Internet til erhverv

Hvis du ejer en virksomhed så ved du at kommunikation og online tilstedeværelse er vigtige brikker, når I skal opnå succes. En stabil og hurtig internetforbindelse betyder alt.

Den store forskel mellem det private behov og erhvervsmæssige, er den mængde af data der bliver sendt og modtaget. Derudover har internet til erhverv det krav, at det skal være ekstremt stabilt.

Gode løsninger til virksomheder

Vi har lavet en oversigt med gode bredbåndsløsninger til virksomheder.

Billigt bredbånd til virksomheder

Virksomheder vil gerne have værdi for pengene og har du særlige krav, helt sikkert lidt ekstra for en højere kvalitet. For mange ledere vil prisen være én af de vigtigste parametre og du vil sikkert gå efter billigt bredbånd til erhverv.

I den forbindelse kan det anbefales at tegne et abonnement med et firma, som har et god ry for at levere en stabil internetforbindelse. I og med at der altid vil være flere brugere på en og samme gang, bør I tegne en abonnement på over 20 Mbit pr. sekund. Der er flere virksomheder, som leverer billigt bredbånd til erhverv, som ikke alene er hurtigt, men som også er billigt.

Kviknet og Yousee er to af de udbydere som leverer hurtigt bredbånd til erhverv – til meget fornuftige priser.

Få særlige fordele som virksomhed

Som virksomhedskunde kan du få særlige fordele hos flere af internetudbyderne. Hvis du gerne vil give dine medarbejdere en hjemmearbejdsplads, kan du gøre dette i samarbejde med flere af udbyderne. Det kan gøres til halv pris, hvilket ikke alene er billigere for din virksomhed, men som også giver masser af fleksibilitet.

Derudover er der en masse andre fordele. Du kan få meget højere hastigheder og større sikkerhed som virksomhed, end man ellers vil kunne få som privatkunde. 

Vi anbefaler du besøger hver enkel udbyder for at læse nærmere om fordele for virksomheder. Det varierer en del og som storkunde, kan du ofte aftale særlige vilkår hvis du kontakter dem.

Få fart på virksomhedens internet med fiber

Hvis I er en større virksomhed, der har et meget stort behov for hurtigt og stabilt internet, så bør I overveje at blive koblet op til fibernettet.

Fibernet er Danmarks nye internetløsning, der sikrer lynhurtige forbindelser med max. kapacitet – helt uden flaskehalse. Med en forbindelse til fibernettet sikrer I fart på nettet i virksomheden, og en stabil forbindelse, der ikke svigter når I mindst har brug for det.

Så hurtig kan jeres forbindelse blive med fibernet

Hvor den gamle bredbåndforbindelse kunne levere internet med hastigheder på op til 1.000 Mbps, så er det noget ganske andet med fibernettet.

Med en opkobling til fibernettet kan de fleste udbydere tilbyde jer hastigheder op til 10.000 Mbps – og her taler vi altså både om upload- og downloadhastigheder. Med andre ord vil I med en fibernetforbindelse ikke komme til at opleve flaskehalse eller ventetider på nogen måder.

Hvornår er det nødvendigt med fibernet til virksomheden?

Det er selvfølgelig ikke alle virksomheder, der har brug for et lynhurtigt internet. Så hvordan kan I afgøre, om fibernettet er noget for jer?

Prøv at tage et kig på nedenstående spørgsmål. Kan I svare “ja” til én eller flere af spørgsmålene, så bør I overveje en fibernet-løsning for at sikre, at I ikke løber ind i problemer.

  • Har virksomheden mange ansatte?
  • Bruger virksomheden VoiP-telefoner i den daglige drift?
  • Er I afhængige af online video-møder med kunder, leverandører, medarbejdere eller samarbejdspartnere?
  • Arbejder I med cloud-baserede løsninger i virksomheden?
  • Er I afhængige af en høj produktivitet blandt de af jeres medarbejdere, der arbejder med internetløsninger?
  • Oplever I ofte lang ventetid i forbindelse med overførsler, samt upload- eller download-processer i virksomheden?

Faktum er, at de fleste moderne virksomheder benytter sig af internettet til én eller flere af de ovenstående punkter. Og hvis I i jeres virksomhed også kan nikke med på flere af punkterne, så er der faktisk ikke så meget at rafle om.

Disse fordele får jeres virksomhed med fibernet

Der er flere fordele ved, som virksomhed, at koble sig op på fibernettet. Herunder nævner vi nogle af dem.

Større produktivitet.
Med fibernettet kommer al jeres arbejde på internettet til at foregå i en rasende fart. Her får I et internet, der kan følge med selv de mest produktive af jeres medarbejdere.

Mindre ventetid.
Ventetid er spildtid for jeres medarbejdere – og for virksomheden betyder det enten tabt fortjeneste eller værdiløse lønkroner. Med en opkobling til fibernettet kommer alle jeres overførsler over nettet til at glide som var de sendt på et højhastighedstog.

Høj stabilitet under online møder.
Når I holder video-møder med kunder, leverandører, medarbejdere eller samarbejdspartnere, så er en hurtig, stabil forbindelse alfa og omega. Der er ikke noget mere irriterende og nervepirrende end en forbindelse, der hakker eller helt svigter jer under et vigtigt møde. Med en opkobling til fibernettet kommer jeres virksomhed på Danmarks hurtigste, sikreste og mest stabile internetforbindelse.

Færre omkostninger.
Med en opkobling til fibernettet kan jeres virksomhed spare på omkostningerne. En fibernet-forbindelse kan I nemlig ofte få billigere end en almindelig bredbåndsforbindelse – eller også kan I få en større hastighed til den samme pris, som I betaler i dag.

Stærkere signalstyrke.
Almindeligt bredbånd, der løber langs kobbertråde i jorden, kan nogle gange få kompromitteret datakvalitet over store afstande. Konkret vil I opleve det som svigtende forbindelse eller en dårlig signalstyrke på nettet. På fibernettet løber internet-dataene via optiske fibre, der ikke sænker data-hastigheden på nogen måde. Resultatet er en stærk forbindelse – altid. 

Skalérbarhed.
Med en fibernet-forbindelse er kapaciteten stort set ubegrænset. Hvis I er en virksomhed i vækst, så vil det ikke være svært for jeres udbyder at skrue op for hastigheden på jeres forbindelse, efterhånden som virksomheden vokser. Fibernettet fungerer altså som en fremragende fremtidsforsikring for voksende virksomheder.

Tjek om jeres virksomhed kan komme på fibernettet

Fibernettet er en ny, moderne internetløsning til Danmarks borgere og virksomheder. Ja, faktisk er fibernettet i Danmark så nyt, så det stadig er ved at blive udrullet i visse dele af landet.

Det betyder så desværre også, at det ikke er alle virksomheder, der lige nu har mulighed for at komme på fibernettet. Det afgørende er hvorvidt jeres virksomhed er placeret i et område, hvor der er nedgravet fiberkabler.

I kan tjekke om jeres virksomhed befinder sig i et område med fiber-dækning på dækningskortet her.