Denne side er reklamefinansieret

Fibernet hos Fastspeed

Fastspeed fibernet

Står du på vippen til at købe fibernet fra Fastspeed? Eller vil du blot gerne læse mere om hvad de kan tilbyde dig, der ønsker det hurtigste internet i det 21. århundrede?

Så læs med herunder, hvor vi fortæller dig alt, du skal vide om fibernet hos Fastspeed. På 4 minutter klæder vi dig godt på til at træffe en beslutning, der fungerer for dig.

Muligheder for fibernet hos Fastspeed

Fastspeed arbejder kun med én fibernetløsning:

En 1.000/1.000 Mbit fibernet-forbindelse til en fast, lav månedlig pris.

Med en 1.000 Mbit forbindelse slipper internettet praktisk talt aldrig op. Du har mulighed for at koble hele familien på, invitere alle vennerne over og lade dem forbinde sig – og selv hvis I efterfølgende satte jer i hvert jeres værelse for at streame HD-videoer kunne en 1.000 Mbit fibernetforbindelse fra Fastspeed stadig levere internet til alle til et 12-tal.

Hold øje med ekstra kampagnefordele for nye kunder

Hvis du endnu ikke har fibernet fra Fastspeed kan du med fordel holde lidt øje med deres hjemmeside for at se, om de kører en kampagne i øjeblikket. Fastspeed er nemlig kendt for at køre en god del flere kampagner for at tiltrække nye kunder end andre internetudbydere – nok fordi Fastspeed stadig er relativt ny på markedet.

Mange af Fastspeeds kampagner tilbyder dig gratis abonnementer på underholdningstjenester, du ellers skulle betale for. Det kan fx være lydbogstjenesten Mofibo, eller adgang til online magasiner via Flipp. Får du et abonnement til disse tjenester via en kampagne hos Fastspeed har du altså fri adgang til en masse ekstra underholdning direkte via mobilen – selvfølgelig i en begrænset periode.

Installation hos Fastspeed

Fastspeed tilbyder desværre ikke at sende en IT-kyndig ud for at hjælpe dig med at tilkoble dit fibernet-udstyr. Du må istedet selv stå for den del – eller invitere en over, der har forstand på den slags.

Du kan være helt rolig, hvis du selv vil koble dit fibernet-udstyr til, for det er faktisk ikke specielt svært. Når du får tilsendt udstyret fra Fastspeed har de lagt en guide i kassen, der tager dig i hånden, og vejleder dig gennem hele installationsprocessen – trin for trin.

I kassen fra Fastspeed finder du et modem (der modtager internettet), en router (der sender internettet trådløst ud i din bolig) samt de nødvendige kabler. 

Alt, du skal gøre, er blot at slutte både router og modem til strøm, forbinde modemmet til fiber-stikket i dit hjem (pas på, at du ikke kommer til at lave et knæk på fiber-ledningen!), og til sidst forbinde modem og router med hinanden. Herefter åbner du computeren eller mobilen, og følger den vejledning, som Fastspeed har sendt til dig.

Du kan også finde udførlige vejledninger til tilslutning af dit fibernet-udstyr her. I de fleste tilfælde skal du vælge “fiber – router”-guiden.

Dækning: Se om du kan få fibernet fra Fastspeed

Fibernettet dækker endnu ikke hele Danmark. Årsagen er, at fibernettet udgøres af en ny, moderne internet-teknologi, der stadig er ved at blive udrullet over hele landet. Fibernettet dækker primært de store byer, samt oplandet til dem. Inden for nogle gange få kan vi dog godt regne med at nå et punkt, hvor langt de fleste husstande i landet har adgang til fibernettet.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du bor i et område, hvor Fastspeed kan tilbyde fiber-internet til dig, kan du hurtigt finde et svar via Fastspeeds adressetjekker. Du skal blot indtaste din adresse, og så får du svar på 5 sekunder. Du finder adressetjekkeren på Fastspeeds hjemmeside her – rul lidt ned, hvis du ikke kan se den med det samme.

Hvor hurtigt fibernet kan du få hos Fastspeed?

Fastspeed arbejder kun med en enkelt internethastighed: En fibernet-forbindelse på 1.000/1.000 Mbit. Det er til gengæld også den hurtigste hastighed, der er at finde for private forbrugere i Danmark.

Mange private forbrugere klarer det fint på en internetforbindelse, der blot leverer en hastighed på 100 Mbit. Faktisk vil en 100-250 Mbit hastighed være at betragte som en gennemsnitlig hastighed for en almindelig familie i Danmark. Med en hastighed på 1.000 Mbit får du fart på internettet for alle pengene – og det er ikke til at bruge op.

Så hurtig er en fibernet-forbindelse på 1.000 Mbit

Hvis vi skal prøve at sætte nogle tal på hvor hurtigt en 1.000 Mbit forbindelse er, så har vi listet nogle eksempler herunder på hvad du kan foretage dig med en forbindelse af den her art.

Med en 1.000 Mbit fibernetforbindelse kan du:

  • streame 200 HD-videoer på Youtube på samme tid
  • streame 3.300 sange på Spotify på samme tid
  • streame 600 Zoom-opkald på samme tid
  • streame 20 4K-film på samme tid

Er der mere at rafle om?

Erhverv: Få fibernet til din virksomhed hos Fastspeed

Hos Fastspeed kan du også få fibernet til din virksomhed. Og mange virksomheder betragter faktisk fibernettet som fremtidens internetløsning – for selv mellemstore virksomheder kan nemt få alle medarbejderne koblet på den samme fibernet-forbindelse uden, at der opstår flaskehalse på nogen fronter.

Igen tilbyder Fastspeed kun ét produkt til virksomheder, der ønsker fibernet fra Fastspeed – og det er det samme produkt som de tilbyder private:

En 1.000/1.000 Mbit fibernet-forbindelse til en fast, lav månedlig pris.

Med denne hastighed skal du slet ikke bekymre dig om hvor mange medarbejdere, der skal kobles på forbindelsen. Den skal nok klare det uden problemer.

Få arbejdsgiverbetalt fibernet til virksomhedens medarbejdere

Du kan også få arbejdsgiverbetalt fibernet til virksomhedens medarbejdere gennem Fastspeed. Når medarbejdernes private internet i hjemmet betales af arbejdsgiveren, så skaber det gladere og mere loyale medarbejdere – og det kan hurtigt give pote, når der skal arbejdes i virksomheden i hverdagene.

Med en arbejdsgiverbetalt internetløsning til medarbejderne får virksomheden tilsendt én samlet faktura hver måned, der indeholder betalingen for internettet til alle medarbejderne. Det er simpelt og nemt.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit fibernet hos Fastspeed er den generelle opsigelsesperiode 30 dage. Hvis du er i binding gælder den normale opsigelsesperiode ikke – og bindingsperioden er typisk 6 måneder fra den dato, du tegner dit fibernet-abonnement hos Fastspeed. Men bindingsperioden kan også variere, så husk at få læst den oprindelige aftale.

Opsigelse til Fastspeed skal foregå via telefon på nummeret 89 87 37 00.

Når du opsiger dit fibernet hos Fastspeed skal du være opmærksom på, at Fastspeed stadig ejer routeren, modemmet og kablerne, som du fik tilsendt da du tegnede abonnementet. Dem skal du sende tilbage via almindelig omdeling. Du finder adressen på Fastspeeds hjemmeside her.

Tjek driftstatus

Der er normalt ikke nogen problemer med Fastspeeds internetforbindelse – men nogle gange kan der selvfølgelig godt opstå forstyrrelser i driften alligevel. Hvis du oplever problemer kan du finde Fastspeeds driftsstatus på siden her. Her vil du også kunne se, om der er planlagte driftsforstyrrelser for dit område i nærmeste fremtid. 

Se øvrige produkter: