DanskNet: Se fordele, produkter, priser, anmeldelser, mm.

DanskNet

DanskNet er en internet- og telefoniudbyder i Danmark, der både tilbyder billigt internet (bredbånd, fiber og mobilt) såvel som mobilabonnementer. DanskNet har sit hovedkontor i Holbæk.

DanskNet er en dansk virksomhed – ja, vi ville nok være mange, der ville klø os lidt i hovedbunden hvis det ikke var tilfældet. DanskNet så først dagens lys herhjemme tilbage i 2005. Siden dengang er virksomheden vokset en smule, men den hører sig stadig den dag i dag til de mindre internet- og telefonivirksomheder i Danmark.

DanskNet markerer sig via lave priser på bredbånd og fibernet, som er virksomhedens primære produkter. Mobilabonnementer er også noget, de tilbyder – men det bliver først rigtig sjovt at være mobilkunde hos DanskNet, hvis du i forvejen er internetkunde. Så er der nemlig penge at spare. Det samme gør sig i øvrigt gældende, når det kommer til DanskNet’s mobile bredbånd.

De lave priser er noget af det, som DanskNet skiller sig mest ud på. Det er ikke fordi DanskNet har de billigste priser på markedet, men de er alligevel dernede, hvis du begynder at samle både internet og telefoni hos dem.

På et andet punkt skiller DanskNet sig også ud: De skilter med en særdeles høj score på Trustpilot – selvom det altså var for flere år siden, at DanskNet var blandt topscorerne dér. I dag (i 2023) er DanskNet’s score på Trustpilot altså ikke noget at prale af – den ligger gennemsnitligt.

Herunder kan du læse mere om DanskNet som internet- og teleudbyder i Danmark. Vi gør dig dus med udbyderen, så du nemt kan vurdere, om de er nogle du har lyst til at være kunde hos. Læs med, og find ud af det på et par minutter.

Fordele og ulemper ved at være kunde hos DanskNet

Hos DanskNet er der både fordele og ulemper forbundet med at blive kunde. Herunder viser vi dig nogle af dem, der er mest iøjnefaldende.

Fordele ved DanskNet

 • Lave priser – især hvis du samler både internet og telefoni hos DanskNet
 • Simpelt produktudbud
 • Ingen binding på fibernet og mobilt bredbånd
 • Høj tilfredshed på kundeservicen

Ulemper ved DanskNet

 • Oprettelsesgebyr på både bredbånd og fibernet
 • 6 måneders binding på både almindeligt bredbånd og mobilabonnement
 • Gammel hjemmeside, hvor det er svært at finde informationer
 • Meget begrænset udvalg, når det kommer til mobilabonnementer og mobilt bredbånd
 • Ingen eSIM
 • Gennemsnitlig score på Trustpilot har været markant faldende

DanskNet – produkter og services

Herunder kan du læse mere om DanskNets produkter og services, hvor vi giver dig et hurtigt overblik.

Bredbånd

Når det kommer til bredbånd, så tilbyder DanskNet ikke noget fast udbud af forskellige hastigheder. Du skal derimod indtaste din adresse øverst på denne side – så får du at vide hvad du kan få fra DanskNet hvor du bor.

Typisk får du præsenteret nogle af følgende muligheder:

 • 100/30 Mbit bredbånd
 • 50/20 Mbit bredbånd
 • 30/10 Mbit bredbånd

De fleste kan nok se, at det ikke er de hurtigste bredbånds-løsninger, som DanskNet tilbyder. Alligevel er disse løsninger noget, der kan dække et lille til almindeligt behov nogenlunde fornuftigt.

Fibernet

Hvis du vil have hurtigt internet hos DanskNet – ja, faktisk overhovedet – så skal du glemme tanken om bredbånd, og komme på fibernettet. Hos DanskNet tilbyder de udelukkende fibernetløsninger, der er baseret på din adresse. Derfor skal du igen indtaste din adresse her for at komme i gang med at se hvad DanskNet kan tilbyde dig.

