende.

De tilbyder ingen binding for nogle af deres produkter, men ikke samtlige. Du kan se mere om deres løsninger her:

  • Op til 1.000 Mbit/s download
  • Op til 1.000 Mbit/s upload
  • Gratis oprettelse: JA
  • Mulighed for ingen binding: NEJ

Waoo erfaringer

De fleste kunder har gode erfaringer med Waoo og deres internetforbindelse. Den er meget stabil og mere stabil end den traditionelle forbindelse.

Hastighederne er også meget høje, hvilket betyder at kunderne ikke har oplevet forsinkelse når de streamer videos, musik og spil.

Waoo er den suverænt bedste udbyder til de høje hastigheder. Ingen kan tilbyde samme hastighed og deres priser er blandt markedets bedste.

Info om Waoo internet

Waoo internet er som sagt ejet af flere elselskaber hvilket betyder at virksomheden står meget stærkt. De er den mest fremtrædende udbyder af fiberinternetforbindelser.

Hvis du overvejer at oprette en internetforbindelse som er over 50 Mbit skal du undersøge muligheden for at oprette Waoo, da deres priser er meget fordelagtige. Men du skal også overveje om du har behov for så høje hastigheder, da de færreste har behov for højere hastigheder over 50 Mbit pr. sekund.

Det vil være særlig godt egnet til foreninger, andelsboligforeninger, uddannelsessteder eller til virksomheder.