Denne side er reklamefinansieret

Bredbånd hos Fastspeed

Fastspeed bredbånd

Overvejer du at købe bredbånd hos Fastspeed?

Det er der god grund til! For Fastspeed er på rekordtid blevet en af Danmarks mest anvendte udbydere af internet. Læs med herunder, og bliv klædt godt på til at træffe en beslutning.

Muligheder for bredbånd hos Fastspeed

Fastspeed arbejder udelukkende med én løsning, når du skal vælge bredbånd hos dem: 

En 1.000/100 Mbit forbindelse til en fast, lav pris. 

Her får du hele 1.000 Mbit i download-hastighed, hvilket er nok til at holde selv den travleste, moderne familie forsynet med internet ad libitum til alle formål. Faktisk svarer en hastighed på 1.000 Mbit til, at 40 personer på den samme forbindelse sidder og streamer 4K-film i den højeste opløsning – på en og samme tid. Med andre ord kunne du nærmest levere internet til en lille festival.

Upload-hastigheden på 100 Mbit er også mere end rigeligt til langt de fleste behov.

Få ekstra fordele med bredbånd fra Fastspeed

Når du bestiller bredbånd fra Fastspeed er det faktisk ikke bare internettet, du får med i pakken. 

Du får nemlig også altid en ekstra rabat på Fastspeeds egne TV-pakker, hvis du skulle være interesseret i det. 

Derudover er Fastspeed populær for ofte at køre kampagner for nye kunder. Hvis du bestiller internet fra Fastspeed i en kampagneperiode kan du være heldig at få nogle øvrige gratis abonnementer med oven i hatten – selvfølgelig for en begrænset periode. Eksempler på hvilke samarbejdspartnere, Fastspeed arbejder med i kampagnetider, er Mofibo (lydbogstjenester), Flipp (online magasiner) og Norton (beskyttelse mod hackerangreb og computer-virusser).

Installation hos Fastspeed

Fastspeed tilbyder desværre ikke selv installation af din bredbåndsforbindelse, selvom du køber dit internet hos dem.

Når du bestiller bredbånd fra Fastspeed får du tilsendt alt det nødvendige udstyr, og du får også en manual med i købet. Manualen vejleder dig trin for trin til hvordan du selv opsætter dit bredbånd. Det tager typisk ikke mere end 15-20 minutter – og hvis du har prøvet det før er det endnu hurtigere klaret.

I kassen vil du finde et modem, en router og de nødvendige kabler til opsætningen. Modemmet skal sluttes til antennestikket i boligen, og tilsluttes strøm. Det er modemmet, der i første omgang vil modtage selve internetforbindelsen. Routeren skal også tilsluttes strøm, og så skal der føres et lille kabel fra routeren til modemmet, så de forbindes. Det er routeren, der står for at sende internettet trådløst ud i din bolig.

Når begge dele er klaret tænder du for både modem og router, og lader dem arbejde i et par minutter. Herfra logger du på din computer, og følger resten af opsætningsguiden, du har fået tilsendt.

Her finder du en installationsguide til Fastspeeds bredbånd. Du skal bruge COAX-guiden.

Dækning: Se om du kan få bredbånd fra Fastspeed

Det er ikke alle internetudbydere, der dækker hele Danmark med bredbånd. Det samme gælder for Fastspeed. Dog er langt det meste af landet dækket af deres service, så du skal være uheldig hvis ikke også du bor i et område med dækning.

Du kan nemt og hurtigt tjekke, om du kan få bredbånd fra Fastspeed. Du skal blot indtaste din adresse i adresse-tjekkeren på Fastspeeds hjemmeside her. Hvis du ikke kan se adresse-tjekkeren skal du blot rulle lidt ned på siden.

Hvor hurtigt bredbånd kan du få hos Fastspeed?

Fastspeed tilbyder kun én hastighed på deres bredbånd: En 1.000/100 Mbit forbindelse.

(Hvis dit område er dækket af fibernettet kan du få en 1.000/1.000 Mbit forbindelse – altså, med 1.000 Mbit upload-hastighed også!)

Hvad svarer en hastighed på 1.000 Mbit til?

En 1.000 Mbit forbindelse sætter knald på internettet. Der er ingen risiko for, at du kommer til at møde problemer med hastigheden på internettet. 

Hvis vi skal omregne 1.000 Mbit til hvad du egentlig kan bruge internettet med, så har vi listet nogle eksempler herunder. En 1.000 Mbit forbindelse gør jer nemlig i stand til at:

  • streame op til 20 4K-videoer og serier på samme tid
  • foretage op til 600 zoom-opkald på samme tid
  • streame op til 3.300 Spotify-sange på samme tid
  • streame op til 200 HD-videoer på YouTube på samme tid

Hvis I skulle opbruge internettets kapacitet i disse tilfælde, så skulle det med andre ord være fordi I var et fuldt besat hotel om den samme internetforbindelse.

Erhverv: Få bredbånd til din virksomhed hos Fastspeed

Fastspeed udbyder også internet til erhverv – og det er billigere end hos de fleste andre udbydere.

Jeres virksomhed har, igen igen, kun én valgmulighed på hylden, når det kommer til at vælge en bredbåndsløsning hos Fastspeed:

En 1.000/100 Mbit bredbåndsforbindelse til en fast, lav månedlig pris.

Virksomheder har også mulighed for at købe arbejdsgiverbetalt bredbånd til virksomhedens ansatte. Her vil virksomheden få tilsendt en samlet faktura på alle medarbejdernes bredbåndsløsninger.

Hvis du overvejer at købe bredbånd til virksomheden via Fastspeed, eller hvis du ønsker at give dine medarbejdere arbejdsgiverbetalt bredbånd, så skal du kontakte Fastspeed på tlf.: 89 87 83 03.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige din bredbåndsaftale med Fastspeed, så kan det nemt lade sig gøre via tlf.: 89 87 37 00. Opsigelsesbetingelserne er 30 dage, hvis ikke du er i binding. 

Bindingsperioden ligger typisk på 6 måneder fra den dato, du har tegnet et bredbåndsabonnement hos Fastspeed. Men bindingsperioden kan variere, så husk at læse det med småt i din aftale.

Når du opsiger dit bredbånd hos Fastspeed skal du være opmærksom på, at Fastspeed stadig ejer router, modem og de kabler, du fik sendt til din adresse, da du tegnede abonnementet i sin tid. De skal sendes tilbage via almindelig omdeling. Du finder adressen på Fastspeeds hjemmeside her.

Tjek driftstatus

Nogle gange kan der komme knas på enhver forbindelse. Hvis du også oplever problemer kan du se Fastspeeds nuværende driftsstatus over hele landet, samt i lokalområder, på siden her. Her vil du også kunne se, om der skulle være planlagte driftsforstyrrelser i dit område i nærmeste fremtid – og planlægge efter dem. 

Se øvrige produkter: