Denne side er reklamefinansieret

Fastspeed: Se produkter, priser, driftsstatus, anmeldelser, mm.

Fastspeed er blandt Danmarks nyeste udbydere af lynhurtigt internet- og TV-løsninger. Virksomheden blev startet i 2018, og siden da er Fastspeed vokset til at blive en af de mest eftertragtede internetudbydere i landet – med anmeldelser, der springer rammen for hvad der burde være muligt.

Her på siden får du en hurtig og nem introduktion til Fastspeeds produkter, fordele ved at være kunde hos Fastspeed og meget mere. Læs med, og find ud af om Fastspeed ikke også kunne være din næste internet- og TV-udbyder.

Fastspeed – produkter og services

Fastspeed bryster sig mest af alt for at være Danmarks bedste udbydere af bredbånds- og fibernet-løsninger. Du skal kunne komme hurtigt og nemt på internettet – helt uden flaskehalse, ventetider og driftsforstyrrelser. Men hos Fastspeed kan du også abonnere på en TV-pakke med læssevis af kanaler og streamingtjenester.

Herunder kan du læse mere om begge dele.

Internet hos Fastspeed

Når det kommer til internet-løsninger, så holder Fastspeed udvalget simpelt. De har blot ét produkt.

Du får en 1.000 Mbit internetpakke, hvor du får router og ofte også øvrige kampagnefordele med i købet.

Produktet er i virkeligheden to forskellige i samme indpakning: En lynhurtig fibernetsforbindelse, hvor du får 1.000/1.000 Mbit (download- og upload-hastighed), eller en almindelig bredbåndsforbindelse, hvor du får en hastighed på 1.000/100 Mbit. 

Din adresse er den afgørende faktor for hvorvidt du kan få internettet leveret gennem fibernettet eller bredbånd – men det finder Fastspeed selvfølgelig ud af for dig, når du bestiller.

TV hos Fastspeed

Fastspeed udbyder også TV-pakker. Her er udvalget af produkter lidt bredere – du kan nemlig vælge mellem 3 forskellige TV-pakker hos Fastspeed. Hvis du er internetkunde hos Fastspeed i forvejen sparer du desuden ca. 25% af prisen på alle deres TV-pakker.

Med Stream Basic får du 17 kanaler + Viaplay Film & Serier. Dette er den lille TV-pakke, der har alle DR’s kanaler, TV2’s kanaler, TV3’s kanaler samt lidt løst.

Med Stream Standard får du 39 kanaler + Viaplay Film & Serier. Her får du masser af underholdningskanaler oven i pakken – for eksempel Discovery, BBC Earth, Animal Planet, History Channel, Disney Channel, Nickelodeon og mange flere.

Med Stream Premium får du 47 kanaler + Viaplay Total. Med Stream Premium får du en masse sportskanaler oven i pakken, og en opgradering på streamingtjenesten.

Fordele ved at være kunde hos Fastspeed

Der er flere fordele ved at være kunde hos Fastspeed. Herunder lister vi nogle af de primære.

Fastspeed er billig ift. mange konkurrenter

Fastspeed har et simpelt koncept: Masser af hastighed på internettet til lave priser. Og de lave priser er særligt dét, der gør Fastspeed populært hos kunderne. Internettet får du desuden uden at skulle betale ekstra for oprettelse og WiFi-routeren.

Hvis du er internetkunde hos Fastspeed i forvejen får du desuden også rabat på deres TV-pakker – og det gør også prisen på Fastspeeds TV-pakker særdeles konkurrencedygtig.

Du får ofte en masse kampagnefordele med i din bestilling

Når du bestiller bredbånd via Fastspeed kan du med fordel udnytte dig af en af de kampagner, som Fastspeed ofte kører for nye kunder. Disse kampagner indeholder nemlig ofte nogle måneders gratis abonnement på andre services, som du frit kan prøve. 

For eksempel har Fastspeed tidligere kørt kampagner i samarbejde med Flipp online magasiner, og lydbogstjenesten Mofibo. Hvilke kampagner, Fastspeed i øjeblikket kører, kan du se på deres hjemmeside.

Du kan streame TV-pakkerne direkte over din internetforbindelse

Fastspeed samarbejder med TV-udbyderen Allente, der muliggør streaming af hele TV-pakker over en hurtig internetforbindelse. Og hvis du i forvejen er kunde hos Fastspeed, så er den lynhurtige internetforbindelse jo allerede på plads.

Så slipper du for ekstraudstyr og bøvlet opsætning med TV-bokse, paraboler og antenner. Det hele går bare igennem din internetforbindelse.

Kundeservice er tilgængelig via chat i weekenderne

Som en ekstra service tilbyder Fastspeed yderligere hjælp til deres kunder i weekenderne gennem chatfunktionen. Alle weekender har chatten nemlig åben fra kl. 10-15. Du kan finde chatfunktionen på Fastspeeds hjemmeside.

Fastspeed driftstatus

Fastspeed er kendte for deres stabile internetforbindelse uden driftsforstyrrelser i tide og utide. Men selvfølgelig vil der en gang imellem være arbejde på kabler og andet udstyr i dit lokalområde, der kan forstyrre internetforbindelsen.

Du kan se en oversigt over kommende eller nuværende driftsforstyrrelser i forbindelse med løbende vedligeholdelse af forbindelseskablerne på denne side.

Fastspeed Trustpilot: Se anmeldelser af Fastspeed

Når den moderne forbruger overvejer at bestille en internetløsning hos en ny virksomhed, så er det efterhånden blevet normalt, at man på forhånd kaster et blik på hvad andre af virksomhedens kunder har at sige.

Det gælder selvfølgelig også for Fastspeed. Og når du forvilder dig ind på Fastspeeds Trustpilot-side, så bliver du ikke skuffet. Hele 4,7 stjerner ud af 5 har Fastspeed fået af sine kunder, med ca. 90% af anmeldelserne, der giver topkarakter for virksomhedens internetløsning.

Så er der ikke så meget mere at rafle om.

Opsigelse

Hvis du har et Fastspeed-produkt, og ønsker at opsige, så er de generelle opsigelsesbetingelser 30 dage. (Det samme gælder i øvrigt også for Fastspeed, der også kan opsige dig som kunde med 30 dages varsel.)

De 30 dages opsigelse er betinget af, at du ikke i øjeblikket er i binding ved et af Fastspeeds produkter. Den normale bindingsperiode er 6 måneder, fra du tegner et abonnement hos dem. Bindingsperioderne kan variere.

Opsigelse af dit Fastspeed-abonnement sker via telefon på 89 87 37 00. Ved opsigelse skal du også huske at sende dit udstyr (router, kabler, modem og strømforsyning) tilbage til Fastspeed. De skal sendes via almindelig omdeling. Du finder adressen på Fastspeeds hjemmeside her.

Kundeservice

Hvis du oplever fejl eller problemer med dit udstyr eller din internetforbindelse, så kan du kontakte Fastspeeds kundeservice. Inden du tager fat på dem kan du med fordel tjekke, om dit problem allerede på forhånd er behandlet i Fastspeeds informationsunivers, der svarer på de fleste spørgsmål, kunderne måtte have.

Hvis du ønsker direkte kontakt med Fastspeeds kundeservice har du 3 muligheder. Du kan enten sende dem en mail på kundeservice@fastspeed.dk, chatte med dem via deres hjemmeside eller ringe kundeservice op på tlf.: 89 87 37 00. Åbningstiderne for telefon er mandag-torsdag fra kl. 8-16, fredag fra kl. 9-16. Åbningstiderne for chat er fra kl. 10-15 i weekenden.