Internet til erhverv

Hvis du ejer en virksomhed så ved du at kommunikation og online tilstedeværelse er vigtige brikker, når I skal opnå succes. En stabil og hurtig internetforbindelse betyder alt.

Den store forskel mellem det private behov og erhvervsmæssige, er den mængde af data der bliver sendt og modtaget. Derudover har internet til erhverv det krav, at det skal være ekstremt stabilt.

Gode løsninger til virksomheder

Vi har lavet en oversigt med gode bredbåndsløsninger til virksomheder.

Billigt bredbånd til virksomheder

Virksomheder vil gerne have værdi for pengene og har du særlige krav, helt sikkert lidt ekstra for en højere kvalitet. For mange ledere vil prisen være én af de vigtigste parametre og du vil sikkert gå efter billigt bredbånd til erhverv.

I den forbindelse kan det anbefales at tegne et abonnement med et firma, som har et god ry for at levere en stabil internetforbindelse. I og med at der altid vil være flere brugere på en og samme gang, bør I tegne en abonnement på over 20 Mbit pr. sekund. Der er flere virksomheder, som leverer billigt bredbånd til erhverv, som ikke alene er hurtigt, men som også er billigt.

Kviknet og Yousee er to af de udbydere som leverer hurtigt bredbånd til erhverv – til meget fornuftige priser.

Få særlige fordele som virksomhed

Som virksomhedskunde kan du få særlige fordele hos flere af internetudbyderne. Hvis du gerne vil give dine medarbejdere en hjemmearbejdsplads, kan du gøre dette i samarbejde med flere af udbyderne. Det kan gøres til halv pris, hvilket ikke alene er billigere for din virksomhed, men som også giver masser af fleksibilitet.

Derudover er der en masse andre fordele. Du kan få meget højere hastigheder og større sikkerhed som virksomhed, end man ellers vil kunne få som privatkunde. 

Vi anbefaler du besøger hver enkel udbyder for at læse nærmere om fordele for virksomheder. Det varierer en del og som storkunde, kan du ofte aftale særlige vilkår hvis du kontakter dem.

Besøg forsiden for at finde det billigste bredbånd til dine behov.