TV-pakker hos Fastspeed

Fastspeed tv

Fastspeed er ikke bare en internetudbyder, der leverer lynhurtigt internet til alle husstande i Danmark. Hos Fastspeed kan du nemlig også få underholdning til hele familien med TV-pakker, der matcher det store såvel som det mindre behov.

Læs med herunder, hvor vi udforsker de TV-pakker, du finder hos Fastspeed – og alle de øvrige fordele, der også følger med i købet.

3 forskellige TV-pakker hos Fastspeed

Fastspeed tilbyder 3 forskellige TV-pakker gennem et samarbejde med Allente. Herunder giver vi et overblik over hvad du får med i hver pakke.

TV-pakke 1: Stream Basic – 17 kanaler + Viaplay Film & Serier
Med Fastspeeds Stream Basic får du 17 kanaler samt streamingtjenesten Viaplay Film & Serier med i købet. Kanalerne spænder over DR’s voksen- og børnekanaler, TV2’s kanaler, TV3’s kanaler plus det løse. 

Stream Basic er til dig, der blot ønsker det mest grundlæggende udvalg af de vigtigste kanaler på fjernsynet. Har du kanalerne fra denne pakke går du ikke glip af meget.

TV-pakke 2: Stream Standard – 39 kanaler + Viaplay Film & Serier
Stream Standard fra Fastspeed sætter fut i underholdningen med hele 39 kanaler, og igen streamingtjenesten Viaplay Film & Serier. Kanalerne inkluderer indholdet fra Stream Basic, samt en masse ekstra underholdningskanaler – herunder Animal Planet, Discovery, National Geographic, History Channel, Disney Channel og Nickelodeon.

Stream Standard er for hele familien, der ønsker maks underholdning om aftenen – og hvor nysgerrigheden på verden omkring jer også fylder en god del.

TV-pakke 3: Stream Premium – 47 kanaler + Viaplay Total
Med Stream Premium-pakken får I fuld knald på sporten og underholdningen. Hele 47 kanaler bliver det til i denne TV-pakke, og streamingtjenesten er blevet opgraderet til Viaplay Total. Kanalerne i denne TV-pakke indeholder alle fra Stream Standard, plus TV2 Sport, Eurosport, TV3 Max og TV3 Sport, og meget mere.

Stream Premium er for jer, der elsker at følge med i sporten og kulturelle begivenheder verden over. Her kommer I ikke til at gå glip af én eneste kamp – om vi taler fodbold, badminton, svømning eller en hvilken som helst anden sportsgren.

Spar op til 20% på en TV-pakke med internet fra Fastspeed

Selvom TV-pakkerne hos Fastspeed i forvejen ligger i den billige ende af spektrummet, så har du stadig også mulighed for at spare endnu mere på underholdningen fra fjernsynet.

Hvis du i forvejen er internet-kunde hos Fastspeed, og efterfølgende tilkøber en TV-pakke, så får du op til 20% rabat på hele TV-pakken. Denne rabat-ordning skubber faktisk priserne på TV-pakkerne derned, hvor konkurrenterne har svært ved at følge med.

Så hvis du elsker billig internet og underholdning, så er det ikke så svært at finde ud af hvem af markedets internet- og TV-udbydere, der skal løbe afsted med dig som kunde. Fastspeed er bare blandt de billigste og bedste. Og det er ikke bare noget, vi siger – du kan selv læse mere fra kundernes egne munde på Fastspeeds Trustpilot-side.

Få streamingtjenesten Viaplay oven i din TV-pakke

Det er i stigende grad blevet populært at erstatte flow-TV’et med online streamingtjenester, hvor du selv har fuld kontrol over hvad du vil se, og hvornår du vil se det.

Men med Fastspeeds TV-pakker kan du få kombineret det bedste fra begge verdener.

Oven i alle kanalerne får du nemlig Viaplay Film & Serier (eller Viaplay Total, hvis du vælger Stream Premium-pakken). Streamingtjenesten byder på endeløse timer af underholdning, der spænder alt fra fængende reality-programmer, spændingsfylde film og serier, der holder jer vågne af forventning til langt ud på natten.

Sådan installerer du din TV-pakke derhjemme

Det er simpelt at installere Fastspeeds TV-pakker. Fastspeed samarbejder med Allente om udbuddet af TV, og du vil derfor få dage efter bestillingen blive ringet op af en montør fra Allente. I aftaler hvornår montøren skal komme ud forbi dig, og så vil resten blive ordnet helt af sig selv – du skal blot have din WiFi-kode samt login-informationerne om din Google-konto parat.

Noget af det, der er ekstra lækkert ved Allente’s TV-udbud er, at du frit kan streame hele din TV-pakke direkte over internettet. Du kan både logge ind på Allente via Allentes hjemmeside på din computer, eller tilgå hele din TV-pakke gennem app’en på din tablet eller mobil. I TV-boksen, som du modtager, er der en indbygget Chromecast, så du frit kan vælge hvilket TV du vil se på fjernsynet – direkte fra mobilen som fjernbetjening. Og hvis du selv har en Chromecast eller et Apple TV derhjemme slipper du helt for at få en montør ud forbi med en parabol – for så kan du bare streame Allente’s TV-kanaler på fjernsynet direkte gennem app’en.

Det er ikke bare smart. Det er sådan, det burde være at få en TV-pakke.

Her kan du få TV fra Fastspeed

Fastspeeds TV-pakker er tilgængelige alle de steder, hvor du også kan få internet – så med andre ord, over hele landet. Det er helt underordnet hvor du bor, så længe det selvfølgelig er i Danmark. Der er intet behov for at tjekke op på din adresse, og hverken Fastspeed eller Allente benytter sig af et dækningskort, så det kommer til TV-pakkerne.

Opsigelse og vilkår

Under normale vilkår er opsigelsesfristen på Fastspeeds TV løbende måned + 30 dage. For at opsige skal du ringe til Allente på tlf.: 45 10 01 00. Her vil du få flere informationer om din konkrete opsigelsesfrist, samt finde ud af hvordan du får returneret udstyret.

Du skal også være opmærksom på, at du ikke kan opsige dit TV-abonnement, hvis du er i binding. I ugangspunktet er bindingsperioden 6 måneder fra bestillingsdatoen – men den kan være anderledes for dig, så husk at læse det med småt, når du bestiller.