Typisk kan du få en eller flere af disse alternativer:

 • 1.000/1.000 Mbit fibernet
 • 500/500 Mbit fibernet
 • 300/300 Mbit fibernet
 • 200/200 Mbit fibernet

Som noget særligt hos DanskNet vil du opleve, at fibernettet er billigere end det almindelige bredbånd. Der er ikke mange virksomheder, der tilbyder denne prisstruktur.

Mobilabonnement

Hvis du er ude efter et mobilabonnement fra DanskNet, så bliver det ikke svært at vælge. Hos DanskNet kan du nemlig udelukkende vælge ét mobilabonnement:

 • DanskNet’s mobilabonnement: 10 timers tale, 10 GB data, fri SMS/MMS & 6,5 GB roaming i EU

Dette mobilabonnement er godt og gennemsnitligt, og du får det til en god pris – og en endnu mere fremragende pris, hvis du i forvejen er internetkunde hos DanskNet.

Mobilt bredbånd

Hvis du vil have mobilt bredbånd fra DanskNet, så er historien her nogenlunde den samme som den, vi kunne fortælle om mobilabonnementer. Dog har du her alligevel to valgmuligheder mellem konkrete pakker på mobilt bredbånd:

 • Mobilt bredbånd 1: 10 GB data (herunder 5,5 GB roaming i EU)
 • Mobilt bredbånd 2: 25 GB data (herunder 8,5 GB roaming i EU)

Begge kommer med hastigheder på op til 80/20 Mbit. Pakkerne er ganske vist små, men de kan hvad de skal kunne – og de bliver rigtig billige, hvis du i forvejen er bredbånds- eller fiberkunde hos DanskNet.

Hvem ejer DanskNet?

DanskNet er et aktieselskab, og ejes derfor af aktionærerne. Virksomheden er ikke en del af en større koncern.

DanskNet driftstatus

Hvis du oplever knas på internet- eller mobilforbindelsen hos DanskNet, så kan du til hver en tid tjekke deres aktuelle og kommende driftsstatus på denne side.

DanskNet Trustpilot: Se anmeldelser af DanskNet

Du kommer ikke uden om at skulle forholde dig til hvad tidligere kunder har sagt og siger om DanskNet. Årsagen er faktisk ret sjov – for DanskNet reklamerer på deres hjemmeside med, at de er blandt de internetvirksomheder i Danmark med de højeste anmeldelser på Trustpilot.

Engang var det rigtigt. Engang havde DanskNet 9,6 stjerner ud af 10 mulige – og dette er vanvittigt højt.

I dag er historien dog en anden. Med blot 3,4 stjerner ud af 5 mulige har DanskNet mistet en stor del af den tidlige gunst, som virksomheden nød blandt sine kunder. Hvorfor er det faktisk svært at sige, for anmeldelserne er en blandet landhandel. Overordnet virker DanskNet faktisk stadig som en fin virksomhed at handle med. Men deres anmeldelser? Ja, de er altså gået fra at være fremragende til at være intet mere end gennemsnitlige.

Kundeservice

Hvis du vil have fat på DanskNets kundeservice, så kan du fange dem på tlf.: 86 90 88 88.

Du kan selvfølgelig også fange dem via mail på kundeservice@dansknet.dk.

Åbningstiderne er alle hverdage fra kl. 9-16, med en halv times frokostpause indlagt fra kl. 11.30-12.00. Om fredagen tager medarbejderne også hjem kl. 15.30.

Opsigelse

Hvis du er kunde hos DanskNet, og du ønsker at opsige enten internettet eller mobilabonnementet, så skal du tage fat i kundeservice via telefon eller mail. Vi anbefaler mail, da du derved kan dokumentere din opsigelse på et senere tidspunkt.

Du vil være underlagt 6 måneders binding på de fleste produkter fra DanskNet, og der er ligeledes 30 dages opsigelsesvarsel på alle produkter